Harta Bucuresti | Harta Constanta | Harta Iasi | Harta Arad | Harta Brasov | Harta Cluj | Harta Sibiu | Harta Oradea | Harta Ploiesti
 FAQ   Căutare   Membri   Grupuri   Înregistrare      www.e-migrant.ro  Profil   Mesaje private   Autentificare 
Cod Postal Bucuresti | Cod Postal Iasi | Cod Postal Constanta | Cod Postal Arad | Cod Postal Brasov | Cod Postal Cluj | Cod Postal Sibiu

caut informatii despre munca in australia

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului forum.e-migrant.ro -> Romani Australia
Autor Mesaj
ionutantal
e-migrant

Data înscrierii: 04/Feb/2010

MesajTrimis: Joi Feb 04, 2010 2:45 pm    Titlul subiectului: caut informatii despre munca in australia Răspunde cu citat (quote)

Buna ziua, poate e cineva care cunoaste cum se munceste in agricultura din Australia!!! Eu sunt un tanar de 23 ani, am terminat studiile in Romania si m-am gandit sa calatoresc, sa fac o experienta de un an in care sa invat engleza, neavand nici o experienta , m-am gandit la munca in agricultura.Am vazut ca la banane, cartofi, morcovi, zuchine etc... e de munca pe tot parcursul anului in partea de nord-est a australiei.
CREDETI CA SE MERITA SA FAC ACEASTA EXPERIENTA, AM SANSE???
VA MULTUMESC:)

Sus
munteus
Calator

Data înscrierii: 19/Dec/2004

Locație: Tropic of Capricorn

MesajTrimis: Sâm Feb 06, 2010 1:31 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Acolo unde ai gasit info despre cules banane,cartofi etc ar fi trebuit sa fie un link cum pot aplica cei din afara Australiei.Daca nu e exista acel link inseamna ca joburile respective nu pot fi accesibile persoanelor fara residenta in Au.Oricum studiaza cu atentie site-ul oficial de emigrare unde vei gasi toate tipurile de vize existente si modul lor de a te califica pt una din ele.
Mult succes

Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului forum.e-migrant.ro -> Romani Australia Ora este GMT + 2 ore
Pagina 1 din 1