Harta Bucuresti | Harta Constanta | Harta Iasi | Harta Arad | Harta Brasov | Harta Cluj | Harta Sibiu | Harta Oradea | Harta Ploiesti
 FAQ   Căutare   Membri   Grupuri   Înregistrare      www.e-migrant.ro  Profil   Mesaje private   Autentificare 
Cod Postal Bucuresti | Cod Postal Iasi | Cod Postal Constanta | Cod Postal Arad | Cod Postal Brasov | Cod Postal Cluj | Cod Postal Sibiu

Salut Romani!
Du-te la pagina Anterioară  1, 2

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului forum.e-migrant.ro -> Romani Olanda
Autor Mesaj
costaki
e-migrant

Data înscrierii: 28/Feb/2008

MesajTrimis: Joi Feb 28, 2008 6:30 pm    Titlul subiectului: Re: buna Răspunde cu citat (quote)

Nig a scris:
hai ca scriu si eu ceva nu fie asa putine mesaje. eu locuiesc in olanda, si parca toti romanii fug unu de altu cand afla ca mai sunt si alti romani in aceeasi tara. ce-aveti maica?
buna eu is roman din iasi am ajuns de cate saptami pe aici in olanda si as dori sa ma intalnesc si eu cu romani de pe aici da sunteti interesati dati mesaje pe 0641445217 sau pe veconstantin@hotmail.com merci
Sus
Ana2
e-migrant

Data înscrierii: 22/Apr/2008

MesajTrimis: Mie Apr 23, 2008 9:46 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Buna,sunt Ana o viitoare mamica care locuieste in Olanda de vreo 4 luni.Spre nenorocul meu nu am intalnit pana acum romani pe strada iar lumea de aici mi se pare asa rece si fiecare pt el. Confused k sa nu mai zic k ma lovesc de probleme gen:limba,acomodare,mentalitate...as vrea sa stiu daca mai sunt romani care se lovesc de aceleasi probleme si cum au trecut peste Smile pupici la toti
Sus
Claudius
e-migrant

Data înscrierii: 13/Mai/2008

MesajTrimis: Mie Mai 14, 2008 8:20 am    Titlul subiectului: munca Răspunde cu citat (quote)

ma numesc morar claudiu am 39 ani sunt din tg-mures si as dori sa ma ajutati cu un loc de munca in olanda in domenii ca agricultura,ferma,intretinere spatii verzii ....
Sus
ancutza_a
e-migrant

Data înscrierii: 03/Iun/2008

MesajTrimis: Mie Iun 04, 2008 12:21 am    Titlul subiectului: salut romani Răspunde cu citat (quote)

Salutare tuturor romanilor!
Sunt o romanca d 18 ani ,din Tg jiu plecata d 2 ani in Olanda. E prima oara cand gasesc un forum dedicat comunitatii romane in Olanda si ma bucur k am mai gasit romani in Olanda. In ceea ce priveste faptul k romanii "s sperie unii d altii" , nu se intampla in toate cazurile, asta tine si d imaginea care si-au facut-o romanii prin strainatate(cersit..etc). Mie oricum imi face placere d fiecare data cand intalnesc romani sau aud vorbindu-se romaneste in jur.. Very Happy chiar daca asta nu se intampla prea des. Confused
Adresa mea de e-mail e anneke_aj@hotmail.msn.

Groetjes xxx
anca

Sus
AlexG
e-migrant

Data înscrierii: 07/Sep/2008

MesajTrimis: Dum Sep 07, 2008 1:55 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Eu as dori sa plec peste cativa ani in Olanda, tara mea favorita, insa as fi foarte recunoscator daca mi-ati putea oferi mai multe detalii referitoare la viata din Olanda. Stie cineva care sunt pasii de plecare,legal?
Sus
DjROtuga
e-migrant

Data înscrierii: 16/Ian/2009

MesajTrimis: Vin Ian 16, 2009 11:22 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Buna seara la toti as vrea sami fac si eu prieteni pe aici in Olanda eu locuiesc in Almere stad.
Dati si voi de stire

Sus
raymond22
e-migrant

Data înscrierii: 20/Ian/2009

MesajTrimis: Mar Ian 20, 2009 12:13 pm    Titlul subiectului: Re: hello iedereen :) Răspunde cu citat (quote)

salut raymond sunt din irlanda si as vrea sa te intreb cum e viata in olanda?daca vrei sa vb adresa mea raymond.alexandru@yahoo.com
Sus
infowebexplore
e-migrant

Data înscrierii: 28/Feb/2009

MesajTrimis: Sâm Feb 28, 2009 3:36 am    Titlul subiectului: what's wrong? Răspunde cu citat (quote)

Stau si ma gandesc la un lucru. Mai vad romani rataciti care cauta alti romani in Olanda. Si chiar insista spunand ca se chinuie de mult timp sa gaseasca un website. Ma intreb si eu,,,oare cum cauta ei forumurile romanesti?? e suficient sa tastezi pe google si o sa-ti afiseze vreo 3-4 URL-uri mai esentiale dintre care unul e romanians.nl. Acolo se afla 90% din romanii din olanda unde palavragesc interactiv zilnic, dar se pare ca numai site-ul respectiv nu este gasit de romanii rataciti (desi www.romanians.nl are page rank 4 la google). asa ca daca vreti sa va intalniti compatrioti, acum stiti unde-i gasiti. Sper ca v-am fost de folos unora.
P.S. Nickname-ul meu pe romanians e: daniel16xp , adresa mea url: http://infowebexplore.blogspot.com
Seara faina.

