Harta Bucuresti | Harta Constanta | Harta Iasi | Harta Arad | Harta Brasov | Harta Cluj | Harta Sibiu | Harta Oradea | Harta Ploiesti
 FAQ   Căutare   Membri   Grupuri   Înregistrare      www.e-migrant.ro  Profil   Mesaje private   Autentificare 
Cod Postal Bucuresti | Cod Postal Iasi | Cod Postal Constanta | Cod Postal Arad | Cod Postal Brasov | Cod Postal Cluj | Cod Postal Sibiu

Atentie !! - Firme "fantoma" cu oferte Grecia
Du-te la pagina Anterioară  1, 2

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului forum.e-migrant.ro -> Informatii Utile Grecia
Autor Mesaj
precious
e-migrant

Data înscrierii: 04/Ian/2007

MesajTrimis: Dum Ian 07, 2007 4:34 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Nush cat de vinovati sunt astia de la best jobs Ideea e sa facem ceva concret ca sa-i dam in gat pe nenorocitii astia ca-s de groaza. Cred ca cine a aplicat la jobul asta si-a pusmulte sperante in plecarea asta si intr-o viata mai buna. Asta e necazul pe care l-au cauzat Nu banii. Sanatosi sa fim si se fac.
Sus
Cezar1977
e-migrant

Data înscrierii: 05/Ian/2007

MesajTrimis: Dum Ian 07, 2007 10:51 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Precious are dreptate nu ma deranjeaza faptul ca am fost prostit de banii astia, pe cat ma deranjeaza faptul ca atat eu cat si ceilalti ca mine si-au facut un vis de mai bine.
De aceea sunt de acord sa ne coalizam cumva sa-i facem pe baieti.

Sus
oana_bebelusha
Calator

Data înscrierii: 17/Oct/2006

MesajTrimis: Lun Ian 08, 2007 12:01 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Asa este,sunt total de acord !!
Dar de ce nu incercati sa luati legatura cu cineva de la politie sa va ajute macar cu un sfat? Sa va spuna ce se poate face in aceasta situatie ...ce optiuni sunt pentru a-i prinde pe nenorociti.

Sus
anca_mesco
e-migrant

Data înscrierii: 10/Ian/2007

MesajTrimis: Mie Ian 10, 2007 1:55 am    Titlul subiectului: teapa Malcolm Răspunde cu citat (quote)

acum m/am convins si eu ca este o teapa, de fapt citind ce ati scris aici, nu mai exista nici o indoiala Rolling Eyes

daca doriti/reusiti sa va mobilizati si sa faceti ceva impotriva autorilor tepei, va rog sa ma anuntati si pe mine anca_mesco@yahoo.ca Embarassed

Sus
soso
e-migrant

Data înscrierii: 09/Ian/2007

MesajTrimis: Mie Ian 10, 2007 4:09 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Regret sa aflu ca si eu ma aflu printre cei tepuiti de malcom trade international. Ar trebui sa facem ceva.
Sus
anca_mesco
e-migrant

MesajTrimis: Vin Ian 12, 2007 9:13 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

o sugesti de la www.avocatnet.ro
http://www.avocatnet.ro/content/forum|displayTopicPage/topicID_9556/frauda/pe/net.html

Sus
oana_bebelusha
Calator

MesajTrimis: Sâm Ian 13, 2007 11:21 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Exact ce v-am sfatuit si eu....de ce nu va duceti unul la politie sa spuneti despre ce e vorba?
Oricum,cam evaziv raspunsul de la acea avocata...,ma rog,probabil inca nu s-au intalnit prea multe cazuri de acest gen.

