Trimis: Vin Noi 24, 2006 11:31 pm Titlul subiectului:
in ultimul timp pentru ca sunt bolnava si fac un tratament, care ma face uneori sa ma simt cam rau, nu prea am mai iesit, dar si noi mergem la club, buzuchea , taverna si cinema ( imi plac cum le au aici), saptamana viitoare mergem in larisa, dino ( este si judocan , a deschis chiar si o sala de judo de vreo o luna), are concurs cu baietii sunt nationalele, avem pe cineva din larisa?
Trimis: Vin Noi 24, 2006 11:52 pm Titlul subiectului:
Imi pare rau pt. sanatatea ta...Ce s-a intamplat?...Si eu am realizat ca sanatatea este cea mai imp. dupa ce am trecut prin ceva incidente...
Stii, viata este foarte ciudata... Ne ingenuncheaza, ne ridica, ne e rau, ne e bine. DAR INTOTDEAUNA EXISTA O BALANTA... Nu poate sa ne fie numai rau... Viata ne rasplateste in final...
Hai ca ma emotionez...Este un subiect delicat pt. mine...
Despre taverne...Vreau sa comentez...
Asta este lucrul care ne lipseste noua in Ro, locuri ieftine sa poti manca si nu numai super restaurante cu preturi enorme... Aici la orice colt mai dai de un gyros, un souvlaki, o placinta... NU MORI DE FOAME... Sau mai acest sistem care mie imi place la nebunie, sa comanzi mancare si ti-o aduce la usa... Super meniuri, tot ce vrei (noi avem o intreaga colectie)... In Ro, inafara de pizza si mancare chinezeasca nu ai ce sa iei prin sistemul asta...
Astea da facilitati...
Trimis: Sâm Noi 25, 2006 12:05 am Titlul subiectului:
ba aici te contrazic cu tarie, si noi avem restaurante cu mancaruri foarte bune si vestite.
prima data can am auzit in grecia mergem la taverna ( care la noi in romania stiam ca inseamna cel mai amarat loc cel mai mizerabil local), mai ca nu m-am certat cu prietenul prietenei mele
Ultima modificare efectuată de către nanu la Sâm Noi 25, 2006 12:58 am, modificat de 1 dată în total
Trimis: Sâm Noi 25, 2006 12:30 am Titlul subiectului:
Mai, eu nu am zis ca mancarea romaneasca nu e buna, ci ca gasesti numai restaurante, scumpe in general, si nu localuri de genul tavernelor, super ieftine, ca sa nu moara nimeni de foame...
Despre cuv. taverna, nu stiu de ce l-om fi preluat noi asa... Poate ca in Gr. se mananca ieftin la ele, si de aici poate noi am inteles ca e ca un fel de bodega la noi???
In fine...
Trimis: Sâm Noi 25, 2006 1:03 am Titlul subiectului:
bine, acuma depinde, daca cauti in bucuresti , gasesti mai greu, in orasel unde stateam eu in rom, lucram la un restaurant, cu mancare super, preturi acceptabile, si o curatenie de nu va spun,
Trimis: Sâm Noi 25, 2006 3:05 am Titlul subiectului:
Asta ii ziceam si eu ingerului....in romania nu prea gasesti localuri gen taverne.Si nici cafenele ....cum sunt aici. .
Nanu iti doresc sa te faci bine cat mai repede...si sper oricum sa nu fie grav... .
Trimis: Mar Mai 15, 2007 1:32 pm Titlul subiectului:
unde mancam? mai demult am gasit in Rafina restaurantul din camping care se numeste "Balconi".E frumos , curat , mancare super , un pic cam scump dar merita.Potzi merge sa servesti si doar o cafea ( la etaj au bar).Priveliste minunata spre Marea Egee.Merita cel putzin vizitat.
Alt loc care mi-a placut e barul 'Alba" in Ag.Paraskevi.servesc o super Margarita cu capsuni.
Destinatzii de vacantza ? Zakynthos in M.Ionica este o insula superba si poate cu cel mai frumos apus de soare care l-am vazut .Evitatzi insa Lagana caci e plin tot timpul de pustani englezi mortzi de betzi la orice ora din zi sau noapte.
Santorini e de vis dar scump ca naiba.
Creta merita vazuta si mai ales Rethimno si Hania.Nu va luatzi la cearta cu localnicii caci s-ar putea sa va intoarcetzi cu cutzitul la purtator.
Limnos e una dintre insulele care iar mi-a placut iar plaja si marea sunt minunate.Nu e scump si nici nu te calci in picioare pe plaja.
Daca vretzi mai aproape sau chiar numai un weekend incercatzi Ydra sau Eghina.
Mai spre toamna sau chiar iarna e frumos in Kastoria ,Ioannina sau in Xanthi ( super ieftin aici ).
Voi unde mergetzi anul acesta in concediu?
