Harta Bucuresti | Harta Constanta | Harta Iasi | Harta Arad | Harta Brasov | Harta Cluj | Harta Sibiu | Harta Oradea | Harta Ploiesti
 FAQ   Căutare   Membri   Grupuri   Înregistrare      www.e-migrant.ro  Profil   Mesaje private   Autentificare 
Cod Postal Bucuresti | Cod Postal Iasi | Cod Postal Constanta | Cod Postal Arad | Cod Postal Brasov | Cod Postal Cluj | Cod Postal Sibiu

La o cafea.......cu sare
Du-te la pagina 1, 2, 3 ... 10, 11, 12  Următoare

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului forum.e-migrant.ro -> Emigrare Grecia
Autor Mesaj
nefeli
Emigrant

Data înscrierii: 15/Sep/2006

Locație: Grecia-Salonic

MesajTrimis: Joi Noi 23, 2006 10:51 pm    Titlul subiectului: La o cafea.......cu sare Răspunde cu citat (quote)

Se zice ca cea mai buna cafea e cea in care pui un picut de sare Cool .
Am deschis acest subiect....sa putem vorbi despre orice vrem si sa fim on topic.Oricare dintre noi poate deschide noi topicuri... astfel noi toate vom organiza forumul Wink .

Sus
oana_bebelusha
Calator

Data înscrierii: 17/Oct/2006

MesajTrimis: Vin Noi 24, 2006 10:31 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Acum sincer....voi ati baut vreodata cafea cu putina sare?
Super tare ca ai deschis subiectul asta.Ma gandeam sa vorbim despre locurile unde putem sa facem cumparaturi...si ma gandesc la haine,incaltaminte...etc
Eu una am fost in The Mall si am ramas cu impresia ca lucrurile sunt de calitate si nici nu sunt prea scumpe....adik mi se par preturile la fel ca acasa.Voi ce ziceti?

Sus
nanu
Calator

Data înscrierii: 22/Noi/2006

Locație: Patra

MesajTrimis: Vin Noi 24, 2006 11:56 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

intr-adevar, este cea mai buna, eu am baut, cu putina-putina sare, scoate in evidenta gustul cafelei, iar cea cu multa sare este pentru cine se imbata rau Very Happy
Sus
Lionqueen
Emigrant

Data înscrierii: 24/Oct/2006

Locație: Atena, Grecia

MesajTrimis: Vin Noi 24, 2006 12:07 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

D-na moderator Nefeli, vad ca v-ati luat responsabilitatea in serios Very Happy ... Hihihi...
Imi place titlul ales, imi aminteste de o emisiune din Ro de la Antena 1... Razz

Oana, despre zonele unde poti face shopping s-a vorbit indelung, mi se pare ca pe forumul "Romani in grecia"...
Vedeti, pana la urma de aia e bine sa se puna toate mesajele noastre pe topicuri(haine, acte casatorie, televiziuni grecesti,cartele de sunat,linkuri utile,bucatarie,life style greece,sarbatori de iarna,calatorii,etc...), caci am pierdut din vedere mesajele vechi si apoi la fiecare topic in parte cine vrea, poate adauga un nou mesaj s.a.m.d
Mie imi place si fac shopping de pe Ermou street... Au varietate si preturile sunt super... Patision mi s-a parut exagerat de scump si nu chiar asa bine organizat, iar magazinele super elegante si de fite...O pereche de pantaloni de la 70 de euro mi se pare exagerat, sorry...
In Ermou am gasit la 40...
Si mai cumpar de la Zara, cand au solduri... Am luat o pereche de raiati super, cu doar 15 euro de acolo..
Oana, tu vorbesti de The Mall Athens, cel din zona stadionului olimpic, langa Neo Hiraklio??? Daca da, preturile mi s-au parut exagerate, ca in orice mall de altfel. Chiar si in Ro, in mall, e greu sa te apropii de ceva, doar daca sunt ceva solduri...Imi amintesc de Plazza Romania mall din Bucuresti, o bluzita era si 10 milioane si acum sa fim sinceri tot bluzita e si doar n-o fi cu aur pe ea...
Pe mine etichetele de mari firme ma lasa rece (am vazut haine de versace, armani etc atat de urate ca nu le-as purta nici sa ma platesti)... Mie imi plac hainele care mi imi vin bine si care imi plac si sunt pe gustul meu (funky sporto-elegant sa zicem) si nu ce eticheta are pe dosul ei (oricum n-o vede nimeni) Twisted Evil

Sus
oana_bebelusha
Calator

Data înscrierii: 17/Oct/2006

MesajTrimis: Vin Noi 24, 2006 12:15 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

da,da,ai dreptate,ma rog,eu ziceam de The Mall pentru ca acolo am reusit sa ma duc.Am mai fost de cateva ori in City Plaza in Glyfada,dar nu am vazut nimic interesant,decat haine scumpeee de nu poti sa te apropii.
Apropo de asta...am vazut ca multa lume cumpara haine si incaltaminte de la Lidl.Mi se pare putin cam nasol,calitatea lasa de dorit.
In schimb,am auzit ca exista Marks&Spencer unde preturile sunt foarte convenabile si au de toate.Ati fost vreodata?Cica au super lenjerie intima...sper sa ajung vreodata.

