Harta Bucuresti | Harta Constanta | Harta Iasi | Harta Arad | Harta Brasov | Harta Cluj | Harta Sibiu | Harta Oradea | Harta Ploiesti
 FAQ   Căutare   Membri   Grupuri   Înregistrare      www.e-migrant.ro  Profil   Mesaje private   Autentificare 
Cod Postal Bucuresti | Cod Postal Iasi | Cod Postal Constanta | Cod Postal Arad | Cod Postal Brasov | Cod Postal Cluj | Cod Postal Sibiu

Intrebare!!

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului forum.e-migrant.ro -> Romani Australia
Autor Mesaj
letroc
e-migrant

Data înscrierii: 12/Sep/2006

MesajTrimis: Mar Sep 12, 2006 6:53 pm    Titlul subiectului: Intrebare!! Răspunde cu citat (quote)

Eu sunt Marius si am 2 parinti care lucreaza in Italia la negru(fara acte). AS dori sa stiu cum se poate ajunge in australia . Parintii mei lucreaza in Italia deja de 2 ani si le este foarte greu. Am auzi ca se cauta forta de munca in australia si canada ...as dori sa stiu ce trebuie facut mai exact ..unde as putea sa ma informez cum ar putea ajunge parintii mei in australia sau canada ... nici unul din ei nu a terminat o facultate dar vor sa lucreze in strainatate.
Sus
munteus
Calator

Data înscrierii: 19/Dec/2004

Locație: Tropic of Capricorn

MesajTrimis: Joi Sep 14, 2006 9:47 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

In general, pt emigrare in Canada se califica persoanele cu studii superioare.Mai multe sanse ar avea parintii tai pt Au daca sunt calificati intr-o meserie aflata pe lista SOL.Vezi site-ul ofical www.immi.gov.au
Acolo gasesti toate informatiile de care ai nevoie inclusiv un self assessment unde se poate evalua ,gratis ,sansele de a fi acceptat.Chestiunea cu statutul parintilor tai "la negru" acolo din pacate, nu e de bun augur pt autoritatile australiene.Deobicei persoanele ce urmeaza sa primeasca viza vor fi vizitate neanuntat la domiciliu sau la locurile de munca pt verificari suplimentare.Mai multe "povesti"vezi si pe www.emigrare info/forum .
Bafta

Sus
navigatoru
e-migrant

Data înscrierii: 28/Mar/2008

MesajTrimis: Vin Mar 28, 2008 8:34 pm    Titlul subiectului: pe bune ?:O Răspunde cu citat (quote)

MUNTEUS

pe bune vin la tine acasa in ro sau la job in ro pentru verificari suplimentare?:O
mi se pare incredibil

Sus
munteus
Calator

Data înscrierii: 19/Dec/2004

Locație: Tropic of Capricorn

MesajTrimis: Sâm Mar 29, 2008 1:59 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Lor nu le pare incredibil sa faca asta atat timp cat Romania e considerata tara cu risc mare de frauda.Am auzit ca in ultimul timp s-au mai rarit din aceste inspectii conteaza pana la urma dosarul fiecaruia cat de credibil sau mai putin este.
Sus
skipy
e-migrant

Data înscrierii: 09/Sep/2006

MesajTrimis: Lun Oct 31, 2011 2:31 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

ca ce anume sa vina in australia? tu ai renuntat la australia intre timp?
Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului forum.e-migrant.ro -> Romani Australia Ora este GMT + 2 ore
Pagina 1 din 1