| Autor |
Mesaj |
Lionqueen Emigrant
Data înscrierii: 24/Oct/2006 Mesaje: 896
Locație: Atena, Grecia
|
|
| Sus |
|
 |
ioanna Calator
Data înscrierii: 04/Apr/2007 Mesaje: 224
|
Trimis: Mie Ian 09, 2008 11:17 am Titlul subiectului: |
|
|
cine urmareste Prison Break si cine e fan al acestui serial poate sa-mi spuna si mie daca deja circula seria a treia caci pana se va difuza pe Antenna imbatranesc si mai rau decat am facut-o cu cateva zile in urma.
|
|
| Sus |
|
 |
mirela_h Calator
Data înscrierii: 29/Oct/2006 Mesaje: 381
Locație: Atena
|
Trimis: Joi Ian 10, 2008 7:38 pm Titlul subiectului: |
|
|
mai, Ioanna, ce-i Prison break asta? tot aud de el... un serial gen "Desperate Housewives' ?? si ce vorbesti de imbatranit??? esti ca o fetita....(da, da, nu beau bere, numai vin )
|
|
| Sus |
|
 |
ioanna Calator
|
Trimis: Vin Ian 11, 2008 10:07 am Titlul subiectului: |
|
|
e un serial bestial , din 2 ianuarie ruleaza pe antenna de marti pana vineri la 11 seara .pe scurt istorioara se refera la doi frati dintre care unul e acuzat ca l-a omorat pe fratele vicepresedintelui Americii si e condamnat la moarte.totul e de fapt o inscenare , fratele cel mic "miroase " ceva si pregateste evadarea. ca sa ajunga in inchisoare cu fratele lui jefuieste o banca.inainte de asta insa isi tatueaza pe tot corpul planul inchisorii( tipul e inginer constructor si a paricipat la conceperea planurilor inchisorii)s.a.m.d.
actorii principali , mai ales fratiorul cel mic sunt"urati" ca naiba , cam de varsta noastra cu niste ochi albastrii de te strapung.a jucat in Human Stain cu Nicole Kidman daca l-ai vazut.
eu zic ca serialul merita vazut. e un fel de altceva .
|
|
| Sus |
|
 |
doc27 e-migrant
Data înscrierii: 11/Apr/2007 Mesaje: 11
Locație: euboia, aliveri
|
Trimis: Vin Ian 11, 2008 12:21 pm Titlul subiectului: |
|
|
http://www.plube.com/category/tv-shows/page/8/
Uite aici o adresa de unde sa descarci Prison Break. Dar daca nu-ti merge incearca pe torrents. Da search pe google sau yahoo si scrie torrents + prison break. Trebuie insa sa ai instalat pe calculator azureus ca sa poti descarca.
In Romania descarcam tot ce vroiam de pe dc++. Acum lucrez numai prin rapidshare sau torrents. Sper ca ai conexiune buna de internet. Bafta la descarcat
|
|
| Sus |
|
 |
doc27 e-migrant
|
Trimis: Vin Ian 11, 2008 12:24 pm Titlul subiectului: |
|
|
http://www.shareminer.com/
Asta e alta adresa. Iti da mai multe optiuni de cautare. Pur si simplu introdu la search ce doresti tu. Bafta.
|
|
| Sus |
|
 |
ioanna Calator
|
Trimis: Vin Ian 11, 2008 12:34 pm Titlul subiectului: |
|
|
multumesc de pont doc. tu l-ai vazut ? ce-ai facut la examene?
|
|
| Sus |
|
 |
doc27 e-migrant
|
Trimis: Vin Ian 11, 2008 12:40 pm Titlul subiectului: |
|
|
Examenele sunt toate luate cu succes.
