Harta Bucuresti | Harta Constanta | Harta Iasi | Harta Arad | Harta Brasov | Harta Cluj | Harta Sibiu | Harta Oradea | Harta Ploiesti
 FAQ   Căutare   Membri   Grupuri   Înregistrare      www.e-migrant.ro  Profil   Mesaje private   Autentificare 
Cod Postal Bucuresti | Cod Postal Iasi | Cod Postal Constanta | Cod Postal Arad | Cod Postal Brasov | Cod Postal Cluj | Cod Postal Sibiu

Trimit oriunde in Europa decodoare satelit Digi TV, Dolce TV
Du-te la pagina 1, 2  Următoare

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului forum.e-migrant.ro -> Emigrare Grecia
Autor Mesaj
freesharkk
Calator

Data înscrierii: 27/Sep/2008

MesajTrimis: Dum Sep 28, 2008 11:48 am    Titlul subiectului: Trimit oriunde in Europa decodoare satelit Digi TV, Dolce TV Răspunde cu citat (quote)

Trimit oriunde in Europa decodoare pentru receptia via satelit a programelor tv Romanesti. In functie de tara in care doriti sa receptionati, si daca aveti un provider DHT preferat, pot trimite receptoare Digi, Dolce si Akta tv (fostul Max), cu contract de furnizare a serviciilor, exact ca in tara.
Deasemenea cei care monteaza antene satelit peste hotare, ma pot contacta in vederea unei coladorari.
Cei interesati pot trimite mail la : freesharkk@yahoo.com

Sus
soreen
Calator

Data înscrierii: 07/Dec/2007

MesajTrimis: Sâm Oct 04, 2008 12:17 pm    Titlul subiectului: Re: Trimit oriunde in Europa decodoare satelit Digi TV, Dolc Răspunde cu citat (quote)

freesharkk a scris:
Trimit oriunde in Europa decodoare pentru receptia via satelit a programelor tv Romanesti. In functie de tara in care doriti sa receptionati, si daca aveti un provider DHT preferat, pot trimite receptoare Digi, Dolce si Akta tv (fostul Max), cu contract de furnizare a serviciilor, exact ca in tara.
Deasemenea cei care monteaza antene satelit peste hotare, ma pot contacta in vederea unei coladorari.
Cei interesati pot trimite mail la : freesharkk@yahoo.com

M-r interesa Akta sau Dolce.
Cat costa pentru un an abonamentul?

Sus
freesharkk
Calator

MesajTrimis: Sâm Oct 04, 2008 1:30 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

depinde de la ce operator doriti sa achizitionati echipamentul
akta baza 1 an/ 100€
dolce variety 1an/ 120€ - cuprinde mai multe programe decat akta baza.

in afara de abonament trebuie achizitionat si echipamentul de receptie (decodor si smart card trimit eu cu costuri separate de abonament, bineinteles) iar (parabola, LNB, suport de perete si montaj trebuie sa gasiti d-voastra in zona in care locuiti
pentru mai multe informatii imi puteti da un PM, numai bine!

Sus
soreen
Calator

MesajTrimis: Sâm Oct 11, 2008 11:40 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

freesharkk a scris:
depinde de la ce operator doriti sa achizitionati echipamentul
akta baza 1 an/ 100€
dolce variety 1an/ 120€ - cuprinde mai multe programe decat akta baza.

in afara de abonament trebuie achizitionat si echipamentul de receptie (decodor si smart card trimit eu cu costuri separate de abonament, bineinteles) iar (parabola, LNB, suport de perete si montaj trebuie sa gasiti d-voastra in zona in care locuiti
pentru mai multe informatii imi puteti da un PM, numai bine!

Eu am decodor cu cam universal parabola LNB tot. Iimi trebuie numai cartela de acces.
Deci m-ar interesa costul abonamentului pe un an.
Banuiesc ca nu trebuie sa cumpar alt decodor pentru akta sau dolce?

Sus
freesharkk
Calator

MesajTrimis: Mar Oct 14, 2008 12:20 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Daca aveti deja totul ( ma refer la instalatia de receptie), cred ca solutia pentru D-voastra este cardul prepaid AKTA.
Este un smart card, care se activeza in maximum 10 minute de la introducerea lui in cam si este activ 365 zile ( 1an), dupa care se dezactiveaza, urmand sa achizitionati alt card si sa urmati aceeasi procedura de activare.
Avantajul este ca nu necesita abonament, iar dezavantajul este ca nu exista inca decat pentru pachetul de programe BAZA.
Pretul este de €100 + taxa de transport.
Toate cele bune!

Sus
soreen
Calator

MesajTrimis: Sâm Noi 01, 2008 1:44 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

freesharkk a scris:
Daca aveti deja totul ( ma refer la instalatia de receptie), cred ca solutia pentru D-voastra este cardul prepaid AKTA.
Este un smart card, care se activeza in maximum 10 minute de la introducerea lui in cam si este activ 365 zile ( 1an), dupa care se dezactiveaza, urmand sa achizitionati alt card si sa urmati aceeasi procedura de activare.
Avantajul este ca nu necesita abonament, iar dezavantajul este ca nu exista inca decat pentru pachetul de programe BAZA.
Pretul este de €100 + taxa de transport.
Toate cele bune!

Daca are numai pachetul de baza atunci as opta pentru Dolce.
Trebuie buletin pentru Dolce?

Sus
freesharkk
Calator

MesajTrimis: Sâm Noi 01, 2008 6:05 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

"Dolce variety 1an/ 120€ - cuprinde mai multe programe decat akta baza.
In afara de abonament trebuie achizitionat si echipamentul de receptie (decodor si smart card trimit eu cu costuri separate de abonament, bineinteles) iar (parabola, LNB, suport de perete si montaj trebuie sa gasiti d-voastra in zona in care locuiti "

- Pentru optiunea Dolce, asa cum am scris mai sus, trebuie sa achizitionati si decodorul , adica 143€ in plus si nu vad rostul, in plus trebuie trimisa copie de buletin pentru contract.

