Harta Bucuresti | Harta Constanta | Harta Iasi | Harta Arad | Harta Brasov | Harta Cluj | Harta Sibiu | Harta Oradea | Harta Ploiesti
 FAQ   Căutare   Membri   Grupuri   Înregistrare      www.e-migrant.ro  Profil   Mesaje private   Autentificare 
Cod Postal Bucuresti | Cod Postal Iasi | Cod Postal Constanta | Cod Postal Arad | Cod Postal Brasov | Cod Postal Cluj | Cod Postal Sibiu

Un sfat

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului forum.e-migrant.ro -> Romani America
Autor Mesaj
Eugenius
e-migrant

Data înscrierii: 31/Mai/2009

MesajTrimis: Dum Mai 31, 2009 6:20 pm    Titlul subiectului: Un sfat Răspunde cu citat (quote)

Salut. Numele meu este Eugen si sunt elev in clasa a 11-a in Romania. Vreau sa fac facultatea in SUA si m-am interesat de tot felul de lucruri care sa ma ajute mult. Am aflat ca terminarea liceului acolo sau in alta tara m-ar fi ajutat extraordinar dar, din pacate sumele sunt enorme pentru SUA, in schimb am gasit un liceu in Canada la care as putea merge daca as dispune de ce ~9000 dolari canadieni necesari pentru plata primului semestru. Am discutat cu liceul si mi-au spus ca ar putea sa imi gaseasca un sponsor pentru semestrul 2, un loc de munca daca vreau, etc. Daca aveti vreun sfat, unde sa caut un sponsor, cum sa fac rost de acesti bani va rog sa imi spuneti.
Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului forum.e-migrant.ro -> Romani America Ora este GMT + 2 ore
Pagina 1 din 1