Harta Bucuresti | Harta Constanta | Harta Iasi | Harta Arad | Harta Brasov | Harta Cluj | Harta Sibiu | Harta Oradea | Harta Ploiesti
 FAQ   Căutare   Membri   Grupuri   Înregistrare      www.e-migrant.ro  Profil   Mesaje private   Autentificare 
Cod Postal Bucuresti | Cod Postal Iasi | Cod Postal Constanta | Cod Postal Arad | Cod Postal Brasov | Cod Postal Cluj | Cod Postal Sibiu

Romani in Grecia
Du-te la pagina Anterioară  1, 2, 3 ... , 57, 58, 59  Următoare

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului forum.e-migrant.ro -> Emigrare Grecia
Autor Mesaj
Lionqueen
Emigrant

Data înscrierii: 24/Oct/2006

Locație: Atena, Grecia

MesajTrimis: Dum Sep 07, 2008 11:51 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Ce faci mai Yaman pe aici??
Stiai ca asta a fost primul nostru loc de veci si al lui David si al multora pana la aparitia celuilalt forum??? Laughing

Sus
nella
e-migrant

Data înscrierii: 07/Sep/2008

MesajTrimis: Dum Sep 07, 2008 3:03 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Bine (ca) v-am gasit! Smile pentru ca sant noua pe forum si pentru ca am vazut ca cele mai multe si cele mai recente, postari sant aici, tot aici voi scrie si eu.
Despre mine? Sant din Tulcea,am...ani adica foarte aproape de 40!!!
momentan adica de aproape 3 ani locuiesc in Kerkyra cu sporadice locuri de munca,sezoniere dupa profilul insulei,de altfel,momentan cam atat sanatate si noroc la toata lumea Wink

Sus
danacataseby
e-migrant

Data înscrierii: 29/Iul/2008

MesajTrimis: Dum Sep 07, 2008 10:24 pm    Titlul subiectului: limba romana Răspunde cu citat (quote)

buna,sincer imi place mult site ul eu sunt mai tot timpul pe el si citesc pareri si pareri...e bun.eu vreau sa va intreb ceva...unde as putea da un anunt ?
sunt invatatoare si as vrea sa ofer meditatii de limba romana...mersik..
astept raspuns. Very Happy

Sus
pinau
Calator

Data înscrierii: 20/Noi/2004

Locație: GRECIA

MesajTrimis: Vin Sep 12, 2008 2:24 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

nella a scris:
Bine (ca) v-am gasit! Smile pentru ca sant noua pe forum si pentru ca am vazut ca cele mai multe si cele mai recente, postari sant aici, tot aici voi scrie si eu.
Despre mine? Sant din Tulcea,am...ani adica foarte aproape de 40!!!
momentan adica de aproape 3 ani locuiesc in Kerkyra cu sporadice locuri de munca,sezoniere dupa profilul insulei,de altfel,momentan cam atat sanatate si noroc la toata lumea Wink

Kerkyra?>???
Am fost de paste pe acolo...un cuvant doar MINUNAT!!!!

Sus
nella
e-migrant

Data înscrierii: 07/Sep/2008

MesajTrimis: Dum Sep 14, 2008 4:41 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Rolling Eyes caut loc de munca oriunde in Grecia stiti ceva?vorbesc destul de bine greceste
Sus
Adrianos_xxl
e-migrant

Data înscrierii: 28/Noi/2008

MesajTrimis: Vin Noi 28, 2008 7:29 pm    Titlul subiectului: Buna ... tuturor sunt nou pe forum si din cate vad cam singu Răspunde cu citat (quote)

oare doar vara se intra pe forum , eu stau in zona katerini , si mai multe despre mine cand o sa mai vad activitate pe forum
Sus
Lionqueen
Emigrant

MesajTrimis: Vin Dec 05, 2008 9:23 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Din pacate forumul nu mai e activ, lumea s-a mutat pe alte forumuri:)
Sus
Adrianos_xxl
e-migrant