Sus
pucca
e-migrant

Data înscrierii: 20/Sep/2009

MesajTrimis: Mar Oct 13, 2009 1:16 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Salut,
eu sunt Andra, sunt timisoreanca, locuiesc si lucrez in Germania de un an, relativ aproape de granita cu Olanda. In timpul asta nu am reusit sa am o viata sociala implinita, cum eram obisnuita acasa, dar am reusit sa imi fac in schimb prieteni in Olanda. Ma bate gandul sa migrez catre tara asta superba, a carei fana sunt de mult. Lucrez in IT si necunoasterea limbii nu ar fi asa o problema, dar vreau sa va intreb cat de greu este ptr un roman sa obtina un permis de munca acolo si cam care sunt formalitatile de care ne lovim? In Germania a fost destul de simplu, angajatorul s-a ocupat de toate astea.
Numai bine!

Sus
infowebexplore
e-migrant

Data înscrierii: 28/Feb/2009

MesajTrimis: Mar Oct 13, 2009 2:04 pm    Titlul subiectului: munca in olanda Răspunde cu citat (quote)

salve Andra. In general e mai complicat cu permisul de munca in NL mai ales in perioada de criza. In cazul tau avand in vedere ca lucrezi in IT ar trebui sa fie mai simplu, doar trebuie sa cauti un angajator si atunci si aici (ca si in Germania) daca se ocupa angajatorul totul e ok. Deci cauta un job, aplica la un interviu si se vor ocupa ei,,,stiu destui din domeniu IT care au facut la fel (sa nu mai zic ca au venit direct din RO)
Sus
Rainy_Dream
e-migrant

Data înscrierii: 29/Noi/2009

MesajTrimis: Dum Noi 29, 2009 9:36 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Sperand si dorind sa locuiesc in Olanda intr-un viitor cat mai apropiat posibil, spuneti-mi va rog frumos care sunt sansele unei persoane sa isi gaseasca un loc de munca in Olanda (Spre exemplu: o munca orisicare similara cu cea de asistentă vanzari, impartire pliante, croitorie s.a.m.d. ) care nu cunoaste foarte bine Lb. Olandeza (decat la un stadiu incepator momentan), fara alte studii superioare in Romania pentru moment si eventual fara experienta. Cunostiinte: Lb. Engleza si Spaniola.

PS: Inteleg ca poate fi destul de dificil sa incercati a va creiona o parere cat de cat concreta fiind prezenta lipsa multor eventuale detalii, dar incerc doar sa primesc un raspuns mai generalizat orisicum.

Sus
Ared_Apartamente_Noi
e-migrant

Data înscrierii: 16/Dec/2009

MesajTrimis: Mie Dec 16, 2009 3:22 pm    Titlul subiectului: Ared - Apartamente noi in Arad Răspunde cu citat (quote)

Ared - Apartamente noi in Arad cu 1, 2 si 3 camere, mod de plata in rate pe 7 ani fara banci. Informatii pe www.ared.ro sau la telefon 0040-720000786.
Sus
Rainy_Dream
e-migrant

Data înscrierii: 29/Noi/2009

MesajTrimis: Vin Ian 22, 2010 8:14 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Rainy_Dream a scris:
Sperand si dorind sa locuiesc in Olanda intr-un viitor cat mai apropiat posibil, spuneti-mi va rog frumos care sunt sansele unei persoane sa isi gaseasca un loc de munca in Olanda (Spre exemplu: o munca orisicare similara cu cea de asistentă vanzari, impartire pliante, croitorie s.a.m.d. ) care nu cunoaste foarte bine Lb. Olandeza (decat la un stadiu incepator momentan), fara alte studii superioare in Romania pentru moment si eventual fara experienta. Cunostiinte: Lb. Engleza si Spaniola.

PS: Inteleg ca poate fi destul de dificil sa incercati a va creiona o parere cat de cat concreta fiind prezenta lipsa multor eventuale detalii, dar incerc doar sa primesc un raspuns mai generalizat orisicum.

Nici o sugestie...?

Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului forum.e-migrant.ro -> Romani Olanda Ora este GMT + 2 ore
Du-te la pagina Anterioară  1, 2
Pagina 2 din 2