Harta Bucuresti | Harta Constanta | Harta Iasi | Harta Arad | Harta Brasov | Harta Cluj | Harta Sibiu | Harta Oradea | Harta Ploiesti
 FAQ   Căutare   Membri   Grupuri   Înregistrare      www.e-migrant.ro  Profil   Mesaje private   Autentificare 
Cod Postal Bucuresti | Cod Postal Iasi | Cod Postal Constanta | Cod Postal Arad | Cod Postal Brasov | Cod Postal Cluj | Cod Postal Sibiu

caut job lg nurnberg

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului forum.e-migrant.ro -> Romani in Germania
Autor Mesaj
bia09
e-migrant

Data înscrierii: 22/Oct/2009

MesajTrimis: Joi Oct 22, 2009 11:44 am    Titlul subiectului: caut job lg nurnberg Răspunde cu citat (quote)

buna,numele meu este bianca an 28 ani.ma voi stabili in nurnberg(logodnicul meu are job acolo) caut un job in apropiere dar nu stiu germana,stiu engleza bine si franceza, am terminat si masterul daca cineva ma poate ajuta ..orice..babysiting,ore de engleza pt copii orice...mutumesc adresa de mail este puma_florin@yahoo.com
Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului forum.e-migrant.ro -> Romani in Germania Ora este GMT + 2 ore
Pagina 1 din 1