Harta Bucuresti | Harta Constanta | Harta Iasi | Harta Arad | Harta Brasov | Harta Cluj | Harta Sibiu | Harta Oradea | Harta Ploiesti
 FAQ   Căutare   Membri   Grupuri   Înregistrare      www.e-migrant.ro  Profil   Mesaje private   Autentificare 
Cod Postal Bucuresti | Cod Postal Iasi | Cod Postal Constanta | Cod Postal Arad | Cod Postal Brasov | Cod Postal Cluj | Cod Postal Sibiu

Intrebare!!

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului forum.e-migrant.ro -> Romani Canada
Autor Mesaj
letroc
e-migrant

Data înscrierii: 12/Sep/2006

MesajTrimis: Mar Sep 12, 2006 6:54 pm    Titlul subiectului: Intrebare!! Răspunde cu citat (quote)

Eu sunt Marius si am 2 parinti care lucreaza in Italia la negru(fara acte). AS dori sa stiu cum se poate ajunge in australia . Parintii mei lucreaza in Italia deja de 2 ani si le este foarte greu. Am auzi ca se cauta forta de munca in australia si canada ...as dori sa stiu ce trebuie facut mai exact ..unde as putea sa ma informez cum ar putea ajunge parintii mei in australia sau canada ... nici unul din ei nu a terminat o facultate dar vor sa lucreze in strainatate
Sus
duda
e-migrant

Data înscrierii: 03/Noi/2006

MesajTrimis: Vin Noi 03, 2006 1:51 pm    Titlul subiectului: Re: Intrebare!! Răspunde cu citat (quote)

letroc a scris:
Eu sunt Marius si am 2 parinti care lucreaza in Italia la negru(fara acte). AS dori sa stiu cum se poate ajunge in australia . Parintii mei lucreaza in Italia deja de 2 ani si le este foarte greu. Am auzi ca se cauta forta de munca in australia si canada ...as dori sa stiu ce trebuie facut mai exact ..unde as putea sa ma informez cum ar putea ajunge parintii mei in australia sau canada ... nici unul din ei nu a terminat o facultate dar vor sa lucreze in strainatate

Daca alegi Canada,alege orice alta provincie mai putin Quebec.Foarte multe informatii le gasesti pe site-ul www.montreal.ro, la rubrica emigrare -primii pasi.(restul forumului este bull-shit,cu certuri si mizerii).
In locul tau as alege Australia,dar se pare ca in acest moment nu are o politica clara d eemigrare(adica nu aduce emigranti pe banda rulanta ,asa cum face Canada,si in special ,quebec-ul).
Daca vrei sa ajunga parintii tai 100% in Canada este o firma d eemigrare f.serioasa Access Canada,in Bucuresti in P-ta Romana,are si adresa www.accesscanada.ro.Cu ea au venit finii nostri si la randul lor niste prieteni de ai lor.In cazul parintilor tai ar fi de preferat,deoarece neavand facultate este greu sa faca punctele ptr. a putea emigra.Dar firma asta colaboreaza cu o firma de avocati chiar de aici din Montreal.In prima faza li-se face un "studiu de caz" si ii vor sfatui ce si cum trebuie facut ptr. a obtine VISA.Odata obtinuta sunt liberi sa se stabileasca oriunde vor.Uite finii nostri au mers cu firma asta si dupa ce au obtinut VISA s-au stabilit in Calgary.(initial erau ptr. Quebec,dar le-am spus noi ce saracie este aici).
Numai bine!
Daca mai ai intrebari si te pot ajuta cu mare placere.

Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului forum.e-migrant.ro -> Romani Canada Ora este GMT + 2 ore
Pagina 1 din 1