MesajTrimis: Vin Dec 05, 2008 9:49 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

buna Lionqeen Smile
spunemi si mie te rog cateva forumuri , ca exemplu...
cu toate astea promit sa fiu fidel si acestuia cat timp stau in grecia , poate si dupa...
mi-ar face placere sa mai cunosc , intreb , poate ajut si altzi romani care au fost sau sunt sau poate chiar vor fi in situatzia mea de strain printre straini... desi cu recesiunea asta... dar cine stie, in fine poate ar trebui revigurat un pic si forumul asta , tu ce zici ? am vazut ca ai ceva istorie pe el, te-ash fi ajutat daca stiam si eu de el de acum 2 ani cand dorintza de a cunoste romani era mai viguroasa

P S am mult respect pt tine simtind ca te cunosc dupa ce am citit o parte din postarile tale....
dar mai sunt si altzi... Smile

Sus
Lionqueen
Emigrant

MesajTrimis: Vin Dec 05, 2008 9:53 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Cei mai multi ne-am mutat pe www.noiromanii.gr
Sus
ioli
e-migrant

Data înscrierii: 16/Dec/2008

MesajTrimis: Mar Dec 16, 2008 8:31 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Very Happy Buna tuturor,ma bucur ca am ocazia sa vb cu cati mai multi romani ,sper.Este cineva absolvent de psihologie?umai bine la toti.
Sus
Adrianos_xxl
e-migrant

MesajTrimis: Mie Dec 17, 2008 12:09 am    Titlul subiectului: salut Răspunde cu citat (quote)

mai scrie cateceva sa revigoram forumul Very Happy
Sus
edbica2000
Calator

Data înscrierii: 02/Iun/2007

Locație: Paralia Katerini

MesajTrimis: Mar Dec 23, 2008 5:00 pm    Titlul subiectului: Re: salut Răspunde cu citat (quote)

Adrianos_xxl a scris:
mai scrie cateceva sa revigoram forumul Very Happy

Am citit ca stai prin zona Katerini. Mai exact? Eu sunt in Paralia.

Sus
ioli
e-migrant

Data înscrierii: 16/Dec/2008

MesajTrimis: Dum Dec 28, 2008 6:29 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Ce fac romanii din GRECIA de sarbatori?
Sus
Lamy
e-migrant

Data înscrierii: 17/Ian/2009

MesajTrimis: Sâm Ian 17, 2009 7:50 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Buna...Am si eu o maaaare dorinta.. Vreau sa vin sa lucrez in Grecia; nu asta ar fi problema, ci faptul ca am un baietel de 7 luni si nu am incredere sa-l las cu altcineva, decat cu mine, bineinteles...nici cu tatal lui nu l-as putea lasa. Si ar mai fi o problema...nu cred ca m-ar lasa sotul sa plec fara el, se teme sa nu-mi gasesc pe altul, offf barbatii astia!Poate imi dati un sfat cum as putea sa vin cu copilul acolo. Exista vreun loc de munca unde sa il pot lua cu mine? Sau poate chiar imi intinde cineva o mana de ajutor...? Am fost in urma cu 2 ani, vara, in salonic si in neos maramaras(in vizita la sora mea). Mi-a placut atat de mult incat in 2 saptamani am invatat o mare parte din limba greaca, numai sa nu ma trimita acasa...dar nu a fost cum am vrut eu Sad Imi place sa lucrez in domeniul fotografiei, barman-ospatar, iubesc copiii f. mult si am cateva secrete ca sa ii pot "atrage" in diverse activitati educationale, poate chiar vanzatoare... de fapt as lucra oriunde in afara de dansatoare sau ceva de genul; cred ca intelegeti unde bat...Stiu si lb engleza, putin din spaniola, italiana si rusa.
Va spun sincer ca m-am indragostit de Grecia. Nu a existat niciodata ceva sa imi doresc asa de mult.

Sus
parker
e-migrant

Data înscrierii: 05/Feb/2009

MesajTrimis: Joi Feb 05, 2009 8:29 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

sal all ......ati tot cerut un roman din grecia...deci yo stau in grecia de mic am 11 ani in grecia ...si sunt pe creta si acuma va pot spune cu siguranta ca nu mai trebuie green card casa intri in gr ca suntem in europa:)

de ce mai aveti nevoiepostati sau pm Razz Razz

Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului forum.e-migrant.ro -> Emigrare Grecia Ora este GMT + 2 ore
Du-te la pagina Anterioară  1, 2, 3 ... , 57, 58, 59  Următoare
Pagina 58 din 59