Harta Bucuresti | Harta Constanta | Harta Iasi | Harta Arad | Harta Brasov | Harta Cluj | Harta Sibiu | Harta Oradea | Harta Ploiesti
 FAQ   Căutare   Membri   Grupuri   Înregistrare      www.e-migrant.ro  Profil   Mesaje private   Autentificare 
Cod Postal Bucuresti | Cod Postal Iasi | Cod Postal Constanta | Cod Postal Arad | Cod Postal Brasov | Cod Postal Cluj | Cod Postal Sibiu

Mici.....si mari "secrete" cosmetice!
Du-te la pagina 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Următoare

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului forum.e-migrant.ro -> Emigrare Grecia
Autor Mesaj
nefeli
Emigrant

Data înscrierii: 15/Sep/2006

Locație: Grecia-Salonic

MesajTrimis: Lun Noi 27, 2006 9:27 pm    Titlul subiectului: Mici.....si mari "secrete" cosmetice! Răspunde cu citat (quote)

E o idee excelenta,Mirela ,sa deschidem si acest subiect.Eu una va astept postarile...ca sunt cam pe dinafara Embarassed .
Sus
nefeli
Emigrant

MesajTrimis: Lun Noi 27, 2006 9:31 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Si tot eu. Laughing .Voi ce creme de zi folositi?Ma tot uit,si toate sunt mai mult sau putin antirid,eu nu am inca nici unul,asa ca momentan am o crema de zi de la Vichy(normaderm)dar care e hidratanta.Pe vremea asta ar trebui una nutritiva,mai grasa.Asa ca nu o mai folosesc deloc ca mi usuca fata(in zona t in mod special).Uffff........ce mi trebui sa ma bag "sclav "la creme Confused
Sus
mirela_h
Calator

Data înscrierii: 29/Oct/2006

Locație: Atena

MesajTrimis: Lun Noi 27, 2006 10:59 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Crema de zi folosesc spirulin, e destul de buna, in general le cam schimb...si de noapte, am inceput acum sa folosesc o crema cu extract de musetel...
esti norocoasa ca nu ai riduri, nefeli ...

Sus
nefeli
Emigrant

MesajTrimis: Lun Noi 27, 2006 11:06 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

O sa am de acum incolo.Sincer pana sa vin aici...nu am fost niciodata la mare sa fac plaja,de piscina sa nu mai vb, Embarassed .Vesnic..."fata palida".Dar aici............mor pe plaja. Laughing .Si se stie ,soarele...exagerat produce o" frumusete "de riduri si pete.
Sus
Lionqueen
Emigrant

Data înscrierii: 24/Oct/2006

Locație: Atena, Grecia

MesajTrimis: Mar Noi 28, 2006 5:12 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Eu folosesc crena de fata de la L`Oreal, Nutrissime...Sunt foarte multumita de ea, dar...aici in Gr. n-am vazut-o, decat altele care sunt mai mult pt. cele cu riduri...Asta chiar ca ma scoate din sarite, asa ca...o import din Ro... Oricum un tub imi ajunge multe luni...
Cand tenul sau pielea de pe corp este foarte uscata aplic crema de galbenele (tot importata Laughing ) si totul e super sau ma ung la dus cu ulei de masline sau poti sa-l aplici in cada la baie...
Pt. cearcane (ohooo le am de cand eram mica si cu toate metodele n-am putut sa scap de ele), am un truc cosmetic, prin machiaj... De cate ori ma machiez, aplic un fard de culoare alba in zona cearcanelor, si...bye bye cearcane Wink

Sus
nefeli
Emigrant

MesajTrimis: Mar Noi 28, 2006 6:51 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Pentru corp folosesc ulei gel ....nu suport mirosul de ulei masline pe mine..desi as vrea sa l folosesc pe par,dar aman...si iar aman.
Eu cu mainile aveam probleme...folosind clor si multi alti detergenti in casa,parca ma strangea pielea mainilor ca pe o manusa prea mica...si era plina de crapaturi pana la sange.Acum din cand in cand..in afara de crema de maini....Spal mainiile cu putin otet de mere(ustura rau de tot),dupa ,pun in palme ulei ptr copii si zahar pudra.si frec tot amestecul asta pe maini.Dupa clatire si folosirea unui sapun fin...am pielea mainilor ca de....bebelus.Ma tine cam 3-4 zile.... Wink

