Harta Bucuresti | Harta Constanta | Harta Iasi | Harta Arad | Harta Brasov | Harta Cluj | Harta Sibiu | Harta Oradea | Harta Ploiesti
 FAQ   Căutare   Membri   Grupuri   Înregistrare      www.e-migrant.ro  Profil   Mesaje private   Autentificare 
Cod Postal Bucuresti | Cod Postal Iasi | Cod Postal Constanta | Cod Postal Arad | Cod Postal Brasov | Cod Postal Cluj | Cod Postal Sibiu

Detalii acte grecia
Du-te la pagina Anterioară  1, 2, 3, 4 ... 10, 11, 12  Următoare

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului forum.e-migrant.ro -> Informatii Utile Grecia
Autor Mesaj
Lionqueen
Emigrant

Data înscrierii: 24/Oct/2006

Locație: Atena, Grecia

MesajTrimis: Mar Mar 20, 2007 6:06 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Hahahahaha.... Se pare ca nu sunt singura cu aventuri cand e vorba de acte, nervi, alergatura si birocratie.... Chiar m-a amuzat teribil cand am citit patania ta, caci pare complet aiurea.... Este adevarat ca certificatul de casatorie este cu numele tau in greceste, dar il scriu ei automat in greaca, ca doar isi stiu limba foarte bine... Cel putin eu nu am trecut prin chestia asta la declararea cas., de fapt asta a fost singurul moment cand lucrurile au mers ok.. Si bun, de unde trebuie sa le aduci TU hartia asta??? S-a rezolvat pana la urma??? De exemplu in alte locuri cum ar fi la Fisc, cand m-am dus sa-mi iau ΑΦΜ (un numar de inregistrare in baza lor de date pt. cand ai sa muncesti) mi-au specificat sa completez formularul numai cu litere latine, mai ales numele meu... Deci, si asa si asa, diverse cazuri... Dar, ce spui tu e o tampenie... N-am mai auzit sa te duci TU cu numele tradus in greaca....
Sus
nefeli
Emigrant

Data înscrierii: 15/Sep/2006

Locație: Grecia-Salonic

MesajTrimis: Mar Mar 20, 2007 6:10 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Da s a rezolvat ca am inceput sa ma isterizez.I am bagat sub nas pasaportul si mi am infipt degetul in certif unde era trecut numele meu ....explicandu i ca numele nu a fost trecut de mine acolo.Cerea certificatul de nastere tradus si legalizat....a renuntat dupa.
Sus
Lionqueen
Emigrant

MesajTrimis: Mar Mar 20, 2007 6:12 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Noi cand am depus actele, printre toate cele mi-au cerut intr-adevar certificatul de nastere tradus si legalizat in greaca, ceea ce am si facut la Min. Afacerilor Ext...
Sus
nefeli
Emigrant

MesajTrimis: Mar Mar 20, 2007 8:33 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

da...si noua ,l am avut si inca mai am copii,dar nu era necesar astazi ,de aia nu l am luat.Si indarjeala cu care imi cereau adia paramonis ,m a scos din sarite....
Sus
Lionqueen
Emigrant

MesajTrimis: Mar Mar 20, 2007 8:35 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Pai cum sa-ti ceara adia paramonis???? Acum te-ai casatorit si acum vei aplica pt. ea, dar in fine, acum te vei duce direct sa-ti iei adia diamonis care este pt. statele membre UE, adica resedinta ta pe 5 ani cu prelungire automata dupa.
Sus
nefeli
Emigrant

MesajTrimis: Mar Mar 20, 2007 8:40 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Le am zis ca nu am nevoie de nici o adia paramonis,ca aia e ptr tarile non ue(mi a zis ca stie....de ce mai ma intreba nu stiu).Ii spun ca imi voi lua adia diamonis dupa inregistrarea casatoriei...ce sa le explici.....neinformati,caposi....si fara pic de amabilitate.
Sus
nanu
Calator

