Harta Bucuresti | Harta Constanta | Harta Iasi | Harta Arad | Harta Brasov | Harta Cluj | Harta Sibiu | Harta Oradea | Harta Ploiesti
 FAQ   Căutare   Membri   Grupuri   Înregistrare      www.e-migrant.ro  Profil   Mesaje private   Autentificare 
Cod Postal Bucuresti | Cod Postal Iasi | Cod Postal Constanta | Cod Postal Arad | Cod Postal Brasov | Cod Postal Cluj | Cod Postal Sibiu

Emigrare via excursie

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului forum.e-migrant.ro -> Romani Australia
Autor Mesaj
Theo2204
e-migrant

Data înscrierii: 26/Mar/2008

MesajTrimis: Mie Mar 26, 2008 12:26 pm    Titlul subiectului: Emigrare via excursie Răspunde cu citat (quote)

Salut pe toata lumea.
Am urmatoarea intrebare: daca vin in excursie in Aus sau pe cont propriu, dupa care raman acolo, in ce conditii / masura pot sa imi depun actele de obtinere rezidenta acolo, trecand peste acel anevoios proces care implica 1001 de chichite birocratice in Romania.
Am de gand sa vin cu toate actele legalizate si traduse, daca se poate sa aflu si care ar fi acestea.
Mutarea vreau sa o fac anul viitor in martie-aprilie.
In principiu as avea la cine sa stau o perioada de timp...limitata, macar pana obtin un job sau un permis de munca.
Multumesc anticipat pentru informatie.

Sus
navigatoru
e-migrant

Data înscrierii: 28/Mar/2008

MesajTrimis: Vin Mar 28, 2008 8:05 pm    Titlul subiectului: e cam nashpa Răspunde cu citat (quote)

vezi pe www.immi.gov.au ce iti trebuie sa obtii viza de rezidenta permanenta
Sus
munteus
Calator

Data înscrierii: 19/Dec/2004

Locație: Tropic of Capricorn

MesajTrimis: Sâm Mar 29, 2008 1:53 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Pt Theo,
Permis de munca sau ce astepti tu sa primesti dupa o perioada nu ai sa obtii niciodata prin simplul fapt ca asemenea document nu exista.Australia este o tara de emigratie care are legi f bine stabilite in acest scop,au chiar si ministru desemnat.Nu incape comparatie cu tarile europene care in lipsa unor legi clare de emigrare si naturalizare emit tot felul de "sogiorno"si alte asemenea acte provizorii permitand ,voit cred eu, un statut neclar al celor ce doresc sa migreze acolo.
Aici dreptul la munca si residenta, ti-l ofera numai tipul de viza cu care intri in Au.Lesne de inteles ca nu toate tipurile de viza iti acorda acest privilegiu iar sa cauti la negru ceva de lucru e greu de gasit(datorita legislatiilor) si oricum daca gasesti ceva e pe "cashcaval"nasol platit.
Iti inteleg disperarea de a pleca de acolo si noi am fost in simlilare situatii acum vreo sase ani dar daca alegi sa vii cu visa de turist si sa "sari " din ea vei sfarsi in cele din urma intr-un centru de detentie al departamentului de emigrari in vederea clarificarii situatiei sau expulzarii .La un moment dat sa vrei sa fugi sau sa te ascunzi nu ai unde ,bazele de date din computere sunt sub un atent control al celor de la Emigrari .Nu doresc nimanui sa intre sub "lupa" lor.
Ce pot sa-ti mai spun e ca s-au mai inasprit conditiile de emigrare si acordare a cetateniei si datorita faptului ca zeci de mii de oameni "bat"la usa Australiei a carei guvern doreste sa selecteze la maxim pe cei mai potriviti dintrei cei buni ca' au de unde alege 'ca sa-l citez pe noul ministru.
Vesti bune ar fi ca s-a extins lista cu meseriile cele mai cautate aici marind multor aplicanti sansele reale de emigrare.
Eu nu iti doresc decat concentrare maxima pe site-ul oficial de emigrare unde din zecile de tipuri de viza trebuie sa gasiti si pe cea care vi se potriveste cel mai bine.Daca ati facut-o deja si nu intruniti conditiile nu va ramane decat sa mai treaca ceva timp si sa adunati toate "piesele"necesare pt o aplicatie completa.Poate un agent autorizat cu experienta poate fi de un real folos daca aveti un "caz" mai delicat .
bafta maxima Smile

Sus
maadlen
e-migrant

Data înscrierii: 11/Iun/2008

MesajTrimis: Mie Iun 11, 2008 8:52 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

nu recomand. ei urasc pe cei care fac asta si vin pe cai ocolite. aplica din romania altfel nu o sa obtii nimic.
Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului forum.e-migrant.ro -> Romani Australia Ora este GMT + 2 ore
Pagina 1 din 1