Sus
nanu
Calator

Data înscrierii: 22/Noi/2006

Locație: Patra

MesajTrimis: Mie Noi 29, 2006 12:31 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

nefeli a scris:
Si tot eu. Laughing .Voi ce creme de zi folositi?Ma tot uit,si toate sunt mai mult sau putin antirid,eu nu am inca nici unul,asa ca momentan am o crema de zi de la Vichy(normaderm)dar care e hidratanta.Pe vremea asta ar trebui una nutritiva,mai grasa.Asa ca nu o mai folosesc deloc ca mi usuca fata(in zona t in mod special).Uffff........ce mi trebui sa ma bag "sclav "la creme Confused

buna , nefeli, crema norma derm, este un tratament, care se face 1-2 ori pe an, ajuta la refacerea pielii, strangerea, sau micsorirea porilor dilatati ale fetei, si cand ti-i se cojeste fata iti face un bine, trebuie sa o cureti, eu o folosesc de cel putin 2 ani, dar numai 1 data pe an , pe langa crema mea normala, acum a aparut si normaderm night, citeste foaia de la crema sau pune pe cineva sa iti explice ( eu am aruncat foaia ca ti-o traduceam) sa vezi ca am dreptate,

eu , dupa cum stiti, folosesc avon, de la oja,sampon, creme, ulei de corp, si tot ce avem nevoie, dar 1 data pe an folosesc normaderm

Sus
nefeli
Emigrant

MesajTrimis: Mie Noi 29, 2006 12:49 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Multumesc Nanu...stiam ca are efect de curatare....dar nu ca o folosesti ca "tratament"numai o data pe an.(pe situl vichy.....nu mentiona,or am scapat din vedere Embarassed ).
Acum o sa ma "scutur"un pic.....sa iau din gama Artristi produse ptr fata.Tonic,crema de zi si de noapte...sunt cam 63 euro....dar m ar tine cam 5 luni (sa nu zic mai mult)..folosite zi de zi.Deh....obrazul subtire cu cheltuiala se tine. Embarassed .Sa mentionez ca dau faliment dupa..... Wink

Sus
oana_bebelusha
Calator

Data înscrierii: 17/Oct/2006

MesajTrimis: Mie Noi 29, 2006 10:25 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Eu folosesc pentru fata crema Happyderm de la L'Oreal si Nefeli,eu am aceeasi problema ca si tine cu mainile...cand citeam,parca as fi postat eu Laughing Eu am incercat orice,am fost si la dermatolog care mi-a prescris un tratament cu vitamine E care mentine elasticitatea pielii,dar tot nu mi-am revenit.De fiecare data cand spalam vasele si uitam sa ma dau cu crema pe urma,mi se crapau mainile pana la sange,exact cum ai zis tu.(si eu am si un tic cu pocnitul degetelor,iar cand am mainile crapate,e un cosmar...)
Pana la urma mi-a spus o farmacista sa iau Fluocinolon(e vreo 17.000 in Ro) si de atunci numai asta folosesc.Ma dau de obicei seara inainte de culcare si las pana dimineata ca sa intre in piele(pentru ca e destul de grasa) si nu mai am nici o problema....cum simt ca se usuca pielea,pac,ma dau cu crema si imi trece.Incearca asta,poate te ajuta,si mai ales....nu uita de manusile de rigoare cand lucrezi cu detergenti,stiu ca e incomod,dar ajuta mult.

Sus
Lionqueen
Emigrant

Data înscrierii: 24/Oct/2006

Locație: Atena, Grecia

MesajTrimis: Mie Noi 29, 2006 11:14 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Eu cand am venit prima data in gr. am observat ca toate grecoaicele folosesc manusi chiar si la spalatul vaselor...Am fost socata la inceput, dar apoi am zis sa fiu si eu in stil cu ele si am inceput sa folosesc... De atunci sunt dependenta de manusi si pot sa-mi pastrez manichiura mai mult Very Happy
Sus
nefeli
Emigrant

MesajTrimis: Mie Noi 29, 2006 1:00 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Stiu crema asta Smile ...nu stiam ca o pot folosi si ptr maini.O sa o incerc. Wink .
Ma enerveaza la culme sa folosesc manusi.De ex. cand gatesc...cum a m o farfurie o spal,si tot asa...cand termin de gatit sa nu mai am nimic de facut. Cool

