Harta Bucuresti | Harta Constanta | Harta Iasi | Harta Arad | Harta Brasov | Harta Cluj | Harta Sibiu | Harta Oradea | Harta Ploiesti
 FAQ   Căutare   Membri   Grupuri   Înregistrare      www.e-migrant.ro  Profil   Mesaje private   Autentificare 
Cod Postal Bucuresti | Cod Postal Iasi | Cod Postal Constanta | Cod Postal Arad | Cod Postal Brasov | Cod Postal Cluj | Cod Postal Sibiu

Trimit oriunde in Europa decodoare satelit Digi TV, Dolce TV
Du-te la pagina Anterioară  1, 2

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului forum.e-migrant.ro -> Emigrare Grecia
Autor Mesaj
freesharkk
Calator

Data înscrierii: 27/Sep/2008

MesajTrimis: Sâm Noi 29, 2008 1:19 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Adrianos_xxl a scris:
Nu ma ocup ,doar am ajutat doi prieteni de aicea sa poata sa prinda si ei programele romanesti, am chemat specialiti sa imi monteze antena si mie si la ceilaltzi .
Da mai sunt si alti care vor iar eu nu ma bag ca sa nu ma ard , presupun ca tu pt ca esti mai cu experienta ai putea sa ii ajutzi cu : pretul total maxim (cu transport cu tot)eventual la full option si in cat timp maxim. cea mai avantajoasa oferta.
in legatura cu intrebarea" pe teritoriu romaniei" , in cazul meu au venit , lau montat (gratuit in tara) iar eu am luat receivarul si am fugit... Smile abonametul platindul bunici lunar iar eu lor semestrial deci oficial sunt in regula cu toate receivarurile dar ei care vor sa faca abonament nou... ?

Abonamentul la Dolce nu se poate plati in avans, decat lunar, dupa data de 7 a lunii (o chestie dezavantajoasa comparativ cu ceilalti ex: Digi, Akta), asa ca la cele trimise de mine poate plati abonamentul cineva din familia solicitantului care este ramas in tara, (in cazul acesta se scad 50€ din pretul spus mai sus, adica decodorul cu card, fara abonament platit, costa doar 100€) , sau daca solicitantul nu are pe nimeni in tara care sa plateasca, platile le voi face lunar timp de 1 an.
Dupa trecerea primului an, daca se doreste, pot continua platile in schimbul unui comision de 20€/an.
Pentru cei care nu au incredere, exista cartelele preplatite AKTA (vezi mai sus). Smile
O seara buna!

Sus
soreen
Calator

Data înscrierii: 07/Dec/2007

MesajTrimis: Sâm Noi 29, 2008 3:00 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

freesharkk a scris:
Adrianos_xxl a scris:
Nu ma ocup ,doar am ajutat doi prieteni de aicea sa poata sa prinda si ei programele romanesti, am chemat specialiti sa imi monteze antena si mie si la ceilaltzi .
Da mai sunt si alti care vor iar eu nu ma bag ca sa nu ma ard , presupun ca tu pt ca esti mai cu experienta ai putea sa ii ajutzi cu : pretul total maxim (cu transport cu tot)eventual la full option si in cat timp maxim. cea mai avantajoasa oferta.
in legatura cu intrebarea" pe teritoriu romaniei" , in cazul meu au venit , lau montat (gratuit in tara) iar eu am luat receivarul si am fugit... Smile abonametul platindul bunici lunar iar eu lor semestrial deci oficial sunt in regula cu toate receivarurile dar ei care vor sa faca abonament nou... ?

Abonamentul la Dolce nu se poate plati in avans, decat lunar, dupa data de 7 a lunii (o chestie dezavantajoasa comparativ cu ceilalti ex: Digi, Akta), asa ca la cele trimise de mine poate plati abonamentul cineva din familia solicitantului care este ramas in tara, (in cazul acesta se scad 50€ din pretul spus mai sus, adica decodorul cu card, fara abonament platit, costa doar 100€) , sau daca solicitantul nu are pe nimeni in tara care sa plateasca, platile le voi face lunar timp de 1 an.
Dupa trecerea primului an, daca se doreste, pot continua platile in schimbul unui comision de 20€/an.
Pentru cei care nu au incredere, exista cartelele preplatite AKTA (vezi mai sus). Smile
O seara buna!

Mi-ati dat multe variante dar acum sunt mai incurcat ca prima data.
Am vorbit cu cativa care vand cartele si toti imi cer buletin.
Trebuie sa mai analizez variantele!

Sus
freesharkk
Calator

Data înscrierii: 27/Sep/2008

MesajTrimis: Sâm Noi 29, 2008 3:27 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

La cartele preplatite Akta, nu se cere buletin,citeste cu atentie mai sus!
Sus
soreen
Calator

MesajTrimis: Lun Dec 01, 2008 2:44 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

freesharkk a scris:

Am citit pare cea mai convenabila solutie!

Sus
soreen
Calator

MesajTrimis: Sâm Dec 06, 2008 2:44 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

freesharkk a scris:

Baza, energy si evolution m-ar interesa.

Sus
soreen
Calator

MesajTrimis: Sâm Dec 20, 2008 1:56 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

soreen a scris:
freesharkk a scris:

Cat m-ar costa cele de mai sus ptr un an?

Sus
soreen
Calator

MesajTrimis: Sâm Feb 14, 2009 1:00 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

soreen a scris:
soreen a scris:
freesharkk a scris:

Pauza

Sus
soreen
Calator

MesajTrimis: Lun Feb 16, 2009 3:17 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

soreen a scris:
soreen a scris:
soreen a scris:
freesharkk a scris:

Pauza

Nu te mai intereseaza!

Sus
alina86
e-migrant

Data înscrierii: 26/Noi/2009

MesajTrimis: Sâm Noi 28, 2009 11:01 am    Titlul subiectului: Montare Digi Răspunde cu citat (quote)

Buna.Si eu stau in grecia in Porto Caras si voi primi o antena de la parinti .Imi poti da un numar de telefon sa te contactez poate ma poti ajuta cu montarea acestei antene.Ms Alina Constantin id alina.w1w@gmail.com
Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului forum.e-migrant.ro -> Emigrare Grecia Ora este GMT + 2 ore
Du-te la pagina Anterioară  1, 2
Pagina 2 din 2