Sus
anca_mesco
e-migrant

MesajTrimis: Sâm Ian 13, 2007 1:11 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

nu se prea ocupa de fraude pe net, pentru ca nu au cunostinte tehnice. in plus e un domeniu nou si pt judecatori. nici eu nu stiu prea multe, simt ca ma depaseste, trebuie sa fii un pic pasionat de domeniu, in cazul in care esti avocat sau sa ai o dubla specializare.

in fine, ce am mai descoperit eu, un site www.efrauda.ro
se ocupa de infractiunile pe net. faceti ceva, raportati frauda la politie, nu de alta dar cei tapiti ar trebui sa o faca pentru ca peste ceva vreme se pot trezi ca au facut nushce fraude . nu uitati ca vi s/a furat identitatea prin copiile dupa diferitele acte oficilae trimise (de identitate, de studii etc) si mai mult ca sigur ca se vor folosi de datele voastre !!!!! si sigur nu se vor opri aici Evil or Very Mad

Sus
meow
e-migrant

Data înscrierii: 23/Ian/2007

MesajTrimis: Mar Ian 23, 2007 1:45 pm    Titlul subiectului: CRAMERDANA si cu MALCOLM TRADE Răspunde cu citat (quote)

Salutare la toata lumea, si imi pare rau ca v-ati pus sperantele in asa ceva.
De altfel, am patit-o si eu, doar ca am trimis banii mai tarziu decat s-au asteptat ei, drept urmare nu au binevoit sa-i ridice (desi le-am trimis MTCN). Ceea ce ma duce cu gandul la faptul ca au fost prinsi deja.
Problema este intr-adevar cu actele care le-am trimis si va recomand sa ne hotaram cu totii sa facem o plangere comuna la o autoritate (Scotland Yard am auzit ca ar face asa ceva) pentru prinderea lor. Eu una am renuntat la alte joburi pentru acesta....

Sus
oana_bebelusha
Calator

MesajTrimis: Lun Feb 05, 2007 1:38 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

ybianuke a scris:
Salutare tuturor
Ma numesc Robert si am aplicat pt. un loc de munca in Grecia si am avut
succes in sensul ca am primit oferta de angajare la o companie care are
o filiala in Atena,suburbia Nikaia.Daca as putea obtine informatii detaliate
de la cei ce locuiesc in acea zona sau cunosc zona v-as fi recunoscator.
Pe scurt:postul este in departamentul vanzari ,o pozitie low-entry,cu
transport asigurat,locuinta(de fapt o camera cu facilitati de baza-urmeaza sa aflu mai precis),bilet de avion etc.Ceea ce ma intereseaza:
1.Se poate trai decent din suma de 2000Euro in acea zona(cunosc faptul ca acest salariu este unul foarte bun pt. Grecia).Cam cat cheltuieste o persoana lunar cu mancarea -aprox.,nimic extravagant(vin la munca si nu la stat in baruri...)
2.Presupunand ca aterizez la Venizelos ce bus/tramvai/metro as putea lua sa ajung in zona?Este departe de centrul Atenei,km?
Exista acel travel card de 38 E ,este folositor?alte recomandari?
3.Sunt vorbitor de limba engleza-mediu,sper sa ma descurc.Se pot
face cursuri romana-greaca la Universitate?a facut cineva dintre voi?
4.Cum va descurcati cu mobilele,ce-mi puteti recomanda sa vorbesc
in Romania prepaid ?
Sper sa nu fiu plictisitor cu intrebarile si multumesc tuturor celor ce-mi
vor raspunde.

