| Autor |
Mesaj |
nanu Calator
Data înscrierii: 22/Noi/2006 Mesaje: 235
Locație: Patra
|
Trimis: Mie Noi 29, 2006 8:44 pm Titlul subiectului: |
|
|
chiar ca avem nevoie de moderator, stie cineva cum se muta mesajele?, cred ca astea ar fi mai potrivite la link-uri utile, eu nu ma pricep ca as face-o
vineri termin cu actele, maine nu se lucreaza ca este sf. andrei, iau si eu o pauza de la alergatura 
|
|
| Sus |
|
 |
nefeli Emigrant
Data înscrierii: 15/Sep/2006 Mesaje: 539
Locație: Grecia-Salonic
|
Trimis: Mie Noi 29, 2006 8:55 pm Titlul subiectului: |
|
|
Pai ,posibilitate avem sa mutam mesajele ,nu si voie .Daca ne apucam sa mutam unul.....mai bine aranjam tot,nu?Si Lionqueen propunea sa mutam conversatia despre seriale la "emisiuni tv"....si avea dreptate.
|
|
| Sus |
|
 |
Lionqueen Emigrant
Data înscrierii: 24/Oct/2006 Mesaje: 896
Locație: Atena, Grecia
|
Trimis: Mie Noi 29, 2006 9:09 pm Titlul subiectului: |
|
|
Mai fetelor, precum vedeti dl. admin nu a mutat mesajele asa cum spunea, deci, parerea mea este ca puteti sa-i faceti viata mai usoara si sa va apucati de mutat niste chestii pe ici pe colo, daca nu tot...Sau, de ce nu, sa-l intrebati daca aveti voie sau nu...Dar nu-mi amintesc sa interzica la doamnele moderatoare sa organizeze forumul, sau ma insel??? A specificat numai mesajele userilor sa nu fie sterse...
|
|
| Sus |
|
 |
nefeli Emigrant
|
Trimis: Mie Noi 29, 2006 9:17 pm Titlul subiectului: |
|
|
Ok....eu il anunt si ma apuc de mutat.USor Usor ...sa nu fac prosti.
|
|
| Sus |
|
 |
nefeli Emigrant
|
Trimis: Mie Noi 29, 2006 10:03 pm Titlul subiectului: |
|
|
Fetelor....eu incerc sa vadcum merge treaba cu mutatul mesajelor.sper sa nu mi prind degetele.
|
|
| Sus |
|
 |
nanu Calator
|
Trimis: Mie Noi 29, 2006 10:23 pm Titlul subiectului: |
|
|
daca inveti, spune-mi si mie am sa te pot ajuta si eu din cand in cand, dar nu ar strica sa fim mai atente unde scriem mesajele, daca nu se potrivesc cu topicul , putem deschide topic nou, mult mai bine
|
|
| Sus |
|
 |
nefeli Emigrant
|
Trimis: Mie Noi 29, 2006 10:26 pm Titlul subiectului: |
|
|
Deja sunt verde cu nuante de mov....de nervisori....Multumesc si da ai dreptate(eu am postat prima gresit )...acum mi e si frica sa mai incerc sa repar ce gafa am facut.
|
|
| Sus |
|
 |
nanu Calator
|
Trimis: Mie Noi 29, 2006 11:46 pm Titlul subiectului: |
|
|
nefeli, eu nu am zis de tine, nici macar nu m-am uitat sa vad cine scrie gresit, eu am zis in general ar fi bine sa fim mai atente, nu te mai enerva ca m-ai facut geloasa, lasa-ma si pe mine sa incerc maine sa ma fac si eu verde cu nuante mov 
|
|
| Sus |
|
 |
nefeli Emigrant
|
Trimis: Mie Noi 29, 2006 11:55 pm Titlul subiectului: |
|
|
......stiu ca nu ai zis nimic,dar sunt experta in autocritica si autoironie .Deja am trimis S.O.S la admin.sa ne dea o mana de ajutor....si daca tot ne bagam" destele" sa ne dea si un sfat initiator.Am vazut eu unde am gresit ,dar mi e ca ,daca incerc sa repar,sa nu o fac si mai lata. .....iar m au luat "caldurile"de necaz.
|
|
| Sus |
|
 |
nanu Calator
|
Trimis: Mar Dec 05, 2006 3:39 pm Titlul subiectului: |
|
|
fetele stiti, avem si PM, putem lua legatura si asa , ( nu ma injurati ), dar putem coresponda in unele teme si pe PM
|
|
| Sus |
|
 |
nanu Calator
|
Trimis: Mar Dec 05, 2006 3:43 pm Titlul subiectului: |
|
|
m-am tot gandit, cred ca aici am sa va intreb!
DIN FETELE DIN ATENA, poate cineva sa ma ajute sa imi trimeata ceva de la magazinul romanesc? platesc eu si posta si tot! Se poate?
|
|
| Sus |
|
 |
Lionqueen Emigrant
|
Trimis: Mar Dec 05, 2006 4:14 pm Titlul subiectului: |
|
|
Pai banuiesc ca aici ar fi eu si Cris... As putea sa te ajut cand mai am drum la supermarket Moldova... Oricum mai trebuie sa iau niste chestii pt. mine deasemeni...
|
|
| Sus |
|
 |
oana_bebelusha Calator
Data înscrierii: 17/Oct/2006 Mesaje: 286
|
Trimis: Sâm Dec 09, 2006 10:16 am Titlul subiectului: |
|
|
Fetelor,am gasit ceva marfa pentru cine vrea sa faca cursuri online.
www.academiaonline.ro
|
|
| Sus |
|
 |
Lionqueen Emigrant
|
Trimis: Sâm Dec 09, 2006 2:30 pm Titlul subiectului: |
|
|
De Academia Online stiam din Ro, cand am facut 2 cursuri online cu ei... Comunicare si Web Design... E fain dar nu prea inveti multe... La sfarsit iti trimit trimit prin posta diploma dupa ce ai dat examenul final cu rezultatul...
|
|
| Sus |
|
 |
oana_bebelusha Calator
Data înscrierii: 17/Oct/2006 Mesaje: 286
|
Trimis: Sâm Dec 09, 2006 7:34 pm Titlul subiectului: |
|
|
Da,si eu am facut gramatica limbii engleze si infiintarea asociatiilor si ong-urilor , mie mi se pare super.
Dar ce-o fi cu toate fetele astea care nu mai scriu?Ai idee?Sau sarbatorile sunt de vina?
|
|
| Sus |
|
 |
|