Harta Bucuresti | Harta Constanta | Harta Iasi | Harta Arad | Harta Brasov | Harta Cluj | Harta Sibiu | Harta Oradea | Harta Ploiesti
 FAQ   Căutare   Membri   Grupuri   Înregistrare      www.e-migrant.ro  Profil   Mesaje private   Autentificare 
Cod Postal Bucuresti | Cod Postal Iasi | Cod Postal Constanta | Cod Postal Arad | Cod Postal Brasov | Cod Postal Cluj | Cod Postal Sibiu

Discutii libere
Du-te la pagina 1, 2, 3 ... 33, 34, 35  Următoare

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului forum.e-migrant.ro -> Emigrare Grecia
Autor Mesaj
nanu
Calator

Data înscrierii: 22/Noi/2006

Locație: Patra

MesajTrimis: Mie Noi 29, 2006 8:44 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

chiar ca avem nevoie de moderator, stie cineva cum se muta mesajele?, cred ca astea ar fi mai potrivite la link-uri utile, eu nu ma pricep ca as face-o

vineri termin cu actele, maine nu se lucreaza ca este sf. andrei, iau si eu o pauza de la alergatura Rolling Eyes

Sus
nefeli
Emigrant

Data înscrierii: 15/Sep/2006

Locație: Grecia-Salonic

MesajTrimis: Mie Noi 29, 2006 8:55 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Pai ,posibilitate avem sa mutam mesajele ,nu si voie Confused .Daca ne apucam sa mutam unul.....mai bine aranjam tot,nu?Si Lionqueen propunea sa mutam conversatia despre seriale la "emisiuni tv"....si avea dreptate.
Sus
Lionqueen
Emigrant

Data înscrierii: 24/Oct/2006

Locație: Atena, Grecia

MesajTrimis: Mie Noi 29, 2006 9:09 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Mai fetelor, precum vedeti dl. admin nu a mutat mesajele asa cum spunea, deci, parerea mea este ca puteti sa-i faceti viata mai usoara si sa va apucati de mutat niste chestii pe ici pe colo, daca nu tot...Sau, de ce nu, sa-l intrebati daca aveti voie sau nu...Dar nu-mi amintesc sa interzica la doamnele moderatoare sa organizeze forumul, sau ma insel??? A specificat numai mesajele userilor sa nu fie sterse...
Sus
nefeli
Emigrant

MesajTrimis: Mie Noi 29, 2006 9:17 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Ok....eu il anunt si ma apuc de mutat.USor Usor ...sa nu fac prosti.
Sus
nefeli
Emigrant

MesajTrimis: Mie Noi 29, 2006 10:03 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Fetelor....eu incerc sa vadcum merge treaba cu mutatul mesajelor.sper sa nu mi prind degetele.
Sus
nanu
Calator

MesajTrimis: Mie Noi 29, 2006 10:23 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

daca inveti, spune-mi si mie am sa te pot ajuta si eu din cand in cand, dar nu ar strica sa fim mai atente unde scriem mesajele, daca nu se potrivesc cu topicul , putem deschide topic nou, mult mai bine
Sus
nefeli
Emigrant

MesajTrimis: Mie Noi 29, 2006 10:26 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Deja sunt verde cu nuante de mov....de nervisori....Multumesc si da ai dreptate(eu am postat prima gresit Embarassed )...acum mi e si frica sa mai incerc sa repar ce gafa am facut.
Sus
nanu
Calator

MesajTrimis: Mie Noi 29, 2006 11:46 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

nefeli, eu nu am zis de tine, nici macar nu m-am uitat sa vad cine scrie gresit, eu am zis in general ar fi bine sa fim mai atente, nu te mai enerva ca m-ai facut geloasa, lasa-ma si pe mine sa incerc maine sa ma fac si eu verde cu nuante mov Very Happy
Sus
nefeli
Emigrant

MesajTrimis: Mie Noi 29, 2006 11:55 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Laughing ......stiu ca nu ai zis nimic,dar sunt experta in autocritica si autoironie Wink .Deja am trimis S.O.S la admin.sa ne dea o mana de ajutor....si daca tot ne bagam" destele" sa ne dea si un sfat initiator.Am vazut eu unde am gresit ,dar mi e ca ,daca incerc sa repar,sa nu o fac si mai lata. Embarassed .....iar m au luat "caldurile"de necaz.
Sus
nanu
Calator

MesajTrimis: Mar Dec 05, 2006 3:39 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

fetele stiti, avem si PM, putem lua legatura si asa Razz , ( nu ma injurati Rolling Eyes ), dar putem coresponda in unele teme si pe PM
Sus
nanu
Calator

MesajTrimis: Mar Dec 05, 2006 3:43 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

m-am tot gandit, cred ca aici am sa va intreb!
DIN FETELE DIN ATENA, poate cineva sa ma ajute sa imi trimeata ceva de la magazinul romanesc? platesc eu si posta si tot! Se poate?

Sus
Lionqueen
Emigrant

MesajTrimis: Mar Dec 05, 2006 4:14 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Pai banuiesc ca aici ar fi eu si Cris... As putea sa te ajut cand mai am drum la supermarket Moldova... Oricum mai trebuie sa iau niste chestii pt. mine deasemeni...
Sus
oana_bebelusha
Calator

Data înscrierii: 17/Oct/2006

MesajTrimis: Sâm Dec 09, 2006 10:16 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Fetelor,am gasit ceva marfa pentru cine vrea sa faca cursuri online.
www.academiaonline.ro

Sus
Lionqueen
Emigrant

MesajTrimis: Sâm Dec 09, 2006 2:30 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

De Academia Online stiam din Ro, cand am facut 2 cursuri online cu ei... Comunicare si Web Design... E fain dar nu prea inveti multe... La sfarsit iti trimit trimit prin posta diploma dupa ce ai dat examenul final cu rezultatul...
Sus
oana_bebelusha
Calator

Data înscrierii: 17/Oct/2006

MesajTrimis: Sâm Dec 09, 2006 7:34 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Da,si eu am facut gramatica limbii engleze si infiintarea asociatiilor si ong-urilor , mie mi se pare super.
Dar ce-o fi cu toate fetele astea care nu mai scriu?Ai idee?Sau sarbatorile sunt de vina?

Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului forum.e-migrant.ro -> Emigrare Grecia Ora este GMT + 2 ore
Du-te la pagina 1, 2, 3 ... 33, 34, 35  Următoare
Pagina 1 din 35