Salutari din Constanta
Robert

oana_bebelusha a scris:
Buna Robert.
Ai putea sa ajungi la Nikaia de la Venizelos in felul urmator : iei metroul de la aeroport spre Omonia(n-ai cum sa gresesti directia,aproape toti vanzatorii de bilete vorbesc engleza,stiu din proprie experienta) si de la Omonia ai troleibuzul nr 21 direct pana la Nikaia sau autobuzul 824 care te lasa exact la centrul olimpic din Nikaia.
Cu mancarea pot sa-ti spun ca daca vrei sa mananci bine,adik sa mai bei si bere sau un vin din cand in cand,cheltui maxim 300 de euro pe luna.Daca si fumezi,pachetul de tigari aici (kent) e 3.20 euro.Eu sunt cu sotul aici si cheltuim cam 5-600 de euro cu mancarea si 100 pe tigari lunar.
Despre cursuri de greaca sunt sigura ca o sa-ti raspunda una dintre fetele care urmeaza cursuri aici la Universitate,dar noi pentru ca nu avem foarte mult timp liber la dispozitie invatam on-line de pe site-ul www.kypros.org(cursurile sunt din engleza in greaca).
Telefoane : aici sunt cartele cu care poti sa suni de la telefon public (sau de la un fix daca ai) , au credit 5 euro pe ele si vorbesti 80-90 de minute pe fix in Romania , sau mai putin pe mobil (cam 35 de minute).Cartelele grecesti Vodafone costa 20 de euro (numar+10 euro credit----un minut in Grecia este 35 de centi iar international 70 ,un sms 45 de centi in Ro si in Grecia 25 parca) sau daca ai numar de Romania(Vodafone) o chestie care te avantajeaza foarte mult este sa-ti activezi pe roaming Vodafone Passport si pot sa te sune cei de acasa cu tarif normal iar tie iti ia 1.20 dolari la fiecare 10 minute(in cazul in care suni tu in Ro este 1.20 la 10 minute taxa de roaming si 30 de centi minutul).Poti sa intri la ei pe site pentru mai multe lamuriri.
Cam atat as putea sa-ti spun eu ca sa te ajut cat de cat , o sa te mai ajute si altii,cu siguranta.
Daca nu te superi,as putea sa te intreb ce job este acesta si cum l-ai obtinut? Pentru ca dupa cum ai spus si tu,2000 de euro sunt cam multi bani pentru Grecia,salariile aici sunt cam 900-1200 .

edu a scris:
salut... in legatura cu job-ul oferit de www.cramerdana.com se pare ca am sa dau vezti cat se poate de proaste pt cei ce au aplicat la job-urile propuse de acestia pt grecia nikai cu salarii fabuloase intre 2000 si 3000 eur ... pt cei ce nu au apucat sa plateasca la western union "procesarea vizei" nici sa nu meraga banii se duc si nu ii mai vezi si asta este si scopul baietilor ... 59 eur. Smile

pot sa spun foarte sigur ca este un altfel de scam cu care romania nu a prea fost obisnuita ... un grup de pakistanezi storc bani din romania... asa ca mare grija la ce joburi aplicati si cui ii dati banii

pe net nu se stie nika de astia care fac recrutarea numai ca la primul mail au gresit si pe undeva apare www.bancroft-trade .com (care la un mic serch pe goole iti spune ca e scam )si nici macar nu sunt inregistrati pe undeva iar pe site la ei cele doua licente sunt modificate clar in paint Smile so is a fake... daca vrei mai multe lamuriri edushos@yahoo.com / sau la tel 0788.***.*** ... pot sa spun ca la job-ul la care am aplicat eu s-au inscris cel putin 1000 de romani care cu siguranta au platit banii pe 22 decembrie Wink asa ca e cea mai mare teapa de genul asta pana acum ... cred
am incercat sa iau legatura cu cei de la bestjobs pe 22 sa le spun sa trimita la toti e-mailuri la cei care au aplicat la joburile oferite de compania X sa nu mearga lumea sa plateasca numai ca nu a raspuns nimeni ...

claudiuivanescu a scris:
Acelasi scenariu, vi se pare cunoscut?:
Intamplarea face sa aplic si eu ptr un post de asistent administrator la o firma olandeza cu branch in Germania la Duisburg care pretinde ca are branch uri si in grecia si suedia, sediul lor fiind in olanda.
Pt cei care nu si au dat seama este vb de Maltcom Trade Inc.
Compania a angajat ca firma de recrutare o alta firma cramer dana care se ocupa de toate actele cica.
Dupa un numeros schimb de hartii scanate si o intreaga corespondenta am platit 59 euro taxa de procesare visa de munca etc pe numele unui islamice care era nu stiu ce bagatoare de seama pe la firma, apoi urma sa primesc acasa hartiile "originale".
Recunosc ca am fost sceptic, acceptarea fara nici un fel de interviu, suma si alte facilitati(cazare + transp + asig de sanatate) fiind inspititoare sa incerci comparativ cu riscul mic de 69 de euro (59 + 10 comision bancar Western).
In plus, statusul online ( care se pare ca inca merge), + toate hartiile alea scanate cu numele meu pe ele dadeau credibilitate afacerii.
Toate bune si frumoase, numai ca imediat dupa sarbatori am primit mail ca adresa unde trebuiau sa mi soseasca actele era invalida si trebuia retrimisa.
Dupa repetate incercari, nu am reusit sa raspund ultimului mail de la ei: cica nu mai au domeniu de serverul lor etc.
Aici au ramas lucrurile....
Am citit ca nu sunt singurul care a patit o asa ca atentie fratilor, suma nu e mare dar teapa in sine e f bine regizata, trebuie sa o recunoastem toti.

