Harta Bucuresti | Harta Constanta | Harta Iasi | Harta Arad | Harta Brasov | Harta Cluj | Harta Sibiu | Harta Oradea | Harta Ploiesti
 FAQ   Căutare   Membri   Grupuri   Înregistrare      www.e-migrant.ro  Profil   Mesaje private   Autentificare 
Cod Postal Bucuresti | Cod Postal Iasi | Cod Postal Constanta | Cod Postal Arad | Cod Postal Brasov | Cod Postal Cluj | Cod Postal Sibiu

Cum Vedeti Canada

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului forum.e-migrant.ro -> Romani Canada
Autor Mesaj
iulian
e-migrant

Data înscrierii: 03/Noi/2004

Locație: toronto

MesajTrimis: Sâm Ian 20, 2007 1:13 am    Titlul subiectului: Cum Vedeti Canada Răspunde cu citat (quote)

Salutari in timpul care am locuit in Toronto am avut ocazia de a intilni persoane care au avut lucruri bune de spus si ca au realizat ceva din cea ce au dorit , in acelas timp am intinit presoane care nu au avut o expterienta placuta si pina la un anumit nivel regreta schimbarea . Ce parere aveti si care ar fi partea ta .
Sus
Cornelia
e-migrant

Data înscrierii: 30/Noi/1999

Locație: Dilbeek, Belgium

MesajTrimis: Joi Feb 22, 2007 3:27 am    Titlul subiectului: despre Canada Răspunde cu citat (quote)

Ce comentariu sa fac?
Pentru mine a fost bestial de minunat la inceput.
Nu am cuvinte sa descriu norocul pe care l-am avut. Oameni minunati peste tot, job din prima, no worries de nici un fel ...

Atunci eram foarte entuziasmata si inca sunt putin, dar nu ca la inceput.
Ce ma deranjeaza enorm aici este ca ti-ai cam pierdut viata, nu mai ai cum sa o traiesti decat daca sacrifici altele. Timpul este masurat si parca esti mai stresat aici decat acasa. Acolo ne gandeam cum sa facem mai multi bani etc, etc, aici cum sa imi impart timpul sa pot sa fac si ceea ce imi place, asta bineinteles ca depinde de domeniul in care lucrezi.
Eu lucrez in Automotive industry si timpul meu s-a scurtat. Trece infernal de repede si ... fara prea multe satisfactii personale, in afara celor profesionale sa spunem. Poate sunt eu mai lenesa, dar ritmul de aici e mult mai alert decat cel european. Gandirea e diferita fata de Europa.
Anyway asa vad eu Canada, s-ar putea sa fie si partea cu viata personala dar nu am gasit-o inca ;o)

Toate cele bune tuturor celor care vor citi acest mesaj.

Sus
iulian
e-migrant

Data înscrierii: 03/Noi/2004

Locație: toronto

MesajTrimis: Mie Feb 28, 2007 8:03 pm    Titlul subiectului: buna Răspunde cu citat (quote)

Ai dreptate Cornelia eu sunt de 12 ani aici si la mine a fost ceva mai greut ,cind am venit nu am avut o profesie care ar putea sa imi asigure un viitor mai stralucit in standardul meu . Deci a trebuit sa incep cu bani inprumutati a fost greu la inceput dar am invatat sa amestec bune cu rele si sa trec peste toate . Ai dreptate ca am sacrificat timp liber si nu se compara cu cel din romania , dar eu mam schimbat si mam obisnuit cu stilul de aici . Acum pot sa spun ca pe fiecare weekend pot sa aranjej diferite intilniri or calatori ca sa recuperez pentru zile din saptamina agitate. Doar o experienta personala cind am fost acasa (2 ani ) viata de acolo mi sa parut monotona si pentru mine foarte lenta , stiu ca pentru multe persoane asa le place dar este greu pentru mine sa pot avea diferite procese ( pasaport , bani trasfer , acte de propietate ) foarte incet . Ori cum experienta mea in Canada a fost una plina de surpize placute daca fac o comparatie in general .

Sa auzim de bine Laughing

Sus
Cornelia
e-migrant

Data înscrierii: 30/Noi/1999

Locație: Dilbeek, Belgium

MesajTrimis: Mie Feb 28, 2007 9:31 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Da, si tu ai dreptate Iulian, cum spuneam fiecare o percepem altfel. Eu am doar 3 ani si jumatate aici si probabil inca sunt in ritmul ala nebunesc. Nu spun, si aici daca am chef pot pleca oriunde sambata si duminica ... asta daca nu cheltui prea mult ;o)

Ceea ce imi lipseste aici sa spun e partea cu colectivul ... iesitul la o "bere" sau suc ... dupa servici. Toti se duc acasa repede, lunch-ul a mai ramas putin mai ... cu colegii, dar e scurt si ... nu prea ai timp sa il enjoy prea mult.
Legat de ritmul lent din romania ... si acolo e doar cand ai nevoie de acte sa rezolvi ca in rest la un job adevarat cam nu prea ai timp sa tragi pisica de coada. Sa iti spun drept am dat si aici peste niste minunate institutii de stat care mi-au intarziat niste acte. Intradevar se obtin mai usor aici decat acolo.
Nu as vrea sa se inteleaga ca duc dorul tarii sau a modului de viata de acolo si il urasc pe acesta, nu ... doar cateva mici lucruri pe care mi le-as dori in plus. Acum depinde si de domeniul in care lucrezi, de colegi ... sunt o multime de variabile.
Ce vreau sa spun este ca ma consider norocoasa ca am reusit sa vin sa vad, sa traiesc, sa experimentez un nou mod de viata si de gandire. Merita sa risti in viata, asta e parerea mea.

Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului forum.e-migrant.ro -> Romani Canada Ora este GMT + 2 ore
Pagina 1 din 1