| Autor |
Mesaj |
liv55 Calator
Data înscrierii: 06/Ian/2007 Mesaje: 12
|
Trimis: Sâm Ian 06, 2007 7:50 pm Titlul subiectului: Case grecia |
|
|
Stie careva ce preturi sint la case in Grecia?De ex un apartament de 2 camere,zona de mijloc.
|
|
| Sus |
|
 |
renos e-migrant
Data înscrierii: 19/Dec/2006 Mesaje: 9
Locație: Athens ,Greece
|
Trimis: Mar Ian 09, 2007 7:39 pm Titlul subiectului: Re: case grecia |
|
|
| liv55 a scris: | | Stie careva ce preturi sint la case in Grecia?De ex un apartament de 2 camere,zona de mijloc. |
La ce te referi ? De inchiriat , sau sa cumperi ? Unde in Athena?..........
|
|
| Sus |
|
 |
liv55 Calator
|
Trimis: Mar Ian 09, 2007 9:50 pm Titlul subiectului: case |
|
|
de cumparat.as vrea sa stiu.
|
|
| Sus |
|
 |
renos e-migrant
|
Trimis: Mar Ian 09, 2007 10:01 pm Titlul subiectului: |
|
|
OK. Un apartament 2 camere ( 50mp --- 65 mp ) vechi de 10-15 ani , in zona 2 ,( langa centrul atenei .(u centru )ste aprox. 80.000 E --110.000 E
Apart.noi (contruite 2000---2006 ) 120.000---160.000 , Conteaza F.mult Zona , plus cam 3000E , diferite acte ( notari, Avocati, ......)
|
|
| Sus |
|
 |
renos e-migrant
|
|
| Sus |
|
 |
liv55 Calator
|
Trimis: Mie Ian 10, 2007 11:13 am Titlul subiectului: case |
|
|
iti multumesc pentru detalii.Noi AM fost si am lucrat din 1996 pina in 2002 in Grecia. Si de atunci sintem, in Romania. Am fi vrut sa plecam iarasi,si de asta intreb ,ca nu prea mai stiu de preturi acolo.
|
|
| Sus |
|
 |
Lionqueen Emigrant
Data înscrierii: 24/Oct/2006 Mesaje: 896
Locație: Atena, Grecia
|
Trimis: Mie Ian 10, 2007 11:20 am Titlul subiectului: |
|
|
Chestia cu casele e cam controversata... Grecii nu mai prefera sa faca leasing la banca pe viata ca sa-si ia o casa, ci stau cu chirie cu anii... Li se pare foarte socant cand ii intrebi "E casa ta, proprietatea ta?"... Pt. ei este ceva super normal sa inchirieze pe ani buni de zile si bineinteles ca o considera "casa lor"...
Si daca stai sa te gandesti nu e chiar asa rau, nu esti legat prea mult de casa, putand sa te muti oricand vrei sau sa schimbi zona s.a.m.d.
|
|
| Sus |
|
 |
liv55 Calator
|
Trimis: Mie Ian 10, 2007 11:53 am Titlul subiectului: casa |
|
|
de cind esti in grecia?
|
|
| Sus |
|
 |
oana_bebelusha Calator
Data înscrierii: 17/Oct/2006 Mesaje: 286
|
Trimis: Mie Ian 10, 2007 2:58 pm Titlul subiectului: |
|
|
Liv55,te rog mult citeste pe forum inainte sa pui intrebarile astea.Raspunsul se afla la topicul "Romani in Grecia".
|
|
| Sus |
|
 |
BARBIR Calator
Data înscrierii: 11/Ian/2007 Mesaje: 44
Locație: Romania-IASI
|
Trimis: Mie Feb 14, 2007 3:35 pm Titlul subiectului: |
|
|
| Lionqueen a scris: | Chestia cu casele e cam controversata... Grecii nu mai prefera sa faca leasing la banca pe viata ca sa-si ia o casa, ci stau cu chirie cu anii... Li se pare foarte socant cand ii intrebi "E casa ta, proprietatea ta?"... Pt. ei este ceva super normal sa inchirieze pe ani buni de zile si bineinteles ca o considera "casa lor"...
