Harta Bucuresti | Harta Constanta | Harta Iasi | Harta Arad | Harta Brasov | Harta Cluj | Harta Sibiu | Harta Oradea | Harta Ploiesti
 FAQ   Căutare   Membri   Grupuri   Înregistrare      www.e-migrant.ro  Profil   Mesaje private   Autentificare 
Cod Postal Bucuresti | Cod Postal Iasi | Cod Postal Constanta | Cod Postal Arad | Cod Postal Brasov | Cod Postal Cluj | Cod Postal Sibiu

Emisiuni TV
Du-te la pagina Anterioară  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului forum.e-migrant.ro -> Emigrare Grecia
Autor Mesaj
Lionqueen
Emigrant

Data înscrierii: 24/Oct/2006

Locație: Atena, Grecia

MesajTrimis: Lun Dec 10, 2007 10:46 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Noi folosim Azureus si prin torente descarcam (oooppsss n-ar trebui s-o zic ca e cam ilegal Laughing )Smile
Incearca sa vezi ceva secvente aici:
http://www.promosuceava.ro/video/Filme/4-luni-3-saptamani-si-2-zile/42

Sus
ioanna
Calator

Data înscrierii: 04/Apr/2007

MesajTrimis: Mie Ian 09, 2008 11:17 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

cine urmareste Prison Break si cine e fan al acestui serial poate sa-mi spuna si mie daca deja circula seria a treia caci pana se va difuza pe Antenna imbatranesc si mai rau decat am facut-o cu cateva zile in urma.
Sus
mirela_h
Calator

Data înscrierii: 29/Oct/2006

Locație: Atena

MesajTrimis: Joi Ian 10, 2008 7:38 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

mai, Ioanna, ce-i Prison break asta? tot aud de el... un serial gen "Desperate Housewives'Confused?? si ce vorbesti de imbatranit??? esti ca o fetita....(da, da, nu beau bere, numai vin Wink )
Sus
ioanna
Calator

MesajTrimis: Vin Ian 11, 2008 10:07 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

e un serial bestial , din 2 ianuarie ruleaza pe antenna de marti pana vineri la 11 seara .pe scurt istorioara se refera la doi frati dintre care unul e acuzat ca l-a omorat pe fratele vicepresedintelui Americii si e condamnat la moarte.totul e de fapt o inscenare , fratele cel mic "miroase " ceva si pregateste evadarea. ca sa ajunga in inchisoare cu fratele lui jefuieste o banca.inainte de asta insa isi tatueaza pe tot corpul planul inchisorii( tipul e inginer constructor si a paricipat la conceperea planurilor inchisorii)s.a.m.d.
actorii principali , mai ales fratiorul cel mic sunt"urati" ca naiba , cam de varsta noastra cu niste ochi albastrii de te strapung.a jucat in Human Stain cu Nicole Kidman daca l-ai vazut.
eu zic ca serialul merita vazut. e un fel de altceva .

Sus
doc27
e-migrant

Data înscrierii: 11/Apr/2007

Locație: euboia, aliveri

MesajTrimis: Vin Ian 11, 2008 12:21 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

http://www.plube.com/category/tv-shows/page/8/

Uite aici o adresa de unde sa descarci Prison Break. Dar daca nu-ti merge incearca pe torrents. Da search pe google sau yahoo si scrie torrents + prison break. Trebuie insa sa ai instalat pe calculator azureus ca sa poti descarca.

In Romania descarcam tot ce vroiam de pe dc++. Acum lucrez numai prin rapidshare sau torrents. Sper ca ai conexiune buna de internet. Bafta la descarcat

Sus
doc27
e-migrant

MesajTrimis: Vin Ian 11, 2008 12:24 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

http://www.shareminer.com/

Asta e alta adresa. Iti da mai multe optiuni de cautare. Pur si simplu introdu la search ce doresti tu. Bafta.

Sus
ioanna
Calator

MesajTrimis: Vin Ian 11, 2008 12:34 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

multumesc de pont doc. tu l-ai vazut ? ce-ai facut la examene?
Sus
doc27
e-migrant

MesajTrimis: Vin Ian 11, 2008 12:40 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Examenele sunt toate luate cu succes.

