Harta Bucuresti | Harta Constanta | Harta Iasi | Harta Arad | Harta Brasov | Harta Cluj | Harta Sibiu | Harta Oradea | Harta Ploiesti
 FAQ   Căutare   Membri   Grupuri   Înregistrare      www.e-migrant.ro  Profil   Mesaje private   Autentificare 
Cod Postal Bucuresti | Cod Postal Iasi | Cod Postal Constanta | Cod Postal Arad | Cod Postal Brasov | Cod Postal Cluj | Cod Postal Sibiu

Case grecia
Du-te la pagina Anterioară  1, 2

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului forum.e-migrant.ro -> Informatii Utile Grecia
Autor Mesaj
Liviu_ats
e-migrant

Data înscrierii: 07/Dec/2007

Locație: Athens

MesajTrimis: Sâm Mar 01, 2008 2:24 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Am ajuns in atena de 2 saptamani ... caut casa! ma poate ajuta cineva pls?! Vreau sa inchiriez o casa in zona Psichiko sau Halandri. As dori sa am o casa cu o suprafata de aprox 200 mp, cu curte si loc de parcare in interior ... daca stiti ceva va rog sa imi dati un semn pe PM .

Multumesc si sper sa va si cunosc!

Sus
nefeli
Emigrant

Data înscrierii: 15/Sep/2006

Locație: Grecia-Salonic

MesajTrimis: Lun Apr 07, 2008 12:15 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

lucian30 a scris:
pt ca si eu am trecut prin asta ,, am sa incerc sa scriu cateva pretzuri la case pt cei ce vor sa vina in atena ..

vb numai despre apartamente mobilate! ( epiplomeno in lb greaca)
preturile variaza ca si la noi in functie de zona dar este un raport invers ,,, tot ce este in centrul atenei este mai ieftin ..si asta pt ca grecii fug din aceste zone fiind des populate de emigrantzi ,,
in centrul atenei potzi gasii daca esti norocos case cu 300 350 400 450 de euro pe luna .. la 300 de euro gasesti in general garsoniere demisoale ..etc conditzii nashpa .. de la 400 de euro incepi sa gasesti case bune .. 2 camere + salon .. chiar si 3 ... daca ai pe cineva care vb lb greaca sa te ajute sa sune pt tine ,, conteaza enorm .. buuun ,,, la inchirierea apartamentului tre sa platesti o luna in avans + o garantzie asta insemnand 1luna + 1 luna .. sau chiar 1+2 luni depinde de la caz la caz ... sunt foarte sceptici daca esti strain .. cu 500 de euro + garantzie inchiriezi un apartament super super mobilat excelent si cu toate facilitatzile .. . ai grija sa faci contract! (simvolio in lb greaca)

Liviu_ats a scris:
Imi cer scuze pentru ca il copiez ... dar ma intereseaza un raspuns!

Buna tuturor ...

Venim in atena!!! Laughing

Am primit o oferta de munca in GR ... Atena. Rolling Eyes Va rog frumos sa ne ziceti si noua la ce preturi sa ne asteptam pentru a inchiria o casa cu curte (casa nu foarte mare -ceva de genul 3 - 4 camere). Doresc sa avem curte in care sa intre 2 masini, sa poti face si un gratar si daca o sa fie si copii (ai prietenilor) sa aiba unde se juca. As dori undeva intro zona linistita, preferabil si cu vedere la mare. Va rog sa imi ziceti si ce cartiere (zone) recomandati. Sotia doreste sa stie preturi la alimente (cam cat va costa pe luna mancarea), preturi la cabinete de cosmetica, coafura, Cabinete de Kinetoterapie, ... pe unde gaseste magazine (supermarket-uri si magazine de haine) ... etc ...

