Harta Bucuresti | Harta Constanta | Harta Iasi | Harta Arad | Harta Brasov | Harta Cluj | Harta Sibiu | Harta Oradea | Harta Ploiesti
 FAQ   Căutare   Membri   Grupuri   Înregistrare      www.e-migrant.ro  Profil   Mesaje private   Autentificare 
Cod Postal Bucuresti | Cod Postal Iasi | Cod Postal Constanta | Cod Postal Arad | Cod Postal Brasov | Cod Postal Cluj | Cod Postal Sibiu

Bine vam gasit

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului forum.e-migrant.ro -> Romani Spania
Autor Mesaj
DRAGOS2006
e-migrant

Data înscrierii: 23/Oct/2006

MesajTrimis: Lun Oct 23, 2006 11:32 pm    Titlul subiectului: Bine vam gasit Răspunde cu citat (quote)

toate sant bune si frumoase cand pleci din tara dar adevaru este trist dar adevarat trebuie sa muncim printre straini sa ne simtim straini si sa fim tratati ca niste straini doar pentru ca vrem sa avem ce oferi mai departe si sa am siguranta zilei de maine va multumesc sant aici doar de 6 luni si cam asta este parerea mea despre strainatate poate ma simt prea legat de rom dar cred si sper ca antr o buna zi va fi soare si pentru mine sau mai bine spus noi cei care trebuie sa plecam din tara pentru sinplu drept de trai linistit si a duce o viata linistita va multumesc si urez succes la noi veniti Smile
Sus
isaskun
e-migrant

Data înscrierii: 06/Feb/2007

MesajTrimis: Mar Feb 06, 2007 9:39 pm    Titlul subiectului: buna seara Răspunde cu citat (quote)

bun a ajuns si aici .numele meu este isaskun si traiesc in spania de 4 ani si jumatate.de curan am fost in romania .nu am mai fost acolo de cand am ajuns in spania.si sincer nu imi pare rau ca am plecat .tin sa spun ca e mult mai bine aici .cu un salariu pot sa traiesc si sa imi cumpar casa.in romania lucrurile nu stau asa de bine .e greu sa gasesti de munk.ve pup si sper ca cei care cititi sunteti de acord cu mne aici e mult mai bine
desi imi e dor de casa spania e noua mea tara si sunt convinsa de asta

Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului forum.e-migrant.ro -> Romani Spania Ora este GMT + 2 ore
Pagina 1 din 1