Harta Bucuresti | Harta Constanta | Harta Iasi | Harta Arad | Harta Brasov | Harta Cluj | Harta Sibiu | Harta Oradea | Harta Ploiesti
 FAQ   Căutare   Membri   Grupuri   Înregistrare      www.e-migrant.ro  Profil   Mesaje private   Autentificare 
Cod Postal Bucuresti | Cod Postal Iasi | Cod Postal Constanta | Cod Postal Arad | Cod Postal Brasov | Cod Postal Cluj | Cod Postal Sibiu

cablu prin receptor?

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului forum.e-migrant.ro -> Informatii Utile Grecia
Autor Mesaj
calypso
e-migrant

Data înscrierii: 28/Ian/2010

MesajTrimis: Joi Ian 28, 2010 8:32 am    Titlul subiectului: cablu prin receptor? Răspunde cu citat (quote)

Salut,am si eu o intrebare la cunoscatori
Pina de curind am avut o instalatie de receptie prin satelit,dar de o luna am renuntat la digi prin satelit si m-am abonat la cablu digi tv.intyrebarea mea este asi putea vedea programele din receptor? adica receptorul este al meu si inca il am,de fapt am totul in afara de cartela.pot sa distribui programele care le primesc pe cablu direct din satelit prin scart? tv meu e mai vechi si nu are banda.
Multumesc anticipat

Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului forum.e-migrant.ro -> Informatii Utile Grecia Ora este GMT + 2 ore
Pagina 1 din 1