Trimis: Mar Mai 15, 2007 3:43 pm Titlul subiectului:
mai ioanna , de ficare data cand postezi ceva despre locurile pe unde ai fost ma tot minunez...cand ai apucat sa vezi atatea?eu in 2 ani abia am apucat sa vad sparta, nafplio, monemvasia , lutraki( adica tot ce e aproape), dar dintre insule mai nimic...vreo 2-3...sa stii ca mi-ai deschis "apetitul"...imi doresc foarte mult sa ajung in creta...visez la asta de vreo cativa ani, sper sa mi se indeplineasca dorinta
Trimis: Mar Mai 15, 2007 4:55 pm Titlul subiectului:
Mie una nu mi-a placut Santorini cu tot cu preturile ei gigante. Am mai scris despre lucrul asta.In schimb, recomand calduros Creta, care m-a impresionat. Parerea mea este ca de stat e bine sa stai in Hersonissos (este ca o statiune turistica), iar de dus doar in vizita in Chania, Rethymno,Heraklion etc (sunt fooooooarte multe lucruri de vizitat). Chania nu are plaje frumoase si curate, fiind portul aproape este foarte murdar (desi e considerat Venetia Cretei), mie una nu mi-a placut iar Rethymno este un orasel micut, cu stradute stramte, si...super aglomerat tot timpul... Dar, acum fiecare dupa gustul lui.
Vara asta ne-ar placea sa ajungem in Lefkada, de care am auzit numai de bine, plaje frumoase, si mai intime si mai animate, nisip alb, insula cu multa verdeata, marea turcoaz...
Legat de locuri de mancat mie imi place si locatia dar si mancarea de la Palmie Voula.. Avem o taverna unde mancam peste, cu preturi accesibile de cate ori mergem la Loutsa, Ladokola este tare original si mancare super, Ostria pe drumul spre Voula, o terasa giganta, si cu mancare si doar cu bauturi, depinde ce vrei, este cam piperata la pret, dar se merita. Peisajul este grozav, plaja langa, servirea de nota 10 si mancarea si bautura delicioasa. Asa ar mai fi niste locuri mai micute pe unde mancam, dar e mult de spus... O terasa si un loc mai ferit de caldura de unde poti vedea toata Atena este Tera Petra in Petroupoli. Este o terasa plina de verdeata, la inaltime, pe 3 sau 4 nivele, nu-mi mai amintesc... Este tare dragut.
Trimis: Mar Mai 15, 2007 7:32 pm Titlul subiectului: OFERTA ...
INCERCATI O VARIANTA DE VACANTA IN NIDRI - LEFAKADA. LOCUL E TARE MISTO SI IEFTIN.IN PLUS POTI SA DAI O TURA CU BARCILE LOR IN JURUL LUI SKORPIOS(INSULA LUI ONASSIS),SI CUI II PLACE CAMPINGUL II RECOMAND CU CALDURA CAMPING DESSIMI BEACH DIN VLICHO...ACOLO SE PETREC LUCRURI FOARTE MISTO INCEPAND DE LA SPORTURI NAUTICE SI TERMINAND BINEINTELES CU SUPERBELE SERI LA TAVERNA CAMPINGULUI ,IN PLUS E SUPER IEFTIN
SPER CA V-AM CAPTAT ATENTIA ...))
PS:DACA AJUNGETI PE ACOLO TRIMITETI SI VOI O VEDERE:)))
Trimis: Mie Mai 16, 2007 11:20 am Titlul subiectului:
circul mult nu in vacantza ci din cauza jobului meu si al sotzului.de aceea am apucat sa vad multe , da uite ca Monovasia mi-a scapat.In Lutraki au un super fain Water Park , merita sa va petrecetzi o zi pe acolo.E aproape ,intrarea e 15 euro ptr.toata ziua /persoana .
Da , despre Lefcada am auzit si eu numai lucruri frumoase dar din pacate noi vara nu ne putem lua concediu si nu , firma n-are clientzi acolo asa ca s-a dus si delegatzia iar pe timp de iarna nu stiu cat e de interesanta.Totusi daca marea are culoarea care am vazut-o in Zakynthos atunci trebuie sa fie superb.Cine merge sa-mi trimita si mie poze asa macar ca sa ma delectez.Fericitelor , cand voi plecatzi in vacantza noi aici pe baricade in slujba strugurilor si a vinului.
Trimis: Mie Mai 16, 2007 3:20 pm Titlul subiectului:
Citat:
circul mult nu in vacantza ci din cauza jobului meu si al sotzului.de aceea am apucat sa vad multe , da uite ca Monovasia mi-a scapat.In Lutraki au un super fain Water Park , merita sa va petrecetzi o zi pe acolo.E aproape ,intrarea e 15 euro ptr.toata ziua /persoana .
Da , despre Lefcada am auzit si eu numai lucruri frumoase dar din pacate noi vara nu ne putem lua concediu si nu , firma n-are clientzi acolo asa ca s-a dus si delegatzia iar pe timp de iarna nu stiu cat e de interesanta.Totusi daca marea are culoarea care am vazut-o in Zakynthos atunci trebuie sa fie superb.Cine merge sa-mi trimita si mie poze asa macar ca sa ma delectez.Fericitelor , cand voi plecatzi in vacantza noi aici pe baricade in slujba strugurilor si a vinului
.
iti trimit eu cateva da-mi un pm cu adresa de email daca vrei...