Harta Bucuresti | Harta Constanta | Harta Iasi | Harta Arad | Harta Brasov | Harta Cluj | Harta Sibiu | Harta Oradea | Harta Ploiesti
 FAQ   Căutare   Membri   Grupuri   Înregistrare      www.e-migrant.ro  Profil   Mesaje private   Autentificare 
Cod Postal Bucuresti | Cod Postal Iasi | Cod Postal Constanta | Cod Postal Arad | Cod Postal Brasov | Cod Postal Cluj | Cod Postal Sibiu

Job

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului forum.e-migrant.ro -> Emigrare Grecia
Autor Mesaj
Alvis
e-migrant

Data înscrierii: 25/Feb/2010

MesajTrimis: Joi Feb 25, 2010 1:46 pm    Titlul subiectului: Job Răspunde cu citat (quote)

Salut!
Utilizator proaspat, ha? Very Happy
Mi s-a oferit un loc de munca in Atena, 950 de euro pe luna. Dar nu am intrat in detalii prea multe, la prima convorbire telefonica, cu aia. Mi-au spus ca din pct lor de vedere e ok si ma vor suna cand au nevoie, sa fiu acolo la ei intr-oi saptamana.
Totusi, raman niste întrebari:
1. Cat sunt chiriile in Atena? oi gasi un alt compatriot sa impart cu el un apartament, sa platesc chirie mai mica?
2. Cat de serioasa o fi oferta?
3. Se poate trai ca strain cu 950 de euro in Grecia, la Atena, si sa iti mai ramana si bani?
4. Oi putea gasi un second job in timpul asta? La o adica fac orice...
5. Salariile astea au asigurare medicala inclusa?
6. Ce alte drepturi asigura legislatia greaca salariatilor? Concediu? Alte alea?
7. Ce acte trebuie? cum ma conving ca e serioasa firma?
Si poate mai sunt si alte intrebari pe care ar trebui sa mi le pun, dar neavand experienta lucrurui in strainatate, nu stiu sa mi le pun...
Ma poate dascali cineva cu privire la ce am scris eu aici? Va rog!

Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului forum.e-migrant.ro -> Emigrare Grecia Ora este GMT + 2 ore
Pagina 1 din 1