Harta Bucuresti | Harta Constanta | Harta Iasi | Harta Arad | Harta Brasov | Harta Cluj | Harta Sibiu | Harta Oradea | Harta Ploiesti
 FAQ   Căutare   Membri   Grupuri   Înregistrare      www.e-migrant.ro  Profil   Mesaje private   Autentificare 
Cod Postal Bucuresti | Cod Postal Iasi | Cod Postal Constanta | Cod Postal Arad | Cod Postal Brasov | Cod Postal Cluj | Cod Postal Sibiu

o noua viata pentru razvan

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului forum.e-migrant.ro -> Romani America
Autor Mesaj
ajutor
e-migrant

Data înscrierii: 06/Apr/2009

MesajTrimis: Vin Apr 10, 2009 1:14 pm    Titlul subiectului: o noua viata pentru razvan Răspunde cu citat (quote)

ma numesc marina marin am 46 ani sunt casatorita si am un baiat de 24ani. Toate au fost frumoase pana acum 7 ani cand razvan a inceput sa se drogheze.Nu va opriti din citit ,este o drama care se poate intampla oricui.Multa lume nu intelege prin ce trece un toxicoman si familia acestuia si de aceea au tendinta de a nu le mai oferi nici o sansa in viata.
Dupa mai multe internari acum este in tratament cu metadona singurul tratament la noi in romania la ora actuala,tratament care nu are rezultate si care practic te amageste si ai tendinta mereu de ate injecta.Daca pana acum doua luni credeam ca asta ii este soarta si nu va scapa niciodata de droguri acum am o speranta deoarece doctorul din israel ANDRE WAISMANN are un tratament eficient pentru aceasta boala,impreuna cu forumul antidrog FORAD vine si la noi in romania la inceputul lunii mai sa face acest tratament care cosat 5000E ,suma de care familia noastra cu venituri modeste nu o are.De aceea apelez la dumneavoastra ,la cei care inteleg situatia sa il ajutati pe razvan sa scape de aceasta nenorocire care a cazut pe el,este si dorinta lui de a deveni un om normal ,care sa nu ii mai fie frica sa se trezeasca dimineata pentru ca ii este rau,sa poata sa isi intemeieze o familie.
Acest tratament consta in blocarea receptorilor care sau dezvoltat in urma drogului ,si apoi un tratament timp de un an impreuna cu consiliere psihologica.
Va rog sa ganditi pozitiv si sa nu lasati ura pentru acesti oameni sa va afecteze gandirea,sa le mai dam o sansa daca putem.Razvan nu este violent,nu vorbeste urat,nu arata rau ca un toxicoman care nu mai are nici o sansa,eu am avut grija sa fie hranit la timp,sa ia vitamine,sa faca analize etc.Dca reuseste sa faca acest tratament apoi poate sa mearga sa se trateze si de hepatita C.
Asadar va rog sa il ajutati cum stiti dvs mai bine.
adresa mea de email este mariana_maryn2007@yahoo.com
conturile sunt deschise pe numele meu MARIN MARIANA
RAIFFEISEN BANK

pentru EURO R062RZBR0000060011546739
PENTRU $ R008RZBR0000060011546741
CO SWIFF RZBRROBU

Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului forum.e-migrant.ro -> Romani America Ora este GMT + 2 ore
Pagina 1 din 1