| Autor |
Mesaj |
Lionqueen Emigrant
Data înscrierii: 24/Oct/2006 Mesaje: 896
Locație: Atena, Grecia
|
Trimis: Dum Sep 07, 2008 11:51 am Titlul subiectului: |
|
|
Ce faci mai Yaman pe aici??
Stiai ca asta a fost primul nostru loc de veci si al lui David si al multora pana la aparitia celuilalt forum??? 
|
|
| Sus |
|
 |
nella e-migrant
Data înscrierii: 07/Sep/2008 Mesaje: 2
|
Trimis: Dum Sep 07, 2008 3:03 pm Titlul subiectului: |
|
|
Bine (ca) v-am gasit! pentru ca sant noua pe forum si pentru ca am vazut ca cele mai multe si cele mai recente, postari sant aici, tot aici voi scrie si eu.
Despre mine? Sant din Tulcea,am...ani adica foarte aproape de 40!!!
momentan adica de aproape 3 ani locuiesc in Kerkyra cu sporadice locuri de munca,sezoniere dupa profilul insulei,de altfel,momentan cam atat sanatate si noroc la toata lumea 
|
|
| Sus |
|
 |
danacataseby e-migrant
Data înscrierii: 29/Iul/2008 Mesaje: 6
|
Trimis: Dum Sep 07, 2008 10:24 pm Titlul subiectului: limba romana |
|
|
buna,sincer imi place mult site ul eu sunt mai tot timpul pe el si citesc pareri si pareri...e bun.eu vreau sa va intreb ceva...unde as putea da un anunt ?
sunt invatatoare si as vrea sa ofer meditatii de limba romana...mersik..
astept raspuns. 
|
|
| Sus |
|
 |
pinau Calator
Data înscrierii: 20/Noi/2004 Mesaje: 63
Locație: GRECIA
|
Trimis: Vin Sep 12, 2008 2:24 am Titlul subiectului: |
|
|
| nella a scris: | Bine (ca) v-am gasit! pentru ca sant noua pe forum si pentru ca am vazut ca cele mai multe si cele mai recente, postari sant aici, tot aici voi scrie si eu.
Despre mine? Sant din Tulcea,am...ani adica foarte aproape de 40!!!
momentan adica de aproape 3 ani locuiesc in Kerkyra cu sporadice locuri de munca,sezoniere dupa profilul insulei,de altfel,momentan cam atat sanatate si noroc la toata lumea  |
Kerkyra?>???
Am fost de paste pe acolo...un cuvant doar MINUNAT!!!!
|
|
| Sus |
|
 |
nella e-migrant
Data înscrierii: 07/Sep/2008 Mesaje: 2
|
Trimis: Dum Sep 14, 2008 4:41 pm Titlul subiectului: |
|
|
caut loc de munca oriunde in Grecia stiti ceva?vorbesc destul de bine greceste
|
|
| Sus |
|
 |
Adrianos_xxl e-migrant
Data înscrierii: 28/Noi/2008 Mesaje: 10
|
Trimis: Vin Noi 28, 2008 7:29 pm Titlul subiectului: Buna ... tuturor sunt nou pe forum si din cate vad cam singu |
|
|
oare doar vara se intra pe forum , eu stau in zona katerini , si mai multe despre mine cand o sa mai vad activitate pe forum
|
|
| Sus |
|
 |
Lionqueen Emigrant
|
Trimis: Vin Dec 05, 2008 9:23 pm Titlul subiectului: |
|
|
Din pacate forumul nu mai e activ, lumea s-a mutat pe alte forumuri:)
|
|
| Sus |
|
 |
Adrianos_xxl e-migrant
|
Trimis: Vin Dec 05, 2008 9:49 pm Titlul subiectului: |
|
|
buna Lionqeen
spunemi si mie te rog cateva forumuri , ca exemplu...
cu toate astea promit sa fiu fidel si acestuia cat timp stau in grecia , poate si dupa...