Data înscrierii: 22/Noi/2006

Locație: Patra

MesajTrimis: Sâm Mar 24, 2007 1:17 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Buna fetelor, voi ma faceti sa ma hotarasc sa nu ma casatoresc niciodata cu vreun grec Laughing Laughing Laughing
Sus
Lionqueen
Emigrant

MesajTrimis: Sâm Mar 24, 2007 5:53 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Eheheheh Nanuca, cand vine ceasul, nimeni si nimic, inclusiv alergatura, birocratia si hartogarie nu te mai poate opri Very Happy
In final, totul se merita... Plus ca eu am o vorba, cu cat un lucru iese mai greu si mai cu efort si timp pierdut, cu atat este mai valoros si il apreciezi mai mult...

Sus
nefeli
Emigrant

MesajTrimis: Sâm Mar 24, 2007 9:16 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

in totalitate de acord cu Lionqueen.Plus.....acum sti de la noi exact la ce sa te astepti....mai raman desigur mici surprize sa faca evenimentul de neuitat. Cool
Sus
nanu
Calator

MesajTrimis: Dum Mar 25, 2007 7:43 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Laughing Laughing Laughing , aveti dreptate fetelor, da pana ma casatoresc eu poate se mai inbunatatesc lucrurile Rolling Eyes
Sus
mirela_h
Calator

Data înscrierii: 29/Oct/2006

Locație: Atena

MesajTrimis: Sâm Iul 21, 2007 3:41 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

fetelor am si eu o intrebare...de unde scot urmatoarele hartii:
1.Πλήρες αντίγραφο Ποινικού Μητπώου δικαστικής χρήσης
2.Πιστοποιητικό Πρωτοβάθμιας Υγειονομικής Επιτροπής για την υγεία και την αρτιμέλια.... Question Question

Sus
Lionqueen
Emigrant

MesajTrimis: Sâm Iul 21, 2007 8:20 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

L-am intrebat pe barbatu-meu si mi-a spus ca s-ar putea ca prima de la politie si a doua de la IKA, dar nu e 100% sigur... Mai intreaba totusi, daca nu fa un drum pana acolo si intereseaza-te... Smile
Sus
mirela_h
Calator

Data înscrierii: 29/Oct/2006

Locație: Atena

MesajTrimis: Dum Iul 22, 2007 12:00 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

da, asta incerc sa fac, cate capete, atatea pareri...vom intreba la KEP..., speram ca poate a avut cineva de pe aici treaba cu hartiile astea...
Sus
ioanna
Calator

Data înscrierii: 04/Apr/2007

MesajTrimis: Lun Iul 23, 2007 2:11 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

la KEP tzi le rezolva pe toate si nu trebuie sa mai alergi tu.
Sus
nanu
Calator

MesajTrimis: Mie Iul 25, 2007 9:50 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

mirela_h a scris:
fetelor am si eu o intrebare...de unde scot urmatoarele hartii:
1.Πλήρες αντίγραφο Ποινικού Μητπώου δικαστικής χρήσης
2.Πιστοποιητικό Πρωτοβάθμιας Υγειονομικής Επιτροπής για την υγεία και την αρτιμέλια.... Question Question

Mirela, nu stiu daca iti mai sunt de ajutor

1-de la politie
2- cred ca de la igionomiko ( ceva in genul garda sanitara de venea pe la noi in magazine sa vada daca este curat), este separat de ika, eu acolo mi-am facut carnetul de sanatate, cum ca nu sunt bolnava si pot lucra ca ospatarita daca nu intelegi scrie-mi pe leo3lash4@yahoo.com

Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului forum.e-migrant.ro -> Informatii Utile Grecia Ora este GMT + 2 ore
Du-te la pagina Anterioară  1, 2, 3, 4 ... 10, 11, 12  Următoare
Pagina 3 din 12