Acum lupt cu o birocratie infioratoare de aici- mai rau ca la noi mi se pare sincer- ca sa-mi recunosc toate actele. Incerc sa nu ma enervez- cred ca sunt calma din fire in general- dar sper sa rezist asa pana la sfarsit. Ideea ca nici macar nu pot sa zic un termen pana la care toate o sa fie gata, tinand cont de ce secretare am intalnit si vazut.

Sus
ioanna
Calator

MesajTrimis: Vin Ian 11, 2008 12:48 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

felicitari pentru reusita , de acum incolo rabdare si tutun.cu birocratia ai mare dreptate , eu pur si simplu m-am reprofilat caci mi s-a facut lehamite de ei.acum ma lupt ca macar cei 15 ani lucrati in Ro. sa-mi fie recunoscuti.tehnica dentara e cotata in Ro. la categoria "grea" deci normal ar trebui sa ies la pensie inainte de a deveni bunica da cei de pe aici habar n-au cu ce se mananca asa ca va trebui sa apelez la avocat.
frumoasa Evia , am fost in Edipso de Rev.

Sus
mirela_h
Calator

Data înscrierii: 29/Oct/2006

MesajTrimis: Vin Ian 11, 2008 1:21 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

mai, dar cu nip/tuck ce se aude? mie imi place serialul asta, doar ca m-am plictisit sa vad aceleasi episoade...am inteles ca vin altele noi, dar cand? stie cineva?
Sus
ioanna
Calator

MesajTrimis: Vin Ian 11, 2008 2:19 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

da si nip tuck e fain , am vazut ca pe DVD deja au si sezonul 4 , astept insa sa inceapa pe Star. probabil ca de saptamana viitoare.
vreau sa vad insa Desperate Housewives da ma intreb insa cand.

Sus
Lionqueen
Emigrant

Data înscrierii: 24/Oct/2006

Locație: Atena, Grecia

MesajTrimis: Vin Ian 11, 2008 6:48 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Pai cel mai nou sezon din Disperate Housewives il poti descarca de pe torents, deja au ajuns la episodul 8 filmat... Deja le-am vazut... Pe TV vei astepta mult si bine, ca de abia dupa ce se termina seria incep telviziunile sa-l cumpere...
Sus
marablue
Calator

Data înscrierii: 23/Iun/2007

MesajTrimis: Vin Ian 11, 2008 11:15 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Ioanna si eu urmaresc Prison Break dar la romani. Este pe PRO TV lunea seara la 23:15. la greci nu stiu unde s-a ajuns dar l-a romani este cind Michael are un accident si i se arde o parte din piele, exact unde era planul subsolului de sub infirmerie parca. este inchis la carcera si acolo se da drept nebun..pt ca isi amintise ca era un nebun care facuse cateva schite dupa tatuajele lui...si acum avea nevoie de ele..daca esti inaintea mea...nu-mi spune. Laughing
Sus
ioanna
Calator

MesajTrimis: Lun Ian 14, 2008 9:17 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

marablue eu l-am vazut pe tot de pe DVD , tu esti inca la primul sezon si urmeaza ................multe.vrau insa sa vad si sezonul 3 ca sa-mi iau de o grija.la greci e mult mai in urma decat pe Protv si apuc sa-l vad doar cand nu-mi pica ochii de somn.figura e fiica-mea seara isi ia o doza de Scofield si adoarme cu zambetul pe buze.
Sus
marablue
Calator

Data înscrierii: 23/Iun/2007

MesajTrimis: Lun Ian 14, 2008 4:17 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Asa in urma sunt?.. Sad ma gindeam sa iau si eu dvd-ul si sa-l vad ca sa nu mai astept ziua de luni mereu...l-am gasit pe torrent dar nu am timp sa-l cobor..
Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului forum.e-migrant.ro -> Emigrare Grecia Ora este GMT + 2 ore
Du-te la pagina Anterioară  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Pagina 10 din 10