Sus
Lionqueen
Emigrant

MesajTrimis: Vin Noi 24, 2006 12:28 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Mai sunt si alte Mall-uri prin Atena, intr-adevar mai mici ca dimensiuni... Imi amintesc ca iarna trecuta am vizitat un altul, prin Pangrati, foarte misto, dar preturi din nou mariiiiiiiii...
Eu am aici aproape Sprider, de unde vad ca multa lume cumpara haine, preturile sunt fair, sa zicem 30,40 euro cam totul...pantaloni, bluze etc...Dar m-am enervat ca ultima data cand am fost n-am gasit nimic interesant... Ar mai Factory Outlet(unul prin Pireu), care este gigant, dar din nou, numai firme de fite si scump...In Factory Outlet, barbatii sunt mai avantajati, la imbracaminte si pantofi faine si preturi dragute...
Cum vorbeam si cu Mirela acum ceva timp in urma, se va deschide un mutant de Factory Outlet langa IKEA, langa aeroport, dar va fi imensssss(l-am vazut)...Banuiesc ca acolo se vor gasi pe toate haine pe toate gusturile si pe toate buzunarele...
Eu in Ro imi luam lenjerie intima de la I.D.Sarrieri, superrrr... Aici, in schimb, am niste magazine pe Thisseos si pa Davaki si mai cumpar de acolo...
De unde ma sfatuiti sa-mi cumpar niste blugi misto, si draguti ca pret... Am cautat indelung si ori modelele erau prea simple, ori erau prea scumpi (la Levis, Diesel etc)...70, 80 euro,dar am vazut si la 150 de euro...

Sus
Lionqueen
Emigrant

MesajTrimis: Vin Noi 24, 2006 12:30 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

PS: Oana, Glyfada, Kiffisia si Kolonaki nu sunt zone pt. bugetele noastre de romani Laughing si de greci care muncesc normal... Ci numai de super bogati...
Sus
Lionqueen
Emigrant

MesajTrimis: Vin Noi 24, 2006 12:31 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

N-am fost la Mark&Spencer inca, dar il gasesti pe Ermou street... Laughing
Sus
nefeli
Emigrant

MesajTrimis: Vin Noi 24, 2006 12:32 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Mango....sunt in jur de 60 euro...si au cam pe toate gusturile.Viziteaza le situl....on line,ca sa vezi si preturile.
Sus
nefeli
Emigrant

MesajTrimis: Vin Noi 24, 2006 12:34 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Apropo de Marks &Spencer....magazinul e langa noi,dar nu intru ca fac atac de cord Confused ...la fel...m am uitat pe site....extrem de scump.. Embarassed
Sus
Lionqueen
Emigrant

MesajTrimis: Vin Noi 24, 2006 12:35 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Poti sa-mi trimiti si mie siteurile de la mango si mark&spencer...Desi Mango imi amintesc din Ro ca era super scump...In fine, 50 de euro nu e chiar asa exagerat pt. niste blugi...
Sus
crisrom35
Calator

Data înscrierii: 18/Noi/2006

MesajTrimis: Vin Noi 24, 2006 12:37 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

eu prefer zara...si cateodata berska....e adevarat ca nu sunt aceleasi modele ca magazinele cu acelasi nume, in spania, dar e ok, au pt toate stilurile si preturile f acceptabile.mall-ul si mie mi se pare scump. dar cred ca per de solduri e cea mai convenabila. te poti apropia de nume de firma, la preturi acceptabile. eu nu am obsesia modei. vad ceva, daca imi place, imi sta bine si are un pret rezonabil cumpar. daca ar fi sa ma ghidez dupa moda si tendinte, probabil ar deveni o obsesie...
Sus
nefeli
Emigrant

MesajTrimis: Vin Noi 24, 2006 12:39 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

http://www.mango.com/e/prehome.asp da i clik pe mango....si alege dupa shop on line(e jos si mic)....
Sus
nefeli
Emigrant

MesajTrimis: Vin Noi 24, 2006 12:41 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

De acord cu crisrom....si mie imi place zara...si anel de altfel,au preturi ok...uneori Cool
Sus
nefeli
Emigrant

MesajTrimis: Vin Noi 24, 2006 12:46 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

On line ar mai fi si promod...au preturi ok si haine de calitate(nu am luat eu ci o prietena din tara) Cool
Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului forum.e-migrant.ro -> Emigrare Grecia Ora este GMT + 2 ore
Du-te la pagina 1, 2, 3 ... 10, 11, 12  Următoare
Pagina 1 din 12