Harta Bucuresti | Harta Constanta | Harta Iasi | Harta Arad | Harta Brasov | Harta Cluj | Harta Sibiu | Harta Oradea | Harta Ploiesti
 FAQ   Căutare   Membri   Grupuri   Înregistrare      www.e-migrant.ro  Profil   Mesaje private   Autentificare 
Cod Postal Bucuresti | Cod Postal Iasi | Cod Postal Constanta | Cod Postal Arad | Cod Postal Brasov | Cod Postal Cluj | Cod Postal Sibiu

Tv romanesc live online gratis
Du-te la pagina Anterioară  1, 2

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului forum.e-migrant.ro -> Informatii Utile Grecia
Autor Mesaj
wattaman
Calator

Data înscrierii: 18/Mar/2008

Locație: Bangkok

MesajTrimis: Mar Mar 18, 2008 8:31 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

http://tv.atat.ro/movies_online.php - cauti un titlu, de exemplu 'Stargate', apoi faci click pe 'free' (cost: free) apoi pe 'long' (lenght: long) si iti afiseaza toate filmele gasite pe internet, de pe toate site-urile de filme gen metacafe, veoh, youtube etc. Dupa asta iti apare in casuta de cautare ceva de genul "stargate type:free runtime:>10" - unde 10 este durata minima a filmelor afisate, adica daca inlocuiesti 10 cu 40 iti va afisa serialele Stargate de cel putin 40 minute, care sunt gratuite si pot fi vazute online.
Si asa nu te mai duci la video club Smile

Sus
nefeli
Emigrant

Data înscrierii: 15/Sep/2006

Locație: Grecia-Salonic

MesajTrimis: Mar Apr 08, 2008 12:34 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

edbica2000 a scris:
Aveti cunostinta de la care din companiile din RO (Focus Sat, Digi TV, Dolce, Max TV, etc) este cel mai bine de achizitionat un set de receptie?
Are cineva sistem de le vreuna din companiile din RO? Se pot achizitionar numai de acasa sau le aduce cineva si in Grecia.

Multumesc anticipat de informatii.

nanu a scris:
In ziarul ``Ziarul romanilor`` este un anunt cu o firma care instaleaza in toata Grecia un pachet de canale romanesti, in urma cu un an cand am dat eu telefon mi-i se parea chiar ieftin, cu contract, etc. Eu am renuntat din cauza unui motiv personal atunci , dar am sa pun anul asta, nu am acum un ziar in casa, dar daca il gasesti, sigur inca este anuntul!

edbica2000 a scris:
nanu a scris:
In ziarul ``Ziarul romanilor`` este un anunt cu o firma care instaleaza in toata Grecia un pachet de canale romanesti, in urma cu un an cand am dat eu telefon mi-i se parea chiar ieftin, cu contract, etc. Eu am renuntat din cauza unui motiv personal atunci , dar am sa pun anul asta, nu am acum un ziar in casa, dar daca il gasesti, sigur inca este anuntul!

daca gasesti nr de telefon, te rog posteaza-l. Multumiri anticipate.

nanu a scris:
Eu am un numar de telefon, dar nu stiu daca este cel de unde am vorbit de contract sau cel cu care am vorbit pentru Patra, incearca si vezi -6932273692

Sus
nefeli
Emigrant

MesajTrimis: Mar Apr 08, 2008 12:37 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Lionqueen a scris:
Eu si alti prieteni de-ai mei folosim Digi Tv, suntem in Atena, sigur ai receptie perfecta, la vremea aia cumparau oamenii pt. Franta si Israel deasemeni...
Contractul l-am facut in Ro si mi-am achizitionat receiverul si cartela de acolo. Restul aici, farfuria si LMB si montajul...
Pachetul de baza in primul an este gratuit, noi il avem pe asta si Extra1... Asa ca anul trecut am platit doar achizitionarea receiverului si a cartelei si abonamentul extra 1 pe un an... Cam 100 de euro... In rest, dupa primul an, abonamentul la ambele este de 80 de euro pe an...

edbica2000 a scris:
Yuppi...am rezolvat. Direct de acasa am pus-o pe maica-mea sa-mi faca un abonament la MAX TV si sa-mi achite tot setul de receptie. 504 RON adik un fel de 160 euroi plus montajul 95 Sad( sa zicem 250 euro total. Si am toate posturile romanesti plus alte vreo 500 straine la free.

Lionqueen a scris:
Cam multisor te-a costat toata afacerea, dar in fine, sa te bucuri de el... Ai vazut la stiri ca a murit Patriarhul????

soreen a scris:
edbica2000 a scris:
Aveti cunostinta de la care din companiile din RO (Focus Sat, Digi TV, Dolce, Max TV, etc) este cel mai bine de achizitionat un set de receptie?
Are cineva sistem de le vreuna din companiile din RO? Se pot achizitionar numai de acasa sau le aduce cineva si in Grecia.