mi-ar face placere sa mai cunosc , intreb , poate ajut si altzi romani care au fost sau sunt sau poate chiar vor fi in situatzia mea de strain printre straini... desi cu recesiunea asta... dar cine stie, in fine poate ar trebui revigurat un pic si forumul asta , tu ce zici ? am vazut ca ai ceva istorie pe el, te-ash fi ajutat daca stiam si eu de el de acum 2 ani cand dorintza de a cunoste romani era mai viguroasa
P S am mult respect pt tine simtind ca te cunosc dupa ce am citit o parte din postarile tale....
dar mai sunt si altzi... 
|
|
| Sus |
|
 |
Lionqueen Emigrant
|
Trimis: Vin Dec 05, 2008 9:53 pm Titlul subiectului: |
|
|
Cei mai multi ne-am mutat pe www.noiromanii.gr
|
|
| Sus |
|
 |
ioli e-migrant
Data înscrierii: 16/Dec/2008 Mesaje: 2
|
Trimis: Mar Dec 16, 2008 8:31 pm Titlul subiectului: |
|
|
Buna tuturor,ma bucur ca am ocazia sa vb cu cati mai multi romani ,sper.Este cineva absolvent de psihologie?umai bine la toti.
|
|
| Sus |
|
 |
Adrianos_xxl e-migrant
|
Trimis: Mie Dec 17, 2008 12:09 am Titlul subiectului: salut |
|
|
mai scrie cateceva sa revigoram forumul 
|
|
| Sus |
|
 |
edbica2000 Calator
Data înscrierii: 02/Iun/2007 Mesaje: 21
Locație: Paralia Katerini
|
Trimis: Mar Dec 23, 2008 5:00 pm Titlul subiectului: Re: salut |
|
|
| Adrianos_xxl a scris: | mai scrie cateceva sa revigoram forumul  |
Am citit ca stai prin zona Katerini. Mai exact? Eu sunt in Paralia.
|
|
| Sus |
|
 |
ioli e-migrant
Data înscrierii: 16/Dec/2008 Mesaje: 2
|
Trimis: Dum Dec 28, 2008 6:29 pm Titlul subiectului: |
|
|
Ce fac romanii din GRECIA de sarbatori?
|
|
| Sus |
|
 |
Lamy e-migrant
Data înscrierii: 17/Ian/2009 Mesaje: 1
|
Trimis: Sâm Ian 17, 2009 7:50 am Titlul subiectului: |
|
|
Buna...Am si eu o maaaare dorinta.. Vreau sa vin sa lucrez in Grecia; nu asta ar fi problema, ci faptul ca am un baietel de 7 luni si nu am incredere sa-l las cu altcineva, decat cu mine, bineinteles...nici cu tatal lui nu l-as putea lasa. Si ar mai fi o problema...nu cred ca m-ar lasa sotul sa plec fara el, se teme sa nu-mi gasesc pe altul, offf barbatii astia!Poate imi dati un sfat cum as putea sa vin cu copilul acolo. Exista vreun loc de munca unde sa il pot lua cu mine? Sau poate chiar imi intinde cineva o mana de ajutor...? Am fost in urma cu 2 ani, vara, in salonic si in neos maramaras(in vizita la sora mea). Mi-a placut atat de mult incat in 2 saptamani am invatat o mare parte din limba greaca, numai sa nu ma trimita acasa...dar nu a fost cum am vrut eu Imi place sa lucrez in domeniul fotografiei, barman-ospatar, iubesc copiii f. mult si am cateva secrete ca sa ii pot "atrage" in diverse activitati educationale, poate chiar vanzatoare... de fapt as lucra oriunde in afara de dansatoare sau ceva de genul; cred ca intelegeti unde bat...Stiu si lb engleza, putin din spaniola, italiana si rusa.
Va spun sincer ca m-am indragostit de Grecia. Nu a existat niciodata ceva sa imi doresc asa de mult.
|
|
| Sus |
|
 |
parker e-migrant
Data înscrierii: 05/Feb/2009 Mesaje: 3
|
Trimis: Joi Feb 05, 2009 8:29 pm Titlul subiectului: |
|
|
sal all ......ati tot cerut un roman din grecia...deci yo stau in grecia de mic am 11 ani in grecia ...si sunt pe creta si acuma va pot spune cu siguranta ca nu mai trebuie green card casa intri in gr ca suntem in europa:)
de ce mai aveti nevoiepostati sau pm 
|
|
| Sus |
|
 |
|