| Autor |
Mesaj |
letroc e-migrant
Data înscrierii: 12/Sep/2006 Mesaje: 2
|
Trimis: Mar Sep 12, 2006 6:53 pm Titlul subiectului: Intrebare!! |
|
|
Eu sunt Marius si am 2 parinti care lucreaza in Italia la negru(fara acte). AS dori sa stiu cum se poate ajunge in australia . Parintii mei lucreaza in Italia deja de 2 ani si le este foarte greu. Am auzi ca se cauta forta de munca in australia si canada ...as dori sa stiu ce trebuie facut mai exact ..unde as putea sa ma informez cum ar putea ajunge parintii mei in australia sau canada ... nici unul din ei nu a terminat o facultate dar vor sa lucreze in strainatate.
|
|
| Sus |
|
 |
munteus Calator
Data înscrierii: 19/Dec/2004 Mesaje: 31
Locație: Tropic of Capricorn
|
Trimis: Joi Sep 14, 2006 9:47 am Titlul subiectului: |
|
|
In general, pt emigrare in Canada se califica persoanele cu studii superioare.Mai multe sanse ar avea parintii tai pt Au daca sunt calificati intr-o meserie aflata pe lista SOL.Vezi site-ul ofical www.immi.gov.au
Acolo gasesti toate informatiile de care ai nevoie inclusiv un self assessment unde se poate evalua ,gratis ,sansele de a fi acceptat.Chestiunea cu statutul parintilor tai "la negru" acolo din pacate, nu e de bun augur pt autoritatile australiene.Deobicei persoanele ce urmeaza sa primeasca viza vor fi vizitate neanuntat la domiciliu sau la locurile de munca pt verificari suplimentare.Mai multe "povesti"vezi si pe www.emigrare info/forum .
Bafta
|
|
| Sus |
|
 |
navigatoru e-migrant
Data înscrierii: 28/Mar/2008 Mesaje: 6
|
Trimis: Vin Mar 28, 2008 8:34 pm Titlul subiectului: pe bune ?:O |
|
|
MUNTEUS
pe bune vin la tine acasa in ro sau la job in ro pentru verificari suplimentare?:O
mi se pare incredibil
|
|
| Sus |
|
 |
munteus Calator
Data înscrierii: 19/Dec/2004 Mesaje: 31
Locație: Tropic of Capricorn
|
Trimis: Sâm Mar 29, 2008 1:59 am Titlul subiectului: |
|
|
Lor nu le pare incredibil sa faca asta atat timp cat Romania e considerata tara cu risc mare de frauda.Am auzit ca in ultimul timp s-au mai rarit din aceste inspectii conteaza pana la urma dosarul fiecaruia cat de credibil sau mai putin este.
|
|
| Sus |
|
 |
skipy e-migrant
Data înscrierii: 09/Sep/2006 Mesaje: 8
|
Trimis: Lun Oct 31, 2011 2:31 pm Titlul subiectului: |
|
|
ca ce anume sa vina in australia? tu ai renuntat la australia intre timp?
|
|
| Sus |
|
 |
|