| Autor |
Mesaj |
oana_bebelusha Calator
Data înscrierii: 17/Oct/2006 Mesaje: 286
|
Trimis: Sâm Noi 25, 2006 10:53 am Titlul subiectului: Oferte de munca |
|
|
Hai sa facem si pentru altii ceva pentru ca 75% din cei care navigheaza pe site-uri cu emigranti cauta un loc de munca.
Asa ca oricine are oferte,ponturi despre cum sa cauti un loc de munca(chiar si din experienta proprie),ziare cu anunturi,agentii,chiar si din auzite...sa posteze aici.
|
|
| Sus |
|
 |
mirela_h Calator
Data înscrierii: 29/Oct/2006 Mesaje: 381
Locație: Atena
|
|
| Sus |
|
 |
Lionqueen Emigrant
Data înscrierii: 24/Oct/2006 Mesaje: 896
Locație: Atena, Grecia
|
|
| Sus |
|
 |
danclaudiu e-migrant
Data înscrierii: 26/Noi/2006 Mesaje: 1
|
Trimis: Dum Noi 26, 2006 4:52 pm Titlul subiectului: |
|
|
buna sunt DAN si m-ar interesa sa stiu care este perioada cea mai buna pentru a gasi un job in grecia
|
|
| Sus |
|
 |
crisrom35 Calator
Data înscrierii: 18/Noi/2006 Mesaje: 68
|
Trimis: Dum Noi 26, 2006 5:48 pm Titlul subiectului: |
|
|
draga da, daca experienta sau pregatirea profesionala te indeamna sa te indrepti spre turism si tot tine de le, cu siguranta incepe sa cauti de la incep lunii martie in colo. dar ai mare grija si asta e iun sfta valabil pt toti: nu toate hotelurile care ofera joburi sunt serioase. va spun asta pt ca cumnatul meu lucreaza la politia financiara si mi-a tot spus de reclamatii de la pers care au venit sa luicreze in grec. in hoteluri prin insule si nu au fost platiti sau au fost platiti mai putin decat li se promisese.
|
|
| Sus |
|
 |
oana_bebelusha Calator
|
Trimis: Mar Noi 28, 2006 10:06 am Titlul subiectului: |
|
|
www.prostaff.gr
O agentie care ofera locuri de munca pentru sezonul 2007.
Bafta!
|
|
| Sus |
|
 |
oana_bebelusha Calator
|
|
| Sus |
|
 |
oana_bebelusha Calator
|
|
| Sus |
|
 |
alina27 e-migrant
Data înscrierii: 04/Ian/2007 Mesaje: 7
|
Trimis: Joi Ian 04, 2007 7:34 pm Titlul subiectului: |
|
|
buna.sunt noua pe aici,dar ma bucur ca exista aceste site-uri.eu in tara sunt asistent de farmacie si as vrea sa plec spre voi.am vreo sansa in acest domeniu sau nu.ms mult
|
|
| Sus |
|
 |
oana_bebelusha Calator
|
Trimis: Joi Ian 04, 2007 8:40 pm Titlul subiectului: |
|
|
Buna,Alina.Daca ai diploma in domeniul asta de ce vrei sa alegi Grecia si nu alta tara? Poti sa te uiti prin link-urile deja existente , dar sa stii ca in Grecia majoritatea ofertelor de munca sunt sezoniere in turism,hoteluri,baruri ,restaurante si asa mai departe.
Bineinteles depinde si de tine,ai uitat sa specifici daca ai mai fost in Grecia,daca stii limba,daca ai experienta(in afara de diploma),etc.
|
|
| Sus |
|
 |
Lionqueen Emigrant
Data înscrierii: 24/Oct/2006 Mesaje: 896
Locație: Atena, Grecia
|
Trimis: Joi Ian 04, 2007 9:11 pm Titlul subiectului: |
|
|
Buna Alina!!!
Eu una din ce am observat aici in grecia, nu sunt numai joburi sezoniere... Daca stii limba poti sa-ti gasesti un servici permanent dragut... Sunt multe sanse... Doar ca trebuie rabdare sa cauti...
