Harta Bucuresti | Harta Constanta | Harta Iasi | Harta Arad | Harta Brasov | Harta Cluj | Harta Sibiu | Harta Oradea | Harta Ploiesti
 FAQ   Căutare   Membri   Grupuri   Înregistrare      www.e-migrant.ro  Profil   Mesaje private   Autentificare 
Cod Postal Bucuresti | Cod Postal Iasi | Cod Postal Constanta | Cod Postal Arad | Cod Postal Brasov | Cod Postal Cluj | Cod Postal Sibiu

Transfer avantajos de bani???????

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului forum.e-migrant.ro -> Romani Australia
Autor Mesaj
kutezatorul
e-migrant

Data înscrierii: 06/Oct/2006

MesajTrimis: Vin Oct 06, 2006 8:38 pm    Titlul subiectului: Transfer avantajos de bani??????? Răspunde cu citat (quote)

salutari celor din tara cangurilor!
o intrebare scurta am si eu.

care e cea mai avantajoasa metoda de transfer bancar din AUS in RO?

stie cineva? western imi pare scump.. Tatal meu e pe acolo si am zis ca ma interesez.
multumiri! Smile

Sus
irinamireuta
e-migrant

Data înscrierii: 21/Apr/2008

MesajTrimis: Lun Apr 21, 2008 9:37 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

eu am primit din Canbera prin MoneyGram si este mult mai ieftin fata de Western. Dak te intereseaza pot sa-i cer tatalui meu un nr de tel, dar eu stiu k e la jumatate fata de Western
Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului forum.e-migrant.ro -> Romani Australia Ora este GMT + 2 ore
Pagina 1 din 1