Eu am avut Digi si Focusat amandoua sunt mizerabile.
Acum vreau sa iau Max dar e nevoie de copie de pe prima pagina de buletin.
Ma poate ajuta cineva?

Sus
nefeli
Emigrant

MesajTrimis: Mar Apr 08, 2008 12:40 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

edbica2000 a scris:
soreen a scris:
edbica2000 a scris:

Ma poate ajuta cineva?

Eu am rezolvat-o cu MAX. Am pus-o pe maica-mea sa-mi faca abonament, am cumparat tot sistemul(antena, receiver, 3 lnb) si gata.
Deci ori ceri cuiva sa-ti faca abonament pe numele tau, ori te deplasezi pana in RO. altfel nu vad cum. Nu sunt sigur ca merge dar prin zona mea (Pieria) cica ar fii unii care decodeaza cartelele de la orice provider din RO. Nu stiu cat de bine merg astea...dar ar fi ultima varianta.

soreen a scris:
edbica2000 a scris:
soreen a scris:
edbica2000 a scris:

Ma poate ajuta cineva?

Eu am rezolvat-o cu MAX. Am pus-o pe maica-mea sa-mi faca abonament, am cumparat tot sistemul(antena, receiver, 3 lnb) si gata.
Deci ori ceri cuiva sa-ti faca abonament pe numele tau, ori te deplasezi pana in RO. altfel nu vad cum. Nu sunt sigur ca merge dar prin zona mea (Pieria) cica ar fii unii care decodeaza cartelele de la orice provider din RO. Nu stiu cat de bine merg astea...dar ar fi ultima varianta.

Problema este ca eu nu mai am pe nimeni in Romania care sa-mi faca abonament.
Am Digi Tv dar s-a stricat rabla de receptor si acum platesc abonamentul degeaba.
Am si Focus dar imaginea ingheata din zece in zece minute ptr ca folosesc receptorul propriu nu cel de la pachet.
Acum vreau sa trec la max dar nu am buletin si nici pe cineva care sa-mi dea o fotocopie de pe prima pagina.
Ma poate ajuta cineva in sensul asta?

edbica2000 a scris:
soreen a scris:
edbica2000 a scris:
soreen a scris:
edbica2000 a scris:

Ma poate ajuta cineva?

Am Digi Tv dar s-a stricat rabla de receptor si acum platesc abonamentul degeaba.
Am si Focus dar imaginea ingheata din zece in zece minute ptr ca folosesc receptorul propriu nu cel de la pachet.
Acum vreau sa trec la max dar nu am buletin si nici pe cineva care sa-mi dea o fotocopie de pe prima pagina.

Asta e un post serios? Esti apatrid sau esti cetatean grec de zici ca nu ai buletin? Asta una. Doi - fii serios cine crezi ca-ti da buletinul. N-as sfatui pe nimeni sa faca asa ceva. Si trei - daca ti s-a stricat doar receptorul si ai abonament si cartela valabila la DIGI de ce nu cumperi alt receptor din Grecia?

Sus
nefeli
Emigrant

MesajTrimis: Mar Apr 08, 2008 12:41 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

soreen a scris:
edbica2000 a scris:
soreen a scris:
edbica2000 a scris:
soreen a scris:
edbica2000 a scris:

Ma poate ajuta cineva?

Asta e un post serios? Esti apatrid sau esti cetatean grec de zici ca nu ai buletin? Asta una. Doi - fii serios cine crezi ca-ti da buletinul. N-as sfatui pe nimeni sa faca asa ceva. Si trei - daca ti s-a stricat doar receptorul si ai abonament si cartela valabila la DIGI de ce nu cumperi alt receptor din Grecia?

Ce vrei sa spui ca asta e un post serios nu inteleg?
Sunt cetatean grec dar nu apatrid.
Sunt roman dar Romania mai e si acum tot tara comunista.
Cine pleaca din tara nu mai are dreptul sa detina buletin nu stiai asta?
Nu am cerut buletinul ci o fotocopie dupa prima pagina ce rau crezi ca poate face cineva cu o fotocopie dupa buletin?
Si trei tu nu stii ca receptorul Digi e conectat cu cartela si nu merge decat cu receptorul respectiv nici macar cu alt receptor Digi.
Sper ca te-am lamurit!

Sus
nefeli
Emigrant

MesajTrimis: Mar Apr 08, 2008 12:43 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

doc27 a scris:
Buna. Am tot citit ce ati scris de televiziunea digitala si sincer sunt tot in ceata.

Pana la urma care firma e mai buna dintre toate care au oferte de televiziune prin satelit. Din experienta voastra care merge bine in Grecia?
Eu nu stau in Atena ci in Evia. Banuiesc ca nu o sa am probleme cu semnalul, dar macar daca imi fac un contract sa stiu ca va functiona si aici.

