Harta Bucuresti | Harta Constanta | Harta Iasi | Harta Arad | Harta Brasov | Harta Cluj | Harta Sibiu | Harta Oradea | Harta Ploiesti
 FAQ   Căutare   Membri   Grupuri   Înregistrare      www.e-migrant.ro  Profil   Mesaje private   Autentificare 
Cod Postal Bucuresti | Cod Postal Iasi | Cod Postal Constanta | Cod Postal Arad | Cod Postal Brasov | Cod Postal Cluj | Cod Postal Sibiu

Ce gatiti astazi?
Du-te la pagina Anterioară  1, 2, 3, 4 ... 15, 16, 17  Următoare

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului forum.e-migrant.ro -> Emigrare Grecia
Autor Mesaj
nefeli
Emigrant

Data înscrierii: 15/Sep/2006

Locație: Grecia-Salonic

MesajTrimis: Sâm Noi 25, 2006 5:11 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Eu cam 20 de ani..... Crying or Very sad .Imi amintesc ca mama ne a facut,si le colora cu un pic rosu...sa mai mentionez ca am mancat cu fratele meu pana sa ne plesneasca burtile?! Wink
Sus
Lionqueen
Emigrant

Data înscrierii: 24/Oct/2006

Locație: Atena, Grecia

MesajTrimis: Sâm Noi 25, 2006 5:25 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Ciao fetele!!!
Vad ca ati avut o zi plina Very Happy
Si eu am fost ocupata cu chestii de rezolvat pe afara cu sotul si, pt. ca e o zi SUPERBA azi (vara nu gluma, eu am purtat maieut si geaca de blugi) ne-am oprit la o taverna afara si am mancat MOUSAKA cu ardei Florena umpluti cu branza....Yammyyyyy....
Diseara program de bere la un bar
Very Happy
Va pup si va doresc in continuare o zi superbaaaa!!!

Sus
mirela_h
Calator

Data înscrierii: 29/Oct/2006

Locație: Atena

MesajTrimis: Sâm Noi 25, 2006 6:19 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

nefeli checul a iesit bine, foarte gustos si pufos..putin ars pe margini Embarassed dar e fost din vina cuptorului antic pe care il avem...am pus rahat taiat subtire si putin coniac Very Happy ...astept sa se raceasca sa-l savurez cu putin laptic...
mersi

Sus
nefeli
Emigrant

MesajTrimis: Sâm Noi 25, 2006 6:31 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Bravo !!!!!....Da e foarte pufos....si partea frumoasa e ca ,chiar si atunci cand nu creste,tot e gustos Wink
Sus
nanu
Calator

Data înscrierii: 22/Noi/2006

Locație: Patra

MesajTrimis: Dum Noi 26, 2006 12:48 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

prima data in viata mea cand fac piersici, si ultima, nu mai fac in viata mea, pai pana am scobit piersicile mi-a venit rau mi-a trecut si pofta si tot!
Sus
nefeli
Emigrant

MesajTrimis: Dum Noi 26, 2006 2:19 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Sunt foarte migaloase...si ia mult timp sa le prepari,insa merita efortul. Wink
De cand sunt in grecia...nu ma" deranjez" sa stau sa fac dulciurile noastre,cele pe care le stiu din romania,in gen.sunt dificile si cer timp.Am invatat stilul gospodinelor de aici...plosc trosc....avem desert.Pana si clatite cand m au vazut ca fac,se mirau de zici ca am facut cine stie ce minunatie de desert Confused

Sus
nanu
Calator

MesajTrimis: Dum Noi 26, 2006 3:07 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Very Happy Very Happy Very Happy mie imi place sa gatesc, eu de dulciurile lor m-am cam saturat, m-am intors la ale noastre si ce imi trece prin cap aia fac ( o data, apoi vad daca o fac si a doua oara, ca de exemplu azi cu piersicile)

pai d-aia sunteti voi matinale, ca va culcati devreme, eu ascult radio dor de tara si umblu hai hui pe internet, am intepenit pe scaun, am vazut si un film pe tvr ( asfalt tango), din dragoste ( jumatate ca s-a intrerupt), incet ma duc la nanica, vb maine de dimineata!