Cum vedeti voi comapartiv viata din RO cu cea din GR ?

ioanna a scris:
casa cu 3-4 camere ? hmmmmmm cam piperata chiria mai ales ca vrei si curte , garaj s.a.m.d plus vedere la mare.cam cat esti dispus sa dai pe luna? atunci itzi pot spune pe unde sa te orientezi.
mancarea / luna e si-n functzie de cati membrii are familia ta , daca sotia ta gateste sau nu .noi la trei persoane ajungem cam 500 euro / luna in conditziile in care eu gatesc .
supermarket? AB e topul dar e scump noi preferam Carrefour care e rezonabil si mai sunt si magazinele cu produse romanesti.
cum vad comapartiv viata din RO cu cea din GR ?birocratie mai multa ca in Ro. , scumpa si servicii de cele mai multe ori de proasta calitate.stil balcanic

Lionqueen a scris:
Sunt de acord ca e stil balcanic, deci nu e totul super lux , ca in Elvetia de exemplu, dar ultima data cand am fost in Ro. am ramas socata de preturile uriase pe care le-am gasit... De ex. la haine preturile sunt identice cu Gr. o pereche de pantaloni buni 40 de euro, la alimente preturi identice, iar capitolul taxiuri am ramas socata ca eu stiam ca e super ieftin si cand colo ne-am trezit cu niste preturi gigante, in jur de 1 euro pe km, ca si in Grecia...
Doar ca diferenta este ca salariul mediu in Ro este 250 de euro si in Gr. 600...

La capitolul coafura in Gr, acum depinde de salon, dar in medie un vopsit de radacini este cam 25 de euro, o manichiura 18 euro, pedichiura in jur de 20 euro, iar la capitolul cosmetica-epilat este tare scump, 40 de euro epilatul simplu...

Magazine pt. shopping gasesti pe Ermou, in Syntagma, iar cu preturi mai accesibile gasesti in Kallithea de ex. sau Monastiraki sau Factory Outlet, Sprider, Zara...

ioanna a scris:
ma gandesc ca vorbesti de Bucuresti ca pretzuri la haine caci eu tot de la Brasov imi completez garderoba.
mancarea e scumpa intr-adevar in comparatzie cu salariile dar nici aici nu e de lepadat. eu zic ca daca un cuplu ia pe luna impreuna 1.200 de euro are chirie de platit s.a.m.d atunci situatzia e cam aceeasi ca-n Rom.

Lionqueen a scris:
Da de Bucuresti vorbesc...
Mai viata e grea oriunde, iar chiriile mari si in Gr, si in Ro, in comparatie cu salriile, dar nu cred ca un cuplu impreuna poate avea 1200 euro, ci mai mult... Cum ai spus si tu pe mancare, chirie si datorii se duc majoritatea banilor...

ioanna a scris:
ii greu oriunde , ai dreptate , sa vezi cand mai sunt si pitici in familie cum zboara banii printre degete da daca ar fi simplu ne-am plictisi , nu ?

Lionqueen a scris:
Very Happy
Si pitici cu mot, care vor de detoate:)

ioanna a scris:
motzul piticilor depinde foarte mult si cat de tare il coafeaza parintzii ca si noi ne dorim multe da asta nu inseamna ca si putem.anyway asta e alt subiect.

Liviu_ats a scris:
sar`na de informati ... multe si bune ... noi am fi dispusi sa dam undeva in jur de 1500 euro maxim 2000 cu tot cu cheltuieli de intretinere. Bine ... noi am dori sa dam cat mai putin .. dar asta ar fi maximul pe care suntem dispusi sa-l dam.

ioanna a scris:
liviu am o prietena care inchiriaza si am s-o intreb daca are ceva disponibil.asta vara avea o casa de-nchiriat care corespunde cu cerintele tale si chiria era la vreo 1100, nu stiu insa daca mai e valabil.cati membrii numara familia ta?
in orice caz la banii pe care esti dispus sa-i dai gasesti case destule.imi arunc o pricire prin ziare si itzi spun ok?

