Harta Bucuresti | Harta Constanta | Harta Iasi | Harta Arad | Harta Brasov | Harta Cluj | Harta Sibiu | Harta Oradea | Harta Ploiesti
 FAQ   Căutare   Membri   Grupuri   Înregistrare      www.e-migrant.ro  Profil   Mesaje private   Autentificare 
Cod Postal Bucuresti | Cod Postal Iasi | Cod Postal Constanta | Cod Postal Arad | Cod Postal Brasov | Cod Postal Cluj | Cod Postal Sibiu

un sfat pentru barcagii

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului forum.e-migrant.ro -> Romani Australia
Autor Mesaj
adrian1st
e-migrant

Data înscrierii: 18/Apr/2010

MesajTrimis: Dum Apr 18, 2010 12:50 am    Titlul subiectului: un sfat pentru barcagii Răspunde cu citat (quote)

ma numesc adrian augustin
lucrez pt princess cruises ca ospatar de vreo 6 ani si mi s-a luat
tare as vrea sa ma asez undeva sa incep o viata noua si aussie
mi s-a parut cea mai buna varianta de a duce o viata normala cu cateva bucurii, daca este cineva sa imi dea cateva detalii daca se gaseste de munca in domeniul hotelier si cam ce bani se fac am diplome de ospar,sef sala,barman preparator...cam tot ce tine de domeniu

cu respect si recunostinta
adrian

Sus
munteus
Calator

Data înscrierii: 19/Dec/2004

Locație: Tropic of Capricorn

MesajTrimis: Dum Apr 18, 2010 9:07 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Australia fiind o tara cu industria turismului f dezvoltata nu cred ca asta ti-ar fi prima ingrijorare(gasirea de lucru) ori partile financiare.Primii pasi trebuie sa-i faci studiind cu atentie site-ul oficial si sa contactezi autoritatea guvernamentala care iti v-a lua la puricat toate documentele tale de calificare inclusiv experienta in domeniu.Acestia sunt primii pasi care dau cei mai mari fiori inclusiv testul Ielts.Daca ai obtinut de la ei unda verde atunci poti merge mai departe cu dosarul la Emigrari unde trebuie sa urmezi procedurile cerute de ei.Mult succesc pt noua viata Very Happy
Sus
adrian1st
e-migrant

Data înscrierii: 18/Apr/2010

MesajTrimis: Lun Apr 19, 2010 12:03 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

iti multumesc frumos,asta o sa fac,eu ajung in tara prin septembrie,imi poti spune te rog unde as putea sa dau testul acela de limba engleza IELTS(sau cum naiba se cheama) se poate da si la noi sau tre sa ma duc cine stie unde?
Sus
munteus
Calator

Data înscrierii: 19/Dec/2004

Locație: Tropic of Capricorn

MesajTrimis: Lun Apr 19, 2010 9:30 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Testul IELTS este organizat de British Council Romania .cel mai bine verifica pe site-ul lor ca eu nu prea mai sunt la curent cu nouatile(am plecat cam demultisor din ro Cool )oricum trebuie sa-i contactezi pe aia care iti vor face "assessment" la profesia si experienta ta ca sa afli ce nota iti trebuie la IELTS ca ei sa te considere ok.
Mult succes pt realizarea visului australian Cool

Sus
skipy
e-migrant

Data înscrierii: 09/Sep/2006

MesajTrimis: Lun Oct 31, 2011 2:29 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

merge si fara ielts, dar depinde
Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului forum.e-migrant.ro -> Romani Australia Ora este GMT + 2 ore
Pagina 1 din 1