Harta Bucuresti | Harta Constanta | Harta Iasi | Harta Arad | Harta Brasov | Harta Cluj | Harta Sibiu | Harta Oradea | Harta Ploiesti
 FAQ   Căutare   Membri   Grupuri   Înregistrare      www.e-migrant.ro  Profil   Mesaje private   Autentificare 
Cod Postal Bucuresti | Cod Postal Iasi | Cod Postal Constanta | Cod Postal Arad | Cod Postal Brasov | Cod Postal Cluj | Cod Postal Sibiu

un nou remediu naturist miraculos

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului forum.e-migrant.ro -> Utile pentru Romani din Italia
Autor Mesaj
ro_ma
e-migrant

Data înscrierii: 05/Oct/2008

MesajTrimis: Dum Oct 05, 2008 10:41 am    Titlul subiectului: un nou remediu naturist miraculos Răspunde cu citat (quote)

Sunt o romanca care locuieste in Italia. Trimit acest mesaj, cu speranta ca, prin intermediul acestui site al romanilor din intreaga lume, putem aduce la cunostiinta calitatile terapeutice ale miraculoasei plante Maca . Este bogata in proteine, contine fier, zinc, magneziu, calciu, aproape toate vitaminele si mineralele indispensabile organismului, conferand corpului un aport exceptional de energie, rezistenta si forta de viata…… In plus, prin calitatile ei numeroase, Maca poate sa devina un insotitor ideal in diferitele terapii. Toate aceste calitati le-am descoperit prin intermediul unui produs natural 100%, Original Inca's Maca. Sunt multe produsele care contin aceasta planta in compozitia lor, dar Original Inca's Maca este singurul produs cu un efect salutar deosebit, in primul rand datorita modului deosebit de cultivare a plantei de Maca si de prelucrare a radacinii de Maca, in mod biologic si natural, dupa o reteta speciala foarte antica a bastinasilor Incasi si in al doilea rand folosirea radacinilor de Maca de diferite culori intr-o proportie ideala, pentru a obtine o calitate deosebit de valoroasa si care conserva toate proprietatile vindecatoare pe care le prezinta Original Inca's Maca.
Personal am folosit acest produs, si nu doar eu, ci si alti membri ai familiei mele. Rezultatele sunt uimitoare. Ofera atata energie organismului, atata vitalitate. Este uimitor. A fost folosit cu mare succes in tratarea unor cazuri deosebit de grave, chiar si medicii au fost uimiti. Am multa incredere in acest produs miraculos, si cred ca poate ajuta foarte multa lume aflata in suferinta.
Am atatea dovezile privind rezultatele miraculoase ale acestui produs, cine este interesat ii pot trimite prin e-mail, marturiile diferitelor persoane tratate in Romania. In cazul in care sunteti interesati, fie pentru dumneavoastra personal, fie pentru cei dragi, pentru ceilalti membri ai comunitatii, nu ezitati sa ma contactati. Asa cum m-a ajutat pe mine si pe multi altii, sunt sigura ca si mai multi isi vor gasi vindecarea cu ajutorul acestui produs. Un flacon are 100 de capsule, si costa 35 euro, pretul de baza fiind 50 euro. Dar cum am spus, vreau sa ii ajut si pe altii, atat prin a oferi un produs garantat 100% dar si prin pretul cat mai scazut al produsului. La noi in tara, in Romania, produsul este foarte cunoscut, iar dovezile pe care le am arata increderea romanilor in produsele naturale si dorinta lor de a se vindeca prin terapii naturiste. Medicamentele clasice au dublu efect, fac bine pe de-o parte dar mult rau pe de alta parte, produsele naturiste au doar efecte pozitive. pentru informatii: ro_ma@email.it

Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului forum.e-migrant.ro -> Utile pentru Romani din Italia Ora este GMT + 2 ore
Pagina 1 din 1