Liviu_ats a scris:
Multumesc Mult Ioana ... vestea ca era 1100 pe vara e buna ... noi am dori sa facem contract pe un an sau doi ... Nu vrem neaparat ieftin, dar vrem sa avem si conditii mai mult decat decente ... am uitat sa mentionez ca vrem sa fie mobilata si utilata si sa aiba si internet ... Familia noastra ... 2 persoane ... eu si sotia ... dar vrem mai mare pentru a putea primi si prieteni, si rude ... Laughing si am dori sa vina si un bebe ... poate meleagurile si soarele greciei sa fie prielnice ... Razz (zice sotia)

marablue a scris:
uite am gasit un apartament in vouliagmeni, 60 m2, 2 dormitoare, 2 bai, in fata marii, 1500E. Mai sunt de 90m2, 2 dorm, 2 bai, la acelasi pret dar nu stiu daca are vedere la mare. Mobilate.

aby25 a scris:
holeo da`ce preturi maica Smile
nu am luat okelarii astazi, incerc sa revin maine sa citesc hi hi

marablue a scris:
Laughing pentru cine are bani...si iubeste marea... Cool poate cu ochelarii de soare nu se vad asa multe zerouri.. Laughing Laughing

Sus
nefeli
Emigrant

MesajTrimis: Lun Apr 07, 2008 12:16 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

ioanna a scris:
Liviu , oferte sunt multe parerea mea e insa ca mai bine il iei nemobilat , IKEA e plina de mobila ieftina si buna .de obicei aici ap.nemobilate au doar mobila de bucatarie.pentru ce sa platesti 200-300 euro in plus cand potzi sa-tzi cumperi noua cu banii astia.apoi pentru doar 2 persoane nu merita foarte multzi m2.hai sa zicem ca va vin prietenii , vine copilul da tot va ajung 3 dormitoare.anyway in ce zona o sa aveti serviciul ca n-are rost sa stati in cealalta parte a lumii si sa faceti cu orele pana la munca.da si tu niste date mai concrete.

Liviu_ats a scris:
Sper ca cal tarziu pe 1 febr sa fim in atena .. atunci o sa avem rugamintea de a primi un ajutor pentru a gasi ceva de inchiriat! Multumim anticipat, va pupam pe toti si toate, sa aveti parte de sarbatori fericite si alaturi de cei dragi ... Urarile vin de pe meleaguri natale, Liv si Angi! Very Happy

ioanna a scris:
Sarbatori fericite si voua !( si pentru ca acasa avetzi parte si de zapada...un pachetel si pentru va rugam!!!!!ca tare ne lipseste)

marablue a scris:
De sarbatori fericite si cu bine sa aveti parte.... Very Happy

Sus
nefeli
Emigrant

MesajTrimis: Lun Apr 07, 2008 12:21 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

barbu a scris:
pentru inceput multumirile mele tuturor celor care si-au rupt din timpul liber si au impartasit pe forum din experienta lor,au dat sfaturi utile,ba mai mult au scos din incurcatura multi din cei ce au intrebat
si acum...
avem casa,am inchiriat-o, dar este ...goala
afara de Ikea care e mai ieftina se pare dar calitatea este de trei surcele
ce alte idei mai aveti ??
si cat credeti ca ar putea ajunge mobilarea strict necesara pentru un dormitor si un salon
adica pat dublu cu 2 noptiere si un sifonier cu 2-3 usi,iar in salon o canapea simpla de 3 locuri,2 fotolii ,un bufel si o masa cu 6 scaune.......
eventual si adrese de site-uri ar fi utile

si inca odata -multumiri anticipate!!!

tre a scris:
Depinde acum si ce doresti. Ikea nu vinde surcele, dar nici nu e mobila care sa tina o viata. Totusi in ziua de azi cred ca mobila se schimba mai des, nu o mai tii pe aceeasi timp de 30 de ani si o tot muti prin toate casele in care ajungi. Ceva mai frumos (si mai de calitate din cate am auzit) ar fi Neoset, dar e mai scump. O varianta si mai buna e sa mergi la diversele ateliere/fabrici si sa le faci la comanda. Asa ai control suprem asupra a tot ce iti intra in casa: si model, si lemn asa cum iti doresti.
Mai multe nu stiu sa-ti spun.Sper ca totusi am fost de folos.

barbu a scris:
multumesc mult

absolut,desigur ca este util ce ai scris,ideea mea ca la comanda este mai scump poate nu este total corecta

m-am exprimat gresit...Ikea are si lucruri bune ,dar am vazit si multe carora daca le dai o mica lovitura se jupoaie melamina...
merita incercat prin Monastiraki ? Athinas ?