Am tot incercat sa vad emisiunile noastre in direct pe internet dar devine enervant cand se intrerupe si este exact atunci ceva care te intereseaza ff mult.

edbica2000 a scris:
doc27 a scris:
Buna. Am tot citit ce ati scris de televiziunea digitala si sincer sunt tot in ceata.

Pana la urma care firma e mai buna dintre toate care au oferte de televiziune prin satelit. Din experienta voastra care merge bine in Grecia?
Eu nu stau in Atena ci in Evia. Banuiesc ca nu o sa am probleme cu semnalul, dar macar daca imi fac un contract sa stiu ca va functiona si aici.

Am tot incercat sa vad emisiunile noastre in direct pe internet dar devine enervant cand se intrerupe si este exact atunci ceva care te intereseaza ff mult.

Pai daca e sa ne luam dupa ce am scris aici (desi ar trebui sa intrebi mai mult pe cei care stau in Atena, e mai aproape de Evia) eu zic ca MAX TV ar fi cea mai la indemana varianta din urm motive; zice un alt post ca la DIGI cartele nu merge decat cu receptor DIGI; la FOCUS se pare ca semnalul - transmisia nu e stralucita, ingheata....asa ca pana un alta MAX TV vine ca o solutie posibila. Mai ales ca aici ai posibilitatea sa-ti cumperi echipamentul sa nu te mai doara capul. Iar de instalat orice doriforikos grec poate sa-l instaleze. Nu am auzit nimic de DOLCE...dar ce sa mai zic.

marablue a scris:
Eu, care stau in Atena, am Digi, cu decodor din Romania. Pina acuma nu am avut nici o problema, se vad perfect toate programele...sau ma rog cele mai importante) am luat pachetul full si platesc aproape 50 RON/luna). Timp sa am sa le urmaresc Laughing

De celelalte pachete nu stiu nimic...acum si-a luat prietena mea din Italia si am s-o intreb pe ea cum este, dar tot din Romania si-a luat decodorul.

Sus
nefeli
Emigrant

MesajTrimis: Mar Apr 08, 2008 12:46 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

soreen a scris:
Max e o solutie buna daca ai buletin.
Daca n-ai Focus e singura solutie dar din 10 in 10 minute trebuie sa inchizi si redeschizi receptorul ca sa se deblocheze bineinteles daca cumperi si receptorul de la Focus n-ai nici-o problema.

soreen a scris:
Da tu Edbica ce receptor ai?
Ce marca?

doc27 a scris:
Multumesc la toti de raspunsuri. Probabil la Max tv o sa fac contract si o sa iau si receptorul de la ei ca sa fiu sigura ca merge bine.

edbica2000 a scris:
soreen a scris:
Da tu Edbica ce receptor ai?
Ce marca?

STRONG 4401; cumpart integral (pachet cu antena, lnb, etc) de la MAX.

soreen a scris:
Adevarul e ca e bine sa iai si receptorul impreuna cu pachetul dar daca schimbi pachetele te umpli de receptoare ca mine!
Asa cum tot adevarat este ca cel mai ieftin pachet este Digi dar e si cel mai pacatos.
Nimic nu se pierde totul se compenseaza!

dafber a scris:
Eu le am pe toate pirat, varianta receptor + conectie internet, Focus/Digi/Max si Dolce. Merg perfect de 1 an de zile si nu am avut nici o problema.
Plus imi merge si Digi Film 1 si 2.

Lionqueen a scris:
Cum as putea pirata Digi 1 si 2???

dafber a scris:
Am explicat mai sus.

Receptor Dreambox (200Euro)
Conectie DSL internet.

Receptorul se conecteaza cu interentul si-si ia codurile de pe internet, necesita o setare speciala, poti decoda: Nova, Digi, Focux, Max, Dolce, exista o taxa lunara de 10 euro pentru cel care detine serverul, are un cont intr-o banca greceasca, ii platesc avans pe 6 luni, merge perfect. N-am avut niicodata nici cea mai mica problema.

Sus
nefeli
Emigrant

MesajTrimis: Mar Apr 08, 2008 12:48 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

pinau a scris:
soreen a scris:
edbica2000 a scris:
soreen a scris:
edbica2000 a scris:
soreen a scris:
edbica2000 a scris:

Ma poate ajuta cineva?

Ce vrei sa spui ca asta e un post serios nu inteleg?
Sunt cetatean grec dar nu apatrid.
Sunt roman dar Romania mai e si acum tot tara comunista.
Cine pleaca din tara nu mai are dreptul sa detina buletin nu stiai asta?
Nu am cerut buletinul ci o fotocopie dupa prima pagina ce rau crezi ca poate face cineva cu o fotocopie dupa buletin?
Si trei tu nu stii ca receptorul Digi e conectat cu cartela si nu merge decat cu receptorul respectiv nici macar cu alt receptor Digi.
Sper ca te-am lamurit!