Sus
nefeli
Emigrant

MesajTrimis: Dum Noi 26, 2006 12:30 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Tttt....ttttt...si eu care credeam ca sunt singura ce se duce la nani pe la 3 dimineata Confused.
Nanu ,ai sa mi dai si mie o reteta de cozonac incercata de tine?Am gasit multe pe net,dar nu e aceeasi chestie. Wink

Sus
Lionqueen
Emigrant

MesajTrimis: Dum Noi 26, 2006 1:25 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Kalimera koritsia!!!

Fetelor dati-mi si mie o reteta buna de clatite... Ca am incercat vreo doua pana acum si mi-au iesit ca niste plesti, nicioadata super cum imi amintesc ca mancam acasa...

Sus
nanu
Calator

MesajTrimis: Dum Noi 26, 2006 2:45 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

nefeli a scris:
Tttt....ttttt...si eu care credeam ca sunt singura ce se duce la nani pe la 3 dimineata Confused.
Nanu ,ai sa mi dai si mie o reteta de cozonac incercata de tine?Am gasit multe pe net,dar nu e aceeasi chestie. Wink

eu am multe retete ale lui telemende ( cel mai bun si vechi bucatar in grecia) am sa caut mai tarziu si am sa ti-o postez cu mare placere,retetele lui sunt garantate

eu am gasit aseara niste video-ri cu muzica romaneasca pe Your TUbe, sau cam asa ceva si am stat pana la 5 dimineata

Ultima modificare efectuată de către nanu la Dum Noi 26, 2006 2:58 pm, modificat de 1 dată în total
Sus
nanu
Calator

MesajTrimis: Dum Noi 26, 2006 2:50 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Lionqueen a scris:
Kalimera koritsia!!!

Fetelor dati-mi si mie o reteta buna de clatite... Ca am incercat vreo doua pana acum si mi-au iesit ca niste plesti, nicioadata super cum imi amintesc ca mancam acasa...

sa iti spun un secret, eu cumpar,gata facute, adica sa pun numai lapte, sunt niste sticle de plastic de la iotis, MIGMA IA CREPES, se gaseste peste tot, pui lapte o agiti bine si pui la tigaie, foarte foarte delicioase si rapide, dar si daca vrei sa faci tu singura , eu le fac din cap si din ochi, pui faina, 1-2 oua, lapte, un pic de apa minerala ( SODA, ca sa fie pufoase), vanilie sau ce mai vrei tu, coaja rasa de lamaie, portocala, ce vrei tu, faci sa iasa un aluat nu prea moale da nici prea gros, si incepi si prajesti, daca prima se lipeste mai pui un pic de faina, daca ies prea groase un pic de apa minerala. Prima clatita este intodeauna de incercare Very Happy

Sus
mirela_h
Calator

MesajTrimis: Dum Noi 26, 2006 3:44 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Astia de la Iotis au intr-adevar niste chestii bestiale ...si eu foloseam de la ei Cheese cake-ul... era fenomenal...yummy...vad ca incep sa apara si in Ro ...
Sus
Lionqueen
Emigrant

MesajTrimis: Dum Noi 26, 2006 5:18 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Hai ca poate o sa ma fac de cacao... Dar eu am probleme cu orezul in general, sa-l fierb sau sa-l fac pilaf... Intotdeauna mi se prinde de fund si bobul este uscat in final si este lipt intre el ca un terci... Oare de ce??? Stie cineva vreun secret?
Sus
mirela_h
Calator

MesajTrimis: Dum Noi 26, 2006 5:22 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

uite cum fac eu orezul..nu pilaf ci fiert pentru garnitura:
la fiecare cana de orez pun 1.5 cani de apa, adaug vegeta, foi de dafin si o lingura de unt( margarina) il pun la fiert la foc potrivit FARA A AMESTECA DELOC...cand apa este absorbita si orezul fiert, apar niste gaurele la suprafata, e semn ca orezul este gata...imi place foarte mult si merge aproape la orice si, in plus este si sanatos...

Sus
nanu
Calator

MesajTrimis: Dum Noi 26, 2006 7:17 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

eu il pun la fiert in apa cu sare, il las vreo 10 minute (sau cat scrie pe cutie, punga)sa fiarba, apoi sting focul pun capac pe oala si il las sa se umfle bine ( vreo 10 minute)
Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului forum.e-migrant.ro -> Emigrare Grecia Ora este GMT + 2 ore
Du-te la pagina Anterioară  1, 2, 3, 4 ... 15, 16, 17  Următoare
Pagina 3 din 17