Si daca stai sa te gandesti nu e chiar asa rau, nu esti legat prea mult de casa, putand sa te muti oricand vrei sau sa schimbi zona s.a.m.d. |
salutare
da asa e , si sa stii ca in cam toata europa e la fel cu casele si proprietatile(majoritatea prefera sa plateasca chirie decit sa faca un imprumut la banca).apropo care mai sint chiriile la apartamente sau garsoniere in zone normale (acharnon,kaliteea,galatsi etc )ap cu 2 camere.asta in caz ca stie cineva....

|
|
| Sus |
|
 |
Lionqueen Emigrant
Data înscrierii: 24/Oct/2006 Mesaje: 896
Locație: Atena, Grecia
|
Trimis: Sâm Feb 17, 2007 7:48 pm Titlul subiectului: |
|
|
Despre kallithea pot sa spun ca un apartament cu 2 camere in cladire mai veche este in jur de 320-350 euro...
|
|
| Sus |
|
 |
BARBIR Calator
Data înscrierii: 11/Ian/2007 Mesaje: 44
Locație: Romania-IASI
|
Trimis: Dum Feb 18, 2007 12:27 pm Titlul subiectului: |
|
|
| Lionqueen a scris: | | Despre kallithea pot sa spun ca un apartament cu 2 camere in cladire mai veche este in jur de 320-350 euro... |
salutare
ok ms lionqueen pt info.
|
|
| Sus |
|
 |
oana_bebelusha Calator
Data înscrierii: 17/Oct/2006 Mesaje: 286
|
Trimis: Joi Apr 19, 2007 3:10 pm Titlul subiectului: |
|
|
| cristinutza a scris: | Care sunt zonele cele mai indicate sa caut o casa in atena si cam cat e chiria pt o
garsoniera?Cei care stati deja acolo unde lucrati si cum v-ati gasit de lucru? |
| mirela_h a scris: | cat am stat acolo nu am lucrat, dar am auzit de la multe persoane ca si-au gasit un job
cu ajutorul rudelor sau al prietenilor...o alta metoda ar fi site-urile sau xrysh eykairia care apare in
fiecare duminica din cate tin eu minte...un link cu site-uri folositoare a fost postat de Lionqueen...
bafta
tu cauti ceva anume sau nu te intereseaza? |
| cristinutza a scris: | Nu caut ceva anume, voiam doar sa stiu cum se procedeaza.Eu mai am un an si termin dreptul
aici acasa dar oricum nu am ce face cu el acolo pentru ca desi am auzit ca se echivaleaza diplomele nu vorbesc
greaca suficient de bine.In plus daca locurile de munca se obtin la fel ca aici, majoritatea, adica prin relatii,
etc., nici o sansa.Ma mai gandeam si la varianta insotitor de zbor dar deocamdata doar ma interesez.Eu in vacantele
de vara am lucrat in Santorini, am acolo o prietena, grecoaica,are o creperie dar noi mai mult ne distram decat
munceam. |
|
|
| Sus |
|
 |
Liviu_ats e-migrant
Data înscrierii: 07/Dec/2007 Mesaje: 2
Locație: Athens
|
Trimis: Vin Dec 07, 2007 8:37 pm Titlul subiectului: Primul mesaj!!! |
|
|
Buna tuturor ...
Venim in atena!!!
Am primit o oferta de munca in GR ... Atena. Va rog frumos sa ne ziceti si noua la ce preturi sa ne asteptam pentru a inchiria o casa cu curte (casa nu foarte mare -ceva de genul 3 - 4 camere). Doresc sa avem curte in care sa intre 2 masini, sa poti face si un gratar si daca o sa fie si copii (ai prietenilor) sa aiba unde se juca. As dori undeva intro zona linistita, preferabil si cu vedere la mare. Va rog sa imi ziceti si ce cartiere (zone) recomandati. Sotia doreste sa stie preturi la alimente (cam cat va costa pe luna mancarea), preturi la cabinete de cosmetica, coafura, Cabinete de Kinetoterapie, ... pe unde gaseste magazine (supermarket-uri si magazine de haine) ... etc ...
Cum vedeti voi comapartiv viata din RO cu cea din GR ?
Bafta tuturor, [/b]
|
|
| Sus |
|
 |
nanu Calator
Data înscrierii: 22/Noi/2006 Mesaje: 235
Locație: Patra
|
Trimis: Mar Dec 25, 2007 12:05 am Titlul subiectului: |
|
|
Mai multe informatii iti vor da fetele din atena, dar eu vreau sa iti zic ca la casa la care o vrei tu te va ``ustura`` buzunarul ! Parerea mea!
|
|
| Sus |
|
 |
|