- Din moment ce aveti toata instalatia cu CAM cu tot, de ce nu optati pentru AKTA, card prepaid *intre timp au aparut si pentru alte tipuri de pachete?*
- Card prepay (valabil 1an) – pachet - Baza 100€
- Card prepay (valabil 1an) – pachet - Baza + Eenergy 140€
- Card prepay (valabil 1an) – pachet - Baza + Max Pack 170€
- Card prepay (valabil 1an) – pachet - Baza + Extra Total 230€

Nu necesita abonamament , deci nu este nevoie de copia BI.
Ce anume programe va intereseaza, va intreb pentru a va ajuta sa faceti alegerea buna?

Sus
soreen
Calator

MesajTrimis: Joi Noi 27, 2008 2:03 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

freesharkk a scris:
In afara de abonament trebuie achizitionat si echipamentul de receptie (decodor si smart card trimit eu cu costuri separate de abonament, bineinteles) iar (parabola, LNB, suport de perete si montaj trebuie sa gasiti d-voastra in zona in care locuiti "

- Pentru optiunea Dolce, asa cum am scris mai sus, trebuie sa achizitionati si decodorul , adica 143€ in plus si nu vad rostul, in plus trebuie trimisa copie de buletin pentru contract.

- Din moment ce aveti toata instalatia cu CAM cu tot, de ce nu optati pentru AKTA, card prepaid *intre timp au aparut si pentru alte tipuri de pachete?*

Ce anume programe va intereseaza, va intreb pentru a va ajuta sa faceti alegerea buna?

Max Pack cred ca ar fi cel mai bun!

Sus
freesharkk
Calator

MesajTrimis: Joi Noi 27, 2008 2:46 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

soreen a scris:
freesharkk a scris:

Max Pack cred ca ar fi cel mai bun!

Este oferta la DOLCE !
Cu numai 150€ se livreaza decodor, card si abonamentul Variety pe 1 an!
Oferta este numai pana la sfarsitul anului.

Sus
Adrianos_xxl
e-migrant

Data înscrierii: 28/Noi/2008

MesajTrimis: Vin Noi 28, 2008 7:25 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

dar nu e problema tzinand cont ca politica dolce este " numai pe teritoriul tzarii ? "
Sus
freesharkk
Calator

MesajTrimis: Vin Noi 28, 2008 11:27 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Adrianos_xxl a scris:
dar nu e problema tzinand cont ca politica dolce este " numai pe teritoriul tzarii ? "

Politica tuturor operatorilor DHT este "numai pe tritoriul tarii"!
Daca acesta politica ar fi respectata, nici un roman nu ar viziona programe romanesti in afara tarii.Asa, cred ca peste 1 milion de utilizatori romani care au decodoare in strainatate sunt pasibili de sanctiuni.

Sus
Adrianos_xxl
e-migrant

MesajTrimis: Vin Noi 28, 2008 11:40 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

eu sunt in grecia de trei ani si am avut doi ani max iar acuma am dolce si am adus si la altzi de pe aicea dar numai priteni in care am incredere ca imi platesc abonamentul si imi returneaza cardul odata cu terminarea si neprelungirea contractului
Sus
freesharkk
Calator

MesajTrimis: Sâm Noi 29, 2008 12:46 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Adrianos_xxl a scris:
eu sunt in grecia de trei ani si am avut doi ani max iar acuma am dolce si am adus si la altzi de pe aicea dar numai priteni in care am incredere ca imi platesc abonamentul si imi returneaza cardul odata cu terminarea si neprelungirea contractului

Bun, atunci unde este problema?
Sa inteleg ca te ocupi si si cu montajul antenelor?
Cu alte cuvinte, ce anume te intereseaza ca sa putem vorbi la obiect?

Sus
Adrianos_xxl
e-migrant

MesajTrimis: Sâm Noi 29, 2008 1:00 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Nu ma ocup ,doar am ajutat doi prieteni de aicea sa poata sa prinda si ei programele romanesti, am chemat specialiti sa imi monteze antena si mie si la ceilaltzi .
Da mai sunt si alti care vor iar eu nu ma bag ca sa nu ma ard , presupun ca tu pt ca esti mai cu experienta ai putea sa ii ajutzi cu : pretul total maxim (cu transport cu tot)eventual la full option si in cat timp maxim. cea mai avantajoasa oferta.
in legatura cu intrebarea" pe teritoriu romaniei" , in cazul meu au venit , lau montat (gratuit in tara) iar eu am luat receivarul si am fugit... Smile abonametul platindul bunici lunar iar eu lor semestrial deci oficial sunt in regula cu toate receivarurile dar ei care vor sa faca abonament nou... ?

Sus
Adrianos_xxl
e-migrant

MesajTrimis: Sâm Noi 29, 2008 1:07 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Bun, atunci unde este problema?
Sa inteleg ca te ocupi si si cu montajul antenelor?
Cu alte cuvinte, ce anume te intereseaza ca sa putem vorbi la obiect?[/quote]

iar la fostul max tv sunt sigur ca nu aveau interdicti specificate in contract sa nu se utilizeze in afara tarii chiar erau incurajate vanzarile pe situl si programul lor privat

si ca sa fiu sincer faceam si eu conversatzie ca esti singurul care ma intra pe forumul asta . Embarassed

Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului forum.e-migrant.ro -> Emigrare Grecia Ora este GMT + 2 ore
Du-te la pagina 1, 2  Următoare
Pagina 1 din 2