ajutor e-migrant
Data înscrierii: 06/Apr/2009 Mesaje: 4
|
Trimis: Lun Apr 13, 2009 9:45 am Titlul subiectului: o viata noua pentru razvan |
|
|
ma numesc mariana marin sunt casatorita si am un baiat de 24 ani.
in urma cu sapte ani a inceput marea drama a familiei,razvan a inceput sa se drogheze.
de atunci nu mai este liniste in casa,ne este frica cand pleaca ,ne intrebam oare mai vine,ce face ,unde se duce etc.
va rog sa cititi mai departe si sa nu considerati acest subiect lipsit de importanta,stiu ca in fata oamenilor ei toxicomanii nu au sanse de reabilitare,dar sa incercam sa ii ajutam si sa le acordam o sansa .
multi dintre ei sunt victimile strazii si acum vor sa se lase dar este foarte greu.in cautarile mele am aflat de doctorul ANDRE WAISMANN din israel care are un tratament ,acest tratament consta in dezintoxicarea rapida a organismului si blocarea receptorilor care sau dezvoltat ca urmare a consumului de droguri ,acest tratament este mai eficient decat cel cu metadona care face mult rau organismului.
tratamentul costa 5000E iar familia noastra cu venituri modeste nu dispune de aceasta suma de aceea va rog pe voi oamenii cu suflet si cu dorinta de a ajuta un copil chiar daca este toxicoman merita o a doua sansa la viata nu numai el ci toti care doresc sa scape de acest cosmar.
doctorulvine in romania la inceputul lunii mai pri asociatia antidrog FORAD,am facut testulde evaluare si suntem apti pentru tratament,am facut analizele si acum a ramas doar partea financiara sa o rezolvam,de aceea am apelat la voi cate puti de la fiecare si putem oferi o viata noua unui copil .
multumesc pentru intelegere
adresa mea de email este mariana_maryn2007@yahoo.com
iar conturile suntdeschise pe numele meu MARIN MARIANA
RAIFFEISEN BANK pentru USD R008RZBR0000060011546741
EUR R062RZBR0000060011546739
COD SWIFF RZBRROBU
|
|