Harta Bucuresti | Harta Constanta | Harta Iasi | Harta Arad | Harta Brasov | Harta Cluj | Harta Sibiu | Harta Oradea | Harta Ploiesti
 FAQ   Căutare   Membri   Grupuri   Înregistrare      www.e-migrant.ro  Profil   Mesaje private   Autentificare 
Cod Postal Bucuresti | Cod Postal Iasi | Cod Postal Constanta | Cod Postal Arad | Cod Postal Brasov | Cod Postal Cluj | Cod Postal Sibiu

Povestile romanilor din strainatate intr-o noua emisiune!

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului forum.e-migrant.ro -> Stiri din Romania
Autor Mesaj
annas
e-migrant

Data înscrierii: 29/Iun/2009

MesajTrimis: Mar Iun 30, 2009 10:51 am    Titlul subiectului: Povestile romanilor din strainatate intr-o noua emisiune! Răspunde cu citat (quote)

Buna ziua!

Numele meu este Anamaria Smochina,si sunt de la casa de productie "Mamitzu Production".

In curand va incepe o emisune noua in Romania in care se vor prezenta povestile romanilor din strainatate.
Am intrat pe acest forum in speranta ca voi gasi romani care sa accepte sa ne impartaseasca viata lor departe de tara in care s-au nascut.In cazul in care acceptati trebuie sa mentionez ca nu trebuie sa faceti niciun efort,noi vom fi cei care vom veni la dumneavoastra.

Trimiteti pe adresa anamaria.smochina@mamitzu.ro povestea voastra si datele necesare pentru a fi contactati de catre noi.

Va multumesc,

O zi buna!

Anamaria Smochina
redactor-reporter "Mamitzu Production"

anamaria.smochina@mamitzu.ro

Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului forum.e-migrant.ro -> Stiri din Romania Ora este GMT + 2 ore
Pagina 1 din 1