Harta Bucuresti | Harta Constanta | Harta Iasi | Harta Arad | Harta Brasov | Harta Cluj | Harta Sibiu | Harta Oradea | Harta Ploiesti
 FAQ   Căutare   Membri   Grupuri   Înregistrare      www.e-migrant.ro  Profil   Mesaje private   Autentificare 
Cod Postal Bucuresti | Cod Postal Iasi | Cod Postal Constanta | Cod Postal Arad | Cod Postal Brasov | Cod Postal Cluj | Cod Postal Sibiu

Licenciement à l'amiable

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului forum.e-migrant.ro -> Romani Franta
Autor Mesaj
deep7447
e-migrant

Data înscrierii: 11/Iun/2009

MesajTrimis: Joi Iun 11, 2009 2:05 pm    Titlul subiectului: Licenciement à l'amiable Răspunde cu citat (quote)

Salut la toti !

De un 1 si 3 luni lucrez ca Chef de Projet intr-o SSII (CDI - statut cadre) – cartea de sejour salarié fiind obtinuta in aprilie 2008 pe o durata de 10 ani.

Clientul la care lucrez are probleme financiare si e nevoit sa faca reduceri. Din pacate eu ma aflu printre aceia care trebuie sa plece iar misiunea mea la acest client se va termina la sfarsitul lui Iunie.

Societatea mea SSII imi propune alte misiuni pe la 500-1000 km distanta. Avand in vedere faptul ca sotia lucreaza si ea, nu sunt de acord cu schimbatul de departament. De aceea societatea SSII imi propune o solutie de « rupture à l’amiable » cu indemnizatii de licentiere, etc.

Acum intrebarile mele :

Tinant cont ca aceasta solutie trebuie validata de inspectoratul de munca ce se va intampla cu cartea ma de sejour ? Pot risca o eventuala anulare ?

Multumesc,

Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului forum.e-migrant.ro -> Romani Franta Ora este GMT + 2 ore
Pagina 1 din 1