Si apropo de tipul care zicea ca primit un job in grecia si cerea detalii despre zona...daca recunosti scenariu si numele alea de firma iti suna cunscute, atunci sa dea Dzeu sa ma insel si sa fie ca tine.
Sfaturi meu: Fa ti alte planuri de viitor care sa nu includa varianta asta.
Succes oricum !!

Astept comentariile voastre

anca_mesco a scris:
http://www.avocatnet.ro/content/forum|displayTopicPage/topicID_9556/frauda/pe/net.html

o sugestie de la avocati

Sus
neraida
Calator

Data înscrierii: 02/Dec/2006

MesajTrimis: Dum Mar 18, 2007 8:58 am    Titlul subiectului: hey Răspunde cu citat (quote)

back.imi pare rau pt toti ce-i care au luat tzeapa.
vreau numai sa va spun ceva...
eu de exemplu din tot ce ati vorbit voi ceva nu imi miroase bine...adica?
CE TREABA AU PAKISTANEZII SAU OLANDEZI, CU ACTELE VOASTRE,ADICA CU ID DIN RO?
OI FI EU MICA DAR PAREREA MEA E CA CEI DE LA BESTJOBS SUNT IMPLICATI SI PUN PARIU CA EI AU FACUT SITU-L PT. CA AU 2 AVANTAJE:
1.59 EURO X 1000(ROMANI CARE AU PLATIT)=59.000 EURO
2.VA VOR FI FOLOSITE ACTELE DE IDENTITATE DE ALTCINEVA.
CUM?PAI DACA V-AU SCANAT ACTELE(POATE SI BULETINUL),CRED CA UNUL URMARIT DE POLITIE AR DA O GROAZA PT UN NOU ACT DE IDENTITATE.
SI VA ASIGUR CA FOARTE MULTI ALBANEJI URMARITI DE POLITIE AU PASAPOARTE DE ROMANI.
DACA MAI VEDE CINEVA CE AM POSTAT STIU DE UNDE SA INCEPEM SA-I CAUTAM.SCRIETI UN MESAJ

Sus
nanu
Calator

Data înscrierii: 22/Noi/2006

Locație: Patra

MesajTrimis: Sâm Mar 24, 2007 1:35 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Neraida are dreptate, sunt foarte multi care fac lucrurile astea, si nu cred ca v-ar conveni sa vreti sa plecati undeva si sa fiti arestati pt lucruri pe care nu le-ati facut, DesCHIDETI BINE OCHII LA ACESTE FIRME
Sus
oana_bebelusha
Calator

MesajTrimis: Joi Apr 19, 2007 3:13 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Cezar1977 a scris:
Salut

Atentie mare la toate anunturile postate pe siteuri specializate in locuri de munca.
Ieri m-am inscris la o firma din Anglia cica HERZELEID COMPANY LTD (UK), si surpriza astazi am fost deja
selectat, dar asta este f.f.f. bine, ceea ce nu este bine este ca imi cer 800 euro asa pe nepusa masa.

Va dau daca vreti si adresa de email de pe care am primit toate "glumele" astea: herzeleidtravelagent@yahoo.com,
acesta fiind cica agentul lor.
Adresa initiala de email este aceasta: employment@herzeleid.net.

Salutare si atentie mare.

Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului forum.e-migrant.ro -> Informatii Utile Grecia Ora este GMT + 2 ore
Du-te la pagina Anterioară  1, 2
Pagina 2 din 2