Harta Bucuresti | Harta Constanta | Harta Iasi | Harta Arad | Harta Brasov | Harta Cluj | Harta Sibiu | Harta Oradea | Harta Ploiesti
 FAQ   Căutare   Membri   Grupuri   Înregistrare      www.e-migrant.ro  Profil   Mesaje private   Autentificare 
Cod Postal Bucuresti | Cod Postal Iasi | Cod Postal Constanta | Cod Postal Arad | Cod Postal Brasov | Cod Postal Cluj | Cod Postal Sibiu

vreau si eu in Anglia

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului forum.e-migrant.ro -> Utile pentru Romani din Anglia
Autor Mesaj
bigman77
e-migrant

Data înscrierii: 03/Oct/2006

MesajTrimis: Mar Oct 03, 2006 10:58 am    Titlul subiectului: vreau si eu in Anglia Răspunde cu citat (quote)

Salutari la toata lumea!

Momentan sunt in Austria la Viena dar as vrea sa plec de aici.
Nu te lasa frate sa muncesti.
E rau tare.

Credeti ca ma poate cineva sa-mi dea o mana de ajutor dak vin in Anglia?
Sunt cu prietena mea si cautam amandoi de lucru.
Dak gasim ........

va multumesc

ce salarii sunt
cum e cu chiria etc

Sus
nickrichards
e-migrant

Data înscrierii: 15/Mai/2008

MesajTrimis: Joi Mai 15, 2008 1:17 pm    Titlul subiectului: Re: vreau si eu in Anglia Răspunde cu citat (quote)

bigman77 a scris:
Salutari la toata lumea!

Momentan sunt in Austria la Viena dar as vrea sa plec de aici.
Nu te lasa frate sa muncesti.
E rau tare.

Credeti ca ma poate cineva sa-mi dea o mana de ajutor dak vin in Anglia?
Sunt cu prietena mea si cautam amandoi de lucru.
Dak gasim ........

va multumesc

ce salarii sunt
cum e cu chiria etc

Buna,
Anglia este o tara in declin economic. Preturile au crescut enorm la mancare, benzina, utilitati si taxe.
O chirie pentru o camera pentru doua persoane este de la 100 lire in sus / saptamana (Londra).
Din cate stiu in constructii sunt bani buni insa actele sunt necesare 100%
Acum doua saptamani Home Office a facut razii si a amendat mii si mii de lire firmele care angajeaza fara acte.
Pentru prietena ta ca si idee in curatenie se plateste de la £5.20 / ora in sus si daca gaseste singura munca prin anunturi de la £8 / ora in sus.
Sper ca info va ajuta.
Numai bine

Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului forum.e-migrant.ro -> Utile pentru Romani din Anglia Ora este GMT + 2 ore
Pagina 1 din 1