Harta Bucuresti | Harta Constanta | Harta Iasi | Harta Arad | Harta Brasov | Harta Cluj | Harta Sibiu | Harta Oradea | Harta Ploiesti
 FAQ   Căutare   Membri   Grupuri   Înregistrare      www.e-migrant.ro  Profil   Mesaje private   Autentificare 
Cod Postal Bucuresti | Cod Postal Iasi | Cod Postal Constanta | Cod Postal Arad | Cod Postal Brasov | Cod Postal Cluj | Cod Postal Sibiu

am nevoie de un sfat

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului forum.e-migrant.ro -> Romani America
Autor Mesaj
adibogdan2006
e-migrant

Data înscrierii: 22/Aug/2006

MesajTrimis: Mar Aug 22, 2006 10:36 pm    Titlul subiectului: am nevoie de un sfat Răspunde cu citat (quote)

Salut tuturor !!
Ma numesc Adrian, am 20 de ani si daca totul merge bine as vrea ca in toamna sa plec in SUA, cu viza de munca pe perioada determinata.
1. Puteti sa-mi dati niste sfaturi pt interviul de la ambasada ?
2. Odata ajuns in SUA care sunt demersurile legale pt prelungirea vizei de munca si cam cat costa ?
Va multumesc !

Sus
Forvisas
e-migrant

Data înscrierii: 08/Iun/2006

MesajTrimis: Mie Aug 23, 2006 3:25 pm    Titlul subiectului: Sfaturi Răspunde cu citat (quote)

Bogdan, la interviul de la ambasada trebuie sa raspunzi concis si la obiect, e bine sa ai documente doveditoare ale experientzei in domeniul in care vei lucra in US, sa stii numele angajtorului si ce anume vei face acolo, trebuie sa stii si engleza in caz ca itzi vor pune intrebarile in engleza.Odata ajuns in US potzi fie prelungii viza actuala cu acelasi angajator fie cu altul dar procedura este aceeasi, costurile depind, daca itzi vei lua un avocat acesta va avea un onorariu care se adauga taxelor USCIS de aproximativ $400.
Potzi schimba si in alt tip de viza, pentru fiecare sunt taxe diferite, mai multe informatzii potzi gasi pe www.USImmigrationForAll.com/tutorialro.html

Bafta!

Sus
adibogdan2006
e-migrant

MesajTrimis: Dum Aug 27, 2006 10:03 am    Titlul subiectului: Re: Sfaturi Răspunde cu citat (quote)

Multumesc pentru informatii !

Forvisas a scris:
Bogdan, la interviul de la ambasada trebuie sa raspunzi concis si la obiect, e bine sa ai documente doveditoare ale experientzei in domeniul in care vei lucra in US, sa stii numele angajtorului si ce anume vei face acolo, trebuie sa stii si engleza in caz ca itzi vor pune intrebarile in engleza.Odata ajuns in US potzi fie prelungii viza actuala cu acelasi angajator fie cu altul dar procedura este aceeasi, costurile depind, daca itzi vei lua un avocat acesta va avea un onorariu care se adauga taxelor USCIS de aproximativ $400.
Potzi schimba si in alt tip de viza, pentru fiecare sunt taxe diferite, mai multe informatzii potzi gasi pe www.USImmigrationForAll.com/tutorialro.html

Bafta!

Sus
adibogdan2006
e-migrant

MesajTrimis: Dum Aug 27, 2006 10:10 am    Titlul subiectului: Re: Sfaturi Răspunde cu citat (quote)

As mai avea inca o intrebare.

Are vreo importanta la interviul de viza firma de intermediere de locuri de munca prin care pleci ?

Intreb asta pt ca o la o firma la care m-am interesat costurile totale sunt de aprox 2500 euro( o firma mai titrata), iar la o alta firma mai putin cunoscuta costurile sunt in jur de 1500 euro.

Multumesc,
Bogdan

Forvisas a scris:

Bafta!

Sus
Forvisas
e-migrant

Data înscrierii: 08/Iun/2006

MesajTrimis: Lun Aug 28, 2006 9:52 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Ar fi normal sa nu aiba, dar nu potzi sa stii niciodata, daca cumva firma de intermediere respectiva are un istoric de multzi clientzi care au ramas peste termenul vizei poate fi un punct in minus, asta cred eu. Teoretic nu ar trebui, viza de munca daca este aprobata de USCIS in USA iar la interviu sunt indeplinite celelate conditzii trebuie sa obtzii viza in pasaport, realitatea a demonstrat ca nu e intotdeauna asa.

Bafta!

Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului forum.e-migrant.ro -> Romani America Ora este GMT + 2 ore
Pagina 1 din 1