Harta Bucuresti | Harta Constanta | Harta Iasi | Harta Arad | Harta Brasov | Harta Cluj | Harta Sibiu | Harta Oradea | Harta Ploiesti
 FAQ   Căutare   Membri   Grupuri   Înregistrare      www.e-migrant.ro  Profil   Mesaje private   Autentificare 
Cod Postal Bucuresti | Cod Postal Iasi | Cod Postal Constanta | Cod Postal Arad | Cod Postal Brasov | Cod Postal Cluj | Cod Postal Sibiu

Suna Acasa, Suna Romania

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului forum.e-migrant.ro -> Romani America
Autor Mesaj
picolo66
e-migrant

Data înscrierii: 28/Aug/2006

MesajTrimis: Lun Aug 28, 2006 3:19 pm    Titlul subiectului: Suna Acasa, Suna Romania Răspunde cu citat (quote)

Suna Romania din Statele Unite la tarife incepand cu 3.4c/min,
pentru mai multe detalii vizitati-ne la:

www.sunaacasa.com

Sus
alexf
e-migrant

Data înscrierii: 16/Dec/2006

MesajTrimis: Sâm Dec 16, 2006 6:02 pm    Titlul subiectului: s-au schimbat vremurile (si felul cum puteti suna acasa) Răspunde cu citat (quote)

A trecut vremea sa sunati in Romania folosind cartele si numere de acces cu 800 !
Acum orice roman aflat in SUA sau in alta parte a lumii poate avea numar de telefon romanesc; nu numai ca tarifele cand suni in Romania sunt mai mici decat cele folosind cartele sau companie de long distance dar si cei din Romania te pot suna la tarife locale pentru ei - ca si cum ar suna alt numar local din Romania desi telefonul suna aici in SUA !
Un link:

www.telefonprininternet.com

pentru cei care nu au inca numar de telefon de Romania fiindca ca nu stiu cum, de ce au nevoie sau de unde sa-si ia un adaptor telefonic.

Sus
forums_ro
e-migrant

Data înscrierii: 24/Feb/2007

MesajTrimis: Sâm Feb 24, 2007 9:06 pm    Titlul subiectului: www.oriunde.com Răspunde cu citat (quote)

Eu am incercat http://www.oriunde.com si mi-a mers foarte bine.
Iti ofera posibilitatea sa suni si de pe telefonul mobil si au raspuns foarte repede la cererile de suport.

Sus
AdiAM
e-migrant

Data înscrierii: 28/Feb/2007

MesajTrimis: Mie Feb 28, 2007 1:51 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Eu am incercat www.telefonip.org si a mers in orice conditii: si de acasa si de la hotel si si cand am sunat de la lucru sau de pe telefonul mobil. Pot sa zic ca cei de la suport telefonip mi-au indeplinit toate dorintele - nota 10 !
Sus
forums_ro
e-migrant

MesajTrimis: Mie Feb 28, 2007 6:28 am    Titlul subiectului: Numai ca nu le merge forumul de vreo 2 luni Răspunde cu citat (quote)

Oare sunt ceva comentarii care nu le convin ? Singurul lor mod de suport este pe forum si acesta nu mai functioneaza, deci nu inteleg de ce le dai nota asa de mare.
Sus
kity
e-migrant

MesajTrimis: Mie Feb 28, 2007 7:54 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Hallo alexf, tu vorbesti serios cu nr de telefon romanesc ? E valabil pentru intreaga lume ?? eu locuiesc in germania, si parca mi-ar surade ideea...

Va salut pe toti cei din USA; sper ca va merge bine...Kity Very Happy

Sus
forums_ro
e-migrant

MesajTrimis: Joi Mar 01, 2007 1:42 am    Titlul subiectului: Pentru Germania si Austria Răspunde cu citat (quote)

E mai simplu sa obtii un numar de telefon romanesc de la http://www.numarderomania.at

Adaptorul iti va fi livrat din Austria.

Sus
kity
e-migrant

MesajTrimis: Vin Mar 02, 2007 3:22 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

AM gasit , mersi fromos-ro, e mai informativ decat cel de mai sus, adica mai pe inteles explicat

toate cele bune...kity Laughing Laughing Laughing

Sus
alexf
e-migrant

Data înscrierii: 16/Dec/2006

MesajTrimis: Sâm Mar 03, 2007 9:04 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Ca sa va impac pe amandoi www.telefonip.org are suport; forums_ro nu l-a vazut pentru ca trebuie sa fii loginat (sa fii abonat la serviciul telefonip) ca sa apara, pentru cei care nu sunt abonati si vor sa puna intrebari este pagina de contact.
Sus
m_adrian2006
e-migrant

Data înscrierii: 05/Mar/2007

MesajTrimis: Lun Mar 05, 2007 11:05 pm    Titlul subiectului: Despre sunatul in Romania prin VoIP Răspunde cu citat (quote)

Am observat ca mai multi utilizatori de pe site au mentionat TelefonIP. Tocmai am gasit ceva informatii pe net pentru exploatarea la maxim a celor 2 provideri de VoIP: TelefonIP si SmartCall.

Am extras mai jos link-urile directe ale articolelor:

Idea Suna ieftin in Romania
http://itobserver.blogspot.com/2006/03/cheap-calls-to-romania-suna-ieftin-in.html

Idea Call Romania from a PSTN phone using TelefonIP
http://itobserver.blogspot.com/2007/02/call-romania-from-pstn-phone-using.html

Idea Call Romania from a PSTN phone using SmartCall
http://itobserver.blogspot.com/2007/02/call-romania-from-pstn-phone-using_27.html

Idea Call Romania using Web Activated Telephony and SmartCall or TelefonIP
http://itobserver.blogspot.com/2007/03/call-romania-using-web-activated.html

Sus
sunapemobil
Calator

Data înscrierii: 09/Iul/2007

MesajTrimis: Sâm Iul 21, 2007 10:59 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Ma rog, mai sunt si altii.

E si chestie de calitate.

Sus
info77
Calator

Data înscrierii: 01/Mai/2007

MesajTrimis: Vin Aug 17, 2007 4:45 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Eu folosesc www.roconnect.com si sunt foarte multumit, sun direct de pe mobil, calitatea este excelenta, tarife foarte acceptabile.

Am si numar romanesc, primesc apelurile direct pe mobil in SUA.

Sus
sunapemobil
Calator

Data înscrierii: 09/Iul/2007

MesajTrimis: Vin Aug 17, 2007 1:34 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Sa ne facem reclama singuri atunci.

3.5 c/min Romania ( Bucuresti, provincie, alti provideri )

14 c/min mobil Romania

Tarifare la secunda ! ( da, la secunda, vorbesti 97 secunde platesti 97 secunde, vorbesti 5 secunde platesti 5 secunde ).

1.5 c/min Canada, US, Europa de Vest, Australia fix

Europa de Vest mobil 18c/min ( deci ieftin )

Cautam distribuitori.

Asiguram traffic management pentru alte companii.

Valabil NUMAI pentru Montreal si Toronto.

Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului forum.e-migrant.ro -> Romani America Ora este GMT + 2 ore
Pagina 1 din 1