Acum lupt cu o birocratie infioratoare de aici- mai rau ca la noi mi se pare sincer- ca sa-mi recunosc toate actele. Incerc sa nu ma enervez- cred ca sunt calma din fire in general- dar sper sa rezist asa pana la sfarsit. Ideea ca nici macar nu pot sa zic un termen pana la care toate o sa fie gata, tinand cont de ce secretare am intalnit si vazut.
|
|
| Sus |
|
 |
ioanna Calator
|
Trimis: Vin Ian 11, 2008 12:48 pm Titlul subiectului: |
|
|
felicitari pentru reusita , de acum incolo rabdare si tutun.cu birocratia ai mare dreptate , eu pur si simplu m-am reprofilat caci mi s-a facut lehamite de ei.acum ma lupt ca macar cei 15 ani lucrati in Ro. sa-mi fie recunoscuti.tehnica dentara e cotata in Ro. la categoria "grea" deci normal ar trebui sa ies la pensie inainte de a deveni bunica da cei de pe aici habar n-au cu ce se mananca asa ca va trebui sa apelez la avocat.
frumoasa Evia , am fost in Edipso de Rev.
|
|
| Sus |
|
 |
mirela_h Calator
Data înscrierii: 29/Oct/2006 Mesaje: 381
|
Trimis: Vin Ian 11, 2008 1:21 pm Titlul subiectului: |
|
|
mai, dar cu nip/tuck ce se aude? mie imi place serialul asta, doar ca m-am plictisit sa vad aceleasi episoade...am inteles ca vin altele noi, dar cand? stie cineva?
|
|
| Sus |
|
 |
ioanna Calator
|
Trimis: Vin Ian 11, 2008 2:19 pm Titlul subiectului: |
|
|
da si nip tuck e fain , am vazut ca pe DVD deja au si sezonul 4 , astept insa sa inceapa pe Star. probabil ca de saptamana viitoare.
vreau sa vad insa Desperate Housewives da ma intreb insa cand.
|
|
| Sus |
|
 |
Lionqueen Emigrant
Data înscrierii: 24/Oct/2006 Mesaje: 896
Locație: Atena, Grecia
|
Trimis: Vin Ian 11, 2008 6:48 pm Titlul subiectului: |
|
|
Pai cel mai nou sezon din Disperate Housewives il poti descarca de pe torents, deja au ajuns la episodul 8 filmat... Deja le-am vazut... Pe TV vei astepta mult si bine, ca de abia dupa ce se termina seria incep telviziunile sa-l cumpere...
|
|
| Sus |
|
 |
marablue Calator
Data înscrierii: 23/Iun/2007 Mesaje: 120
|
Trimis: Vin Ian 11, 2008 11:15 pm Titlul subiectului: |
|
|
Ioanna si eu urmaresc Prison Break dar la romani. Este pe PRO TV lunea seara la 23:15. la greci nu stiu unde s-a ajuns dar l-a romani este cind Michael are un accident si i se arde o parte din piele, exact unde era planul subsolului de sub infirmerie parca. este inchis la carcera si acolo se da drept nebun..pt ca isi amintise ca era un nebun care facuse cateva schite dupa tatuajele lui...si acum avea nevoie de ele..daca esti inaintea mea...nu-mi spune. 
|
|
| Sus |
|
 |
ioanna Calator
|
Trimis: Lun Ian 14, 2008 9:17 am Titlul subiectului: |
|
|
marablue eu l-am vazut pe tot de pe DVD , tu esti inca la primul sezon si urmeaza ................multe.vrau insa sa vad si sezonul 3 ca sa-mi iau de o grija.la greci e mult mai in urma decat pe Protv si apuc sa-l vad doar cand nu-mi pica ochii de somn.figura e fiica-mea seara isi ia o doza de Scofield si adoarme cu zambetul pe buze.
|
|
| Sus |
|
 |
marablue Calator
Data înscrierii: 23/Iun/2007 Mesaje: 120
|
Trimis: Lun Ian 14, 2008 4:17 pm Titlul subiectului: |
|
|
Asa in urma sunt?.. ma gindeam sa iau si eu dvd-ul si sa-l vad ca sa nu mai astept ziua de luni mereu...l-am gasit pe torrent dar nu am timp sa-l cobor..
|
|
| Sus |
|
 |
|