tre a scris:
Nu stau in Atena, de aceea am zis ca nu pot sa te ajut mai mult. Eu zic sa incerci la fabrica, pentru ca o intrebare nu costa (macar o elimini din randul alternativelor). Eu mai am un fix: mobila sa formeze un tot unitar. Daca iei patul dintr-o parte, noptierele din alta s.a.m.d o sa arate ca un bazar inauntru (dar asta poate sa fie doar parerea mea). Si daca tot e sa dai niste bani (multi, la cate vrei sa cumperi) te gandesti mai mult la o suta-doua de euro diferenta sau la rezultatul final? Nu trebuie sa-mi raspunzi mie, dar sa fii sigur de ceea ce-ti doresti.
Spor la cumparaturi si sa fiti fericiti in noua casa!

Lionqueen a scris:
Hai sa va spun eu, pt. ca am experienta la capitolul asta... Am facut acum 2 ani muuuuuuuuuulte cautari de fabrici de mobila, preturi accesibile si mobila moderna...
La fabrici de mobila nici sa nu te gandesti sa mergi pt. ca totul este pe comanda si preturileeeeeeee gigante si cand spun gigante gandeste-te la un pret pt. un pat dublu care poate ajunge de la 1000 euro pana la 2500 etc...
O varianta ar fi Neoset, dar preturile mi s-au parut tare mari...
A doua varianta pe care m-am axat eu este Ikea, unde preturile sunt tare ok... E adevarat ca mobila nu e din lem adevarat, dar este tare moderna, gasesti tot ce vrei, de la cani, linguri, carpete pana la mobila de dormitor si salon. In opinia mea este cea mai buna alegere, nu degeaba este asa reumita in lume... In afara de electrice, eu am mobilat casa cu absolut totul de acolo, chiar si scrumierele...
Pt. electronice cu preturi ok te poti duce la Ilektroniki Athinon sau la Practiker... Deasemeni la Practiker gasesti tot felul de accesorii si pt. casa, inclusiv canapele, prize, vopsele, vesela... De asemeni am vazut la Praktiker ca vand si lemn, poate poti aranja cu ei sa-ti faca ceva la comanda, dar nu stiu prea multe amanunte despre asta... De acolo iti poti aranja cu preturi ok baia si bucataria de exemplu...
Uite aici niste siteuri online sa-ti faci o opinie:
http://www.praktiker.gr/praktiker-international/html/el/839/index.html
http://www.ikea.gr/content/index.asp
http://www.neoset.gr/
La siteul cu Ikea ai catalogul online, rasfoieste-l si arunca-ti un ochi pe el...
Ambele pagini le poti citi si in engleza...

Barbu, dar tu nu erai in Israel??? Te-ai mutat in Grecia???

barbu a scris:
Lionqueen,
ca de obicei esti prompta ,documentata si plina de bunavointa .
fata acopera destul de greu perioada de la iesirea de la scoala a nepoatei pana seara tarziu cand se intorc ei de la lucru.
noi suntem liberi,eu pensionar-chiar inainte de termen-caci s-a desfiintat monopolul la telefoane si au pus pe liber multi salariati ,in special pe cei ajunsi la 60 ca mine...
asa ca am dat si noi jumatate ,au facut si ei un imprumut si am luat 3 camere in Kalitheea,unde o sa stam noi cand venim mai mullte luni.
asa avem si avantajul de a fi impreuna si de a o ajuta cu nepotica .
despre asta este vorba
si cum vreau sa incerc sa ma descurc cat se poate singur si sa-mi fac o idee cam ce efort financiar trebuie
de aceea am intrebat
Ikeea mi se potriveste ,caci nu vreau sa iau mobila sa o las mostenire, ceva simplu si pe cat se poate solida si la pret acceptabil (cat se poate de acceptabil ...!!!!)