Te rog frumos sa te uiti la rubrica Linkuri utile unde vei gasi o gramada de linkuri catre siteuri cu joburi pt. Grecia si sa cauti prin ele pe domeniul tau...
Deci, in domeniul tau, in primul rand trebuie sa stii limba, sa-ti recunosti diploma, lucru care am inteles ca odata cu intrarea noastra in UE va fi mult mai usor, ni se vor recunoaste diplomele, si apoi sa purcezi la cautare... Chiar daca nu gasesti in final job pt. asistent farmacie, poti gasi altceva in domeniul medical... Ai noroc caci cu acest domeniu medical se cauta si se gasesc joburi cam peste tot in lume...
|
|
| Sus |
|
 |
oana_bebelusha Calator
|
Trimis: Joi Ian 04, 2007 10:07 pm Titlul subiectului: |
|
|
Mda,peste tot mai putin in Grecia.Avand in vedere ca au o populatie de 10 milioane de locuitori din care o treime in Atena si ca economia Greciei de bazeaza in primul rand pe turism....cu siguranta vei gasi un job in domeniul farmaceutic aici .In afara de asta,sa stii ca salariile sunt mult mai mici in Grecia fata de alte tari europene(mai ales ca ai o diploma intr-un domeniu in care de ex in Italia ai castiga cel putin 1200 de euro pe luna fara prea mult efort--am eu o matusa care e plecata de 3 ani si acum cu tot cu injectiile private ajunge cam la 1800 de euro pe luna).
Uite,mai concret,cumnata mea este in Creta,lucreaza intr-un spital si castiga 800-1000 de euro pe luna si face si ture de noapte.Deci iti imaginezi ca e putin.
Oricum e bine sa cauti daca te intereseaza in mod deosebit Grecia,si daca gasesti sa ne dai si noua de veste,ok??
Spune-ne mai multe despre tine pe forum daca vrei,ca sa putem sa intelegem situatia ta.
|
|
| Sus |
|
 |
alina27 e-migrant
|
Trimis: Joi Ian 04, 2007 11:22 pm Titlul subiectului: |
|
|
multumesc din suflet.am pe cineva acolo la care sa locuiesc,in alta parte daca ma duc...nu am unde sta,de aia vreau sa vin in grecia.eu sunt asistent de farmacie de 4 ani si aici sunt bine platita,dar ma tot gandesc sa plec ,pt ca am un bb si as vrea sa-i fie mai bine.pai eu daca sunt asistent farmacie,nu stiu daca pot lucra si ca asistent medical de aia am mari dubii.
|
|
| Sus |
|
 |
oana_bebelusha Calator
|
Trimis: Vin Ian 05, 2007 12:36 am Titlul subiectului: |
|
|
Ai dreptate,daca ai pe cineva aici sa stii ca ai putea sa-ti gasesti un job chiar daca nu e chiar ca asistent farmacie.
Numai ca iti dau un sfat personal : gandeste-te de o mie de ori inainte sa faci pasul asta ca nu e usor deloc si s-ar putea sa nu merite.Eu asa am facut si acum numar zilele care mi-au mai ramas pana plec...deci daca zici ca ai un job bine platit acolo,si mai ales ca ai un bb,nu te grabi,mai bine iei legatura cu o agentie din Ro si cand ai o oferta care iti convine,poti sa pleci.
Daca esti interesata de un job in Anglia,da-mi un mesaj privat.
Multa bafta !!
|
|
| Sus |
|
 |
alina27 e-migrant
|
Trimis: Vin Ian 05, 2007 3:08 am Titlul subiectului: |
|
|
iti multumesc din suflet pt raspuns.ti-am zis dc aleg grecia,pt ca am unde sa stau...asa in anglia unde sa stau??? oricum,adresa mea de mess este vischanalina@yahoo.com,daca ai vreo oferta .
|
|
| Sus |
|
 |
|