Harta Bucuresti | Harta Constanta | Harta Iasi | Harta Arad | Harta Brasov | Harta Cluj | Harta Sibiu | Harta Oradea | Harta Ploiesti
 FAQ   Căutare   Membri   Grupuri   Înregistrare      www.e-migrant.ro  Profil   Mesaje private   Autentificare 
Cod Postal Bucuresti | Cod Postal Iasi | Cod Postal Constanta | Cod Postal Arad | Cod Postal Brasov | Cod Postal Cluj | Cod Postal Sibiu

Caut romani pentru romani

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului forum.e-migrant.ro -> Romani in Germania
Autor Mesaj
admrcov
e-migrant

Data înscrierii: 27/Ian/2010

MesajTrimis: Mie Ian 27, 2010 2:58 pm    Titlul subiectului: Caut romani pentru romani Răspunde cu citat (quote)

Buna ziua, spre surprinderea mea am vazut postari de acum doi ani, am impresia ca sunt intr-un loc parasit, dar, totusi mi-am propus sa strig...
Caut romani pentru romani! Vreau sa va vorbesc despre o asociatie a distroficilor muscular din Romania. Pacientul care a fost diagnosticat cu Distrofie Musculara nu mai are nicio speranta de mai bine, aceasta boala ucide pur si simplu in fiecare zi cate putin. Deoarece in prezent aceasta asociatie se confrunta cu mari probleme, indraznesc sa va rog sa-i sustinem fiecare cum considera sau cum poate. Am sa dau si lunkul site-ului lor:http://www.admromania.ro/
Pentru orice nelamurire va stau la dispozitie:admrcov@yahoo.com

Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului forum.e-migrant.ro -> Romani in Germania Ora este GMT + 2 ore
Pagina 1 din 1