Harta Bucuresti | Harta Constanta | Harta Iasi | Harta Arad | Harta Brasov | Harta Cluj | Harta Sibiu | Harta Oradea | Harta Ploiesti
 FAQ   Căutare   Membri   Grupuri   Înregistrare      www.e-migrant.ro  Profil   Mesaje private   Autentificare 
Cod Postal Bucuresti | Cod Postal Iasi | Cod Postal Constanta | Cod Postal Arad | Cod Postal Brasov | Cod Postal Cluj | Cod Postal Sibiu

Joburi in Germania

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului forum.e-migrant.ro -> Romani in Germania
Autor Mesaj
JoburiGermania
e-migrant

Data înscrierii: 22/Apr/2009

MesajTrimis: Joi Apr 23, 2009 3:25 pm    Titlul subiectului: Joburi in Germania Răspunde cu citat (quote)

Salutare tuturor.
Ma numesc Adrian Danciu si reprezint UNISOL Gmbh, o societate germana de plasare a fortei de munca. In Romania, ne indentificam cu brandul JoburiGermania.ro si spre deosebire de cei ce se ocupa cu recrutarea pentru strainatate, noi nu percepem nici un fel de taxa sau comision din partea viitorului angajat.
Practic, noi oferim contracte de munca cu salarizare intre 1000 si 1500 euro/luna in conditii de program normal (8 ore/zi de luni pana vineri). Deasemenea punem contra-cost la dispozitia celor ce doresc sa lucreze in Germania si locuinte sociale, cu chirii modice (de la 100 la 200 euro/lunar).

Reprezentanta in Romania este situata in zona Izvor, Bucuresti, iar in Germania este situata in Stuttgart.

Pentru orice fel de intrebari, va stau la dispozitie atat la adresa contact@joburigermania.ro cat si la telefon 021 310 03 81 si pe acest forum!

Informatii suplimentare gasiti la
www.joburigermania.ro

Succes!

Sus
nicolette
e-migrant

Data înscrierii: 13/Oct/2009

MesajTrimis: Mar Oct 13, 2009 11:08 am    Titlul subiectului: Re: Joburi in Germania Răspunde cu citat (quote)

Buna Adrian,

Sunt Nicoleta, de o luna locuiesc in Germania, in PLau Am See si imi caut un loc de munca. Trebuie sa mentionez ca nu stiu germana, ma descurc in engleza, am terminat politehnica in 2005, am lucrat in domeniul publicitatii (advertising manager), in cel al mobilei (marketing manager)...etc. Sunt constienta ca un mare dezavantaj il am prin nepriceperea mea in a vorbi in germana dar ma gandesc ca o perioada pot lucra ca si orice (in limitele decentei). Cine stie, poate chiar ma poti ajuta.
Toate cele bune!

Nicoleta

JoburiGermania a scris:
Salutare tuturor.
Ma numesc Adrian Danciu si reprezint UNISOL Gmbh, o societate germana de plasare a fortei de munca. In Romania, ne indentificam cu brandul JoburiGermania.ro si spre deosebire de cei ce se ocupa cu recrutarea pentru strainatate, noi nu percepem nici un fel de taxa sau comision din partea viitorului angajat.
Practic, noi oferim contracte de munca cu salarizare intre 1000 si 1500 euro/luna in conditii de program normal (8 ore/zi de luni pana vineri). Deasemenea punem contra-cost la dispozitia celor ce doresc sa lucreze in Germania si locuinte sociale, cu chirii modice (de la 100 la 200 euro/lunar).

Reprezentanta in Romania este situata in zona Izvor, Bucuresti, iar in Germania este situata in Stuttgart.

Pentru orice fel de intrebari, va stau la dispozitie atat la adresa contact@joburigermania.ro cat si la telefon 021 310 03 81 si pe acest forum!

Informatii suplimentare gasiti la
www.joburigermania.ro

Succes!

Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului forum.e-migrant.ro -> Romani in Germania Ora este GMT + 2 ore
Pagina 1 din 1