Sus
oana_bebelusha
Calator

Data înscrierii: 17/Oct/2006

MesajTrimis: Mie Noi 29, 2006 2:04 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Da,da,am observat si eu ca grecoaicele folosesc manusi si e foarte bine,zic eu.E foarte incomod,e adevarat,si nu de putine ori era sa scap farfuria sau paharul din mana,dar cand vreau sa le dau jos ma gandesc la momentele in care vrei sa iesi in oras cu prietenii sau vrea sotul sa te ia de mana si tot ce poti sa afisezi sunt niste maine uscate si crapate.Mai ales ca cine e foarte sensibil la chestia asta si nu foloseste o crema,ceva,in scurt timp o sa aibe pielea ca o femeie de 60 de ani.Loool.
Sus
mirela_h
Calator

Data înscrierii: 29/Oct/2006

Locație: Atena

MesajTrimis: Mie Noi 29, 2006 5:25 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

O alta crema buna pentru probleme de piele este si bepanthol...eu o foloseam alternativ cu crema de zi sau seara inainte de culcare...
Sus
nanu
Calator

Data înscrierii: 22/Noi/2006

Locație: Patra

MesajTrimis: Mie Noi 29, 2006 9:21 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

oana si eu am folosit happyderm, dar mie nu mi-a facut bine, depinde si de piele, nu este neaparata nevoie sa dati bani multi pe creme fara sa fiti sigure ca sunt bune pentru tenul vostru, pot avea ceva in compozitie la care sunteti alergice si nici nu stiti ( am dat eu bani degeaba pe creme........numai buzunarul meu stie, si apoi le faceam cadou``daca iti fac bine, daca nu arunca-le``), cautati intai sa luati la pliculete, vreo 4-5 ( niciodata nu va ghidati dupa numai o singura aplicare, pot aparea probleme dupa a 3-a sau a 4-a aplicare, eu am patit-o cu garnierre nutrice, o crema foarte buna, am gasit pliculet intr-o revista si am cumparat crema, dupa 2 zile am facut alergie, nu zic ca nu este buna crema, am pe sora mea care nu a patit nimic, pur si simplu mie nu mi-a facut bine), incercati intai vreo 2-3 zile si apoi cumparati crema respectiva.

nu vreau sa spuneti ca ma dau desteapta si ca le stiu pe toate, eu incerc cat de cat sa va ajut cu sfaturi, mai ales cand sunt patita.

eu manusile nu pot sa le folosesc cand spal vase ( mai multe sparg decat spal), numai cand folosesc hipoclorit si tot felul de chimicale ( apropo luati pt. acasa produsele CILIT BANG, sunt super eu sunt supermultumita), cand lucram la cafenio nici nu stiu ce creme am cumparat si am incercat, si mi-a spus un baiat ce lucra in constructii ( nu radeti ca saracu avea inainte niste maini de la ciment si alte alea......) sa iau neutrogena , formula concentrata ( sa scrie neaparat pe tub CONCENTRATED, scrie sub hand cream) si asta m-a salvat atunci, acum nu lucrez, si mi-am luat o crema cu glicerina de la avon si un tratament cu parafina pentru maini si picioare ( asta e favoritul meu, miroase super si se face masaj cu o cantitate mai mare si se infasoara mainile sau picioarele cu un prosop cald, ai apio niste maini de printesa)

mai puteti face si altceva, cumparati o pereche de manusi ( din acelea care sunt pentru curatenie, sau manusi de bumbac), seara inainte sa va culcati intindeti pe maini o cantitate mai mare din crema voastra obisnuita de maini ( sau cele care puteti faceti un masaj cu ulei de masline), puneti manusile pe maini si lasati-le asa 20-30 de minute ( chiar si toata seara daca puteti,) scoateti apoi manusile si spalati-va pe maini, daca nu aveti rezultate din prima, a doua oara e garantat rezultatul, maini finute, se face 1-2 ori pe saptamana

Sus
nefeli
Emigrant

MesajTrimis: Mie Noi 29, 2006 9:29 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Ai dreptate in TOTALITATE! neutrogena folosesc si eu.Iar manusile nu le pot folosi.Daca nu simt eu ce curat ,cum face "scart....."degeaba. Embarassed .
Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului forum.e-migrant.ro -> Emigrare Grecia Ora este GMT + 2 ore
Du-te la pagina 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Următoare
Pagina 1 din 7