Harta Bucuresti | Harta Constanta | Harta Iasi | Harta Arad | Harta Brasov | Harta Cluj | Harta Sibiu | Harta Oradea | Harta Ploiesti
 FAQ   Căutare   Membri   Grupuri   Înregistrare      www.e-migrant.ro  Profil   Mesaje private   Autentificare 
Cod Postal Bucuresti | Cod Postal Iasi | Cod Postal Constanta | Cod Postal Arad | Cod Postal Brasov | Cod Postal Cluj | Cod Postal Sibiu

Singuri sau insotiti...unde mergem in timpul liber
Du-te la pagina Anterioară  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului forum.e-migrant.ro -> Emigrare Grecia
Autor Mesaj
Lionqueen
Emigrant

Data înscrierii: 24/Oct/2006

Locație: Atena, Grecia

MesajTrimis: Joi Feb 21, 2008 5:34 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Hai sa ma laud si eu cu o reteta care am facut-o in weekend (desi nu e chinezeasca)... Nu e a mea, Nanu mi-a dat-o...

Pui cu sos de mustar

carne de pui, un ardei verde mare (eu nu am pus), o cutie mica de ciuperci (merge si fara), 1 lingurita vegeta,o sticla de bere ( se poate folosi si apa), un pic de sare, piper, oregano, ulei de masline si mustar

Taiem carnea cubulete, le spalam bine, le stropim bine cu otet si le punem acoperite sa fiarba 15 minute ( in otet si zeama care o va lasa) ! Dupa ce au fiert bucatile de carne, le scoatem, le spalam bine si le punem intr-o cratita la prajit cu ardeiul si cu ciupercile, adaugam apoi berea piperul,oregano, vegeta (daca puneti vegeta nu puneti multa sare) si lasam sa fiarba la foc mic, dupa ce a mai scazut apa si este fiarta carnea punem 2-3 linguri de mustar si amestecam , CU GRIJA sa nu se farame bucatile de carne!
GATA

se serveste cu cartofi prajiti sau orez (eu am presarat si un pic de parmezano la sfarsit).

Sus
DjDot
Calator

Data înscrierii: 22/Ian/2008

MesajTrimis: Joi Feb 21, 2008 5:44 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

ioanna a scris:
Dot , felicitari ! Delivery se poate pentru noi cei care inca mai suntem la munca ?

da! sunati : 1-800-FAGITOOO Wink

Sus
DjDot
Calator

MesajTrimis: Joi Feb 21, 2008 5:46 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Lionqueen a scris:
Hai sa ma laud si eu cu o reteta care am facut-o in weekend (desi nu e chinezeasca)... Nu e a mea, Nanu mi-a dat-o...

Pui cu sos de mustar........

aaaa

Sus
marablue
Calator

Data înscrierii: 23/Iun/2007

Locație: Atena

MesajTrimis: Joi Feb 21, 2008 6:21 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Dot felicitarile mele...nu maninc asa picant dar o sa incerc reteta ta...
Merg pe mana ta Smile

Sus
DjDot
Calator

MesajTrimis: Joi Feb 21, 2008 7:33 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

marablue a scris:
Dot felicitarile mele...nu maninc asa picant dar o sa incerc reteta ta...
Merg pe mana ta Smile

Poti sa nu pui piperi sau paprica Smile Daca o sa incerci spune-mi daca ti-a placut

Sus
wattaman
Calator

Data înscrierii: 18/Mar/2008

Locație: Bangkok

MesajTrimis: Mar Mar 18, 2008 9:11 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Lionqueen a scris:

Pui cu sos de mustar

carne de pui, un ardei verde mare (eu nu am pus), o cutie mica de ciuperci (merge si fara), 1 lingurita vegeta,o sticla de bere ( se poate folosi si apa), un pic de sare, piper, oregano, ulei de masline si mustar

Taiem carnea cubulete, le spalam bine, le stropim bine cu otet si le punem acoperite sa fiarba 15 minute ( in otet si zeama care o va lasa) ! Dupa ce au fiert bucatile de carne, le scoatem, le spalam bine si le punem intr-o cratita la prajit cu ardeiul si cu ciupercile, adaugam apoi berea piperul,oregano, vegeta (daca puneti vegeta nu puneti multa sare) si lasam sa fiarba la foc mic, dupa ce a mai scazut apa si este fiarta carnea punem 2-3 linguri de mustar si amestecam , CU GRIJA sa nu se farame bucatile de carne!
GATA

se serveste cu cartofi prajiti sau orez (eu am presarat si un pic de parmezano la sfarsit).

Lol...ce bine arata. Aproape ca-mi si miroase si incep sa ling monitorul SmileSmileSmile Deh, burlac fiind, m-am specializat singur in arta culinara, dar n-am reusit sa trec de sandwich-uri si ochiuri Laughing

Sus
nanu
Calator

Data înscrierii: 22/Noi/2006

Locație: Patra

MesajTrimis: Joi Mar 20, 2008 12:30 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Ajunge sa incerci o data si apoi ai sa vezi ce usor e sa faci papa, da si ce bine e cand papi mancare facuta de manutele tale Laughing , cel putin mancarea asta care a facut-o Laura nu-i grea deloc
Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului forum.e-migrant.ro -> Emigrare Grecia Ora este GMT + 2 ore
Du-te la pagina Anterioară  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Pagina 8 din 8