asa ca multumiri pentru informatii,

Lionqueen a scris:
Ma bucur pt. tine, os chimbare nu face rau nimanui, iar clima este mai mult decat ok aici, ai cultura, arhitectura, plaja etc, nu cred ca te vei plictisi...
Se pare ca suntem vecini... In ce zona a Kallitheei stai???
As vrea sa te intreb ceva mai personal, dar nu e obligatoriu sa-mi raspunzi... Cat ai dat pe apartament cu 3 camere??? Suntem in cautari si noi si de aceea intreb...
Mersi oricum si sper ca te-am putut ajuta... Orice informatie mai ai nevoie nu ezita sa ne ceri ajutorul...

barbu a scris:
l-am cumparat cu 100000,de la 11o cat voia pentru ca ne-a rugat sa-l elibereze in martie.
Dana sta pe Sofocleos,numerele mai mici,67-71 iar apartamentul este pe Socrates,aproape de scoala nr 10 a lui Iro nu stiu exact numarul,dar cel mai bine este sa-ti trimit schita lui caci e mai concret.
blocul are 5 etaje,ap este la ultimul ,asa ca beneficiaza de o terasa mare si vedere destul de placuta,adica libera de alt bloc,curat ,bine intretinut,afara de vopsea pentru a-l improspata nu avem ce investi
asa ca daca vrei sa-mi dai mail-ul pe pm iti trimit schita ca sa fie mai edificator
ei au vazut inainte cel putin 50 de apartamente,dar cele mai ieftine aveau mult de reparat si zugravit,plus vechimea blocului,altele in stare buna la pretul asta erau doar cu 2 camere,etc

Lionqueen a scris:
Eu zic ca l-ati luat bine, m-am tot documentat si eu... E cladire veche??? Kallithea are apartamente la preturile astea in cladiri vechi in general, asta este aspectul negativ... Sofocleos este paralela cu a mea Very Happy
E tare aproape... Cand zici 3 camere te referi la 2 dormitoare si salonul nu??? Eu zic ca l-ati luat bine... Poate o intrebi pe fata ta daca a gasit din ziar sau prin agentii imobiliare, adica cum e mai bine sa faci?
Oricum daca esti atat de aproape cand vei fi aici iti pot da instructiuni despre supermarketuri apropiate, taverne, nufar etc...
In Kallithea este un super resturant brazilian... Cu 20de euro de persoana mananci de cazi sub masa, vreo 10 feluri de mancare. Este tare original, noi am fost weekendul trecut si il recomand cu placere...

edbica2000 a scris:
Cu IKEA, ma alatur celor care au un punct de vedere negativ. Chiar daca preturile sunt mai accesibile, sorry, dar calitatea lasa mult de dorit chiar daca nu vrei sa lei ai o viata. Iar cele care sunt cat de cat de calitate se apropie de preturile standard de la magazinele (fabricile) de mobila. Asta vara ne-am mobilat si noi diamerisma complet: salon, trapezaria si cam de dormit. Totul lemn, modern (ma rog aici gusturile difera) si ne-a dus la 5.500 euroi (1 pat dublu, 2 noptiere, 1 toaleta cu oglinda; un dulap imens de ocupa un perete, o masa extensibila cu 6 scaune superbe; 1 canapea extensibila de 3 persoane; 1 masa tv). Ma rog or fi preturile pe aici prin Katerini mai mici desi nu cred, dar in Atena aveti mult mai multe oferte. A...totul luat de la KANADAS, fabrica de mobila.

barbu a scris:
Lionqueen,nu au luat agentie,au umblat singuri,casa are vechime de 20 ani,iar impartirea ca sa stim mai clar de ce vorbim planul este in cele 2 link-uri pe care le atasez

http://img184.imageshack.us/img184/4757/casagz1.jpg

http://img185.imageshack.us/img185/5724/casacucoteqb4.jpg

am rasfoit catalogul ikeea,se pare ca e cel mai ieftin ,dar la calitate de acord ca nu este cea mai mare.

Lionqueen a scris:
Mersi mult pt. detalii Barbu... Esti tare amabil... Informatia ta a fost foarte compelta, chiar mai mult decat am cerut... Arata foarte bine compartimentat...

barbu a scris:
o picatura ...
am revenit des pe acest forum si am citit toate datele interesante ce s-au postat aici,am vazut cu cata daruire s-a scris despr asigurari,acte,antene tV si altele si altele..
nu am participat caci nu eram "de-al casei "
dar daca ma mut pentru cateva luni,atunci voi fi mai in tema si mai activ ...

ioanna a scris:
barbu , intra si pe www.volcano.gr , au si acolo mobila la preturi acceptabile(dormitoare).eu le-am vazut de aproape caci magazinul e pe langa biroul unde lucrez si dpv calitativ , buna.asta in cazul in care iti place stilul.

barbu a scris:
multumesc ioanna
lucruri frumoase si moderne.
eu insa sunt putin mai conservator in stil....

Sus
nefeli
Emigrant

MesajTrimis: Lun Apr 07, 2008 12:23 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

ioanna a scris:
de ce nu iei mobila din Rom. cea care-ti place tie e mult mai convenabila la romani chiar daca pui si transportul.eu asa am facut cand m-am mutat aici.am incarcat un camion cu tot ce ne trebuia m-a costat pana-n Atena vreo 800 euro si am rezolvat problema.

barbu a scris:
sfat excelent si de bun simt,doar ca eu vin din Israel in Grecia ,iar daca ma duc in Romania,la cat de dor imi este ,nu ma mai scoateti de acolo....cu mobila sau fara ....!!!!!

marablue a scris:
Acum este sezonul reducerilor... poate gasesti preturi ceva mai rezonabile. Multe magazine de mobila sunt pe Iliopoleos( cred ca am scris corect) in Dafni. Este o strada plina de magazine cu mobila. Imi pare rau ca nu stiu sa-ti spun ceva concret.

barbu a scris:
strada cu magazine este nu numai ceva concret,dar si de ajutor....!
multumesc mult

dafber a scris:
Scuze pentru offtopic,

Barbule, vad ca ai la semnatura adresa site-ului romania-israel.com, ai vreo legatura? Daca da, da-mi un mesaj privat!
אני יהודי גם

Smile

Sus
oana_bebelusha
Calator

Data înscrierii: 17/Oct/2006

MesajTrimis: Joi Apr 10, 2008 11:32 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

relicve a scris:
salutari,

am si eu o intrebare pt cei care stiu si pot sa mi raspunda, ca nou venit in Grecia fara a detine permis de sedere, sau orice alta hirtie, doar cu pasaportul se poate inchiria un apartament in Atena?

multumesc

pinau a scris:
relicve a scris:
salutari,

am si eu o intrebare pt cei care stiu si pot sa mi raspunda, ca nou venit in Grecia fara a detine permis de sedere, sau orice alta hirtie, doar cu pasaportul se poate inchiria un apartament in Atena?

multumesc

De curand m-am mutat din Atena in Koropi...am inchiriat un apartament numa' cu pasaportu....
Nu m-a intrebat proprietarul nimic de acte numa' ca io i-am spus sa treaca cu contractul de inchiriere pe la EFORIE Smile.....Eu sunt legal si am nevoie sa-mi mai scada si astia ceva pe impozit....caci cam in fiecare an tre sa dau in loc sa i-au inapoi...ca cica depasesc o limita...si intru la o alta clasa de impozitare....

Dar cred ca in cazul tau pentru proprietar e mai bine caci nu declara nimic....si nu plateste impozit....Sincer nu prea le am cu astea poate te ajuta altul....ma cam depaseste... sorry ...teoretic cred ca se poate dar se pare ILEGAL!!!!si cum cam la multi GRECI le place ilegalismu' (paranomalismu') poti avea sanse....SUCCES

wattaman a scris:
relicve a scris:
salutari,

multumesc

Da. Nu te intreba nici un proprietar daca ai acte ori nu. Mie nu mi-a cerut nici pasaportul macar. Poate pentru ca platesc chiria in avans !?
Oricum, un sfat: probabil ca o sa-ti ceara garantie, de cca. 1+1/2 din chirie, dar uneori si mai mult. Daca apartamentul arata rau si trebuie renovat, vopsit, varuit etc, sa-i spui proprietarului ca-l repari tu si sa nu-ti opreasca garantia. Daca e f. rau, poate chiar te scuteste de o chirie, doua. Nu a fost cazul meu, insa am auzit ca se practica.
Deasemenea, proprietarul iti va opri garantia (adica are dreptul, mai precis) daca lasi apartamentul in stare rea (fata de cum l-ai luat), cu datorii la curent, apa etc (evident) sau DACA PLECI MAI DEVREME de incheiere contractului.

Sus
barbu
Calator

Data înscrierii: 03/Noi/2005

Locație: israel

MesajTrimis: Mar Apr 15, 2008 7:50 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

vad ca v-ati hotarat sa faceti ordine in informatii...
ideea este buna in principiu,doar ca postarile diverse fiind acum comasate este foarte greu de cautat.
"case in grecia" inseamna -zona,pret,mobilare,acte-
subcapitole sau topicuri care erau mai utile separat
ca ideea nu este buna, se vede si din scaderea drastica a numarului celor ce mai scriu

Sus
Lionqueen
Emigrant

Data înscrierii: 24/Oct/2006

Locație: Atena, Grecia

MesajTrimis: Mar Apr 15, 2008 9:43 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Ce pot sa spun?? In opinia mea este ca noii membrii ar trebui sa se adapteze si singurul lucru care trebuie respectat este scrisul la topicul potrivit... Lucrurile asa au fost de la inceput, asa ca daca membrii mai vechi s-au obisnuit cu ideea si cei noi se vor obisnui in timp... Iar daca nu si nu va ma scrie nimeni, in timp vor aparea alti membrii, iar cei vechi mai suntem pe aici iar cineva care nu e nici macar membru poate veni pe forum si gasi informatii pretioase despre Grecia...

Barbu te-ai mutat in Grecia?

Ultima modificare efectuată de către Lionqueen la Mar Apr 15, 2008 5:16 pm, modificat de 1 dată în total
Sus
pinau
Calator

Data înscrierii: 20/Noi/2004

Locație: GRECIA

MesajTrimis: Mar Apr 15, 2008 4:59 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Lionqueen a scris:
Ce pot sa spun?? In opinia mea este ca noii membrii ar trebui sa se adapteze si singurul lucru care trebuie respectat este scrisul la topicul potrivit... Lucrurile asa au fost de la inceput, asa ca daca membrii mai vechi sau obisnuit cu ideea si cei noi se vor obisnui in timp... Iar daca nu si nu va ma scrie nimeni, in timp vor aparea alti membrii, iar cei vechi mai suntem pe aici iar cineva care nu e nici macar membru poate veni pe forum si gasi informatii pretioase despre Grecia...

Barbu te-ai mutat in Grecia?

Ce se intampla in ultimu' timp pe forumu' asta chiar nu-mi ploace...vad ca mesaje de-ale mele se muta pe unde nu le este locu' dar ce', pot sa spun ceva?????numa' sa plang....Intrebati-va DE CE LUMEA FUGE DE PE FORUM PLEASSSE!!!!!!!!!!!!!!!! Crying or Very sad

Sus
nefeli
Emigrant

MesajTrimis: Mar Apr 15, 2008 9:00 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Se cerea o "aranjare" a forumului...din pacate moderatorilor (mie si oanei )ni s au dat ffff putine comenzi.nu putem muta postari intr un topic deja existent decat prin "quote".asa cum am mai spus :nu exista administratie!!!!!!!!
Imi pare rau daca exista nemultumiri ,dar mai mult nu puteam face....Pinau...nu s au sters postari..doar mutate in topicul corespunzator,deci informatiile au ramas,si cine e interesat le va gasi,nu cred ca e cazul sa plangi doar din atat Wink
Barbu, apreciez parerea ta ,si noi ne am gandit dar pur si simplu nu avem disponibile comenziile necesare,si nu e chiar usor sa citesti toooooate postarile si sa le muti cu "quote". Rolling Eyes

Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului forum.e-migrant.ro -> Informatii Utile Grecia Ora este GMT + 2 ore
Du-te la pagina Anterioară  1, 2
Pagina 2 din 2