Harta Bucuresti | Harta Constanta | Harta Iasi | Harta Arad | Harta Brasov | Harta Cluj | Harta Sibiu | Harta Oradea | Harta Ploiesti
 FAQ   Căutare   Membri   Grupuri   Înregistrare      www.e-migrant.ro  Profil   Mesaje private   Autentificare 
Cod Postal Bucuresti | Cod Postal Iasi | Cod Postal Constanta | Cod Postal Arad | Cod Postal Brasov | Cod Postal Cluj | Cod Postal Sibiu

bogdanion72@yahoo.com tip serios caut job

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului forum.e-migrant.ro -> Utile pentru Romani din Germania
Autor Mesaj
bogdancornel
e-migrant

Data înscrierii: 18/Iun/2010

MesajTrimis: Vin Iun 18, 2010 2:50 pm    Titlul subiectului: bogdanion72@yahoo.com tip serios caut job Răspunde cu citat (quote)

Salut!

Cu siguranta se cunoaste situatia din Romania. Din pacate ma vad nevoit sa plec din tara. De aceea am rugamintea pentru cei care pot sau au ceva informatii legate de un job in Austria, le raman profund recunoscator.
Sunt un tip suficient de inteligent si de bun simt care cu siguranta nu va v-a pune intr-o situatie jenanta, asa cum deseori se intampla cu parte din romani. Nu am preferinte legate de job, fac orice!
Am pregatire universitara, vorbesc engleza si italiana fluent, germana am doar cunostinte minime dar invat repede.
Nu este cea mai reusita poza, asta sunt:
http://www.flickr.com/photos/9150324@N03/4711750562/

bogdanion72@yahoo.com
Multumesc!

Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului forum.e-migrant.ro -> Utile pentru Romani din Germania Ora este GMT + 2 ore
Pagina 1 din 1