mirogxg e-migrant
Data înscrierii: 26/Sep/2006 Mesaje: 2
|
Trimis: Lun Feb 16, 2009 1:29 pm Titlul subiectului: Cunoaste cineva agentii de plasare forta de munca in straina |
|
|
Buna ziua,
Cunoaste cineva agentii de plasare forta de munca in strainatate? Unele seriaose pentru care sa nu le platesti degeaba asa zisele medieri si comisioane. Cei drept alti au pierdut mai multi bani decat mine pe la agentii dar pur si simplu nu mai stiu pe unde sa caut. Fac asta de peste 5 luni pe net si in ziare cate 5-6 ore pe zi. Vreau sa muncesc in Anglia ca orice, nu conteaza daca este in agricultura ,constructi, curatenie etc. Am 36 ani, familie cu copil, 5 calificari: instalatii sanitare si industriale, mecanic utilaje industriale, reflexoterapie(maseor), jurist si analist vanzari. Cunostinte IT:-Windows Platform use-Microsoft Office Pack-Fox Pro (user interface)-Internet-Grafica-Instalari soft general si special-Devirusari-Gestiune si contabilitate. Carnet cat B din 1992 fara evenimente. Limba engleza nivel mediu. Nu am reusit pana acum sa gasesc de munca in strainatate cu toate calificarile pe care le am. Stiu ca sunt multi mai multi care cauta si care au calificari mai bune sau supra-calificari, dar eu nu am pretenti decat cele decente.
Daca stiti o agentie din Romania care intermediaza locuri de munca si persoane care au plecat prin acea agentie va rog sa-mi trimiteti un email la mirogeorgescu@yahoo.com sau o alta modalitate de a obtine un loc de munca pentru care sa nu platesc degeaba comisionul de intermediere.
Va multumesc
Georgescu Mirel
|
|