Harta Bucuresti | Harta Constanta | Harta Iasi | Harta Arad | Harta Brasov | Harta Cluj | Harta Sibiu | Harta Oradea | Harta Ploiesti
 FAQ   Căutare   Membri   Grupuri   Înregistrare      www.e-migrant.ro  Profil   Mesaje private   Autentificare 
Cod Postal Bucuresti | Cod Postal Iasi | Cod Postal Constanta | Cod Postal Arad | Cod Postal Brasov | Cod Postal Cluj | Cod Postal Sibiu

Ma ajuta cineva de acolo (Australia) cu ceva informatii?

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului forum.e-migrant.ro -> Utile pentru Romani din Australia
Autor Mesaj
ady_ady_77
e-migrant

Data înscrierii: 16/Aug/2006

MesajTrimis: Mie Aug 16, 2006 10:25 am    Titlul subiectului: Ma ajuta cineva de acolo (Australia) cu ceva informatii? Răspunde cu citat (quote)

Cunoasteti vre-un roman de profesie ofiter care a reusit sa ajunga pe acolo? Rog raspuns....
Sus
munteus
Calator

Data înscrierii: 19/Dec/2004

Locație: Tropic of Capricorn

MesajTrimis: Joi Aug 17, 2006 12:43 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Personal, nu cunosc, dar nu vad asta o problema.Este f usor sa te inrolezi in RAA ,RAAF sau RAN ,binenteles daca corespunzi cerintelor.Daca esti deja ofiter roman si doresti sa emigrezi nu sunt sigur daca aceasta ocupatie se regaseste pe SOL.Nefiind nominalizata acolo sansele sunt ,din nefericire, ca si inexistente.
bafta

Sus
FloAk
e-migrant

Data înscrierii: 22/Oct/2006

MesajTrimis: Dum Oct 22, 2006 10:37 am    Titlul subiectului: Need Help! Răspunde cu citat (quote)

va rog mult de tot sa ma ajutati cu o informatie, nu de alta dar dupa ce am verificat si eu lista job-urilor cerute nu-mi este destul de clar daca ma incadrez in lista...
Asa ca rog pe cineva care cunoaste mai bine lista, sau detaliile emigrarii sa imi spuna daca are rost sa ma agit.Deci:
1.Absolvent de Drept in 2000
2.Nici un an practicat in meserie.
3.Experienta profesionala in domeniul logisticii in industria automotiva de 5 ani atat operativ cat si mangement.

Multumesc anticipat.
Flo

Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului forum.e-migrant.ro -> Utile pentru Romani din Australia Ora este GMT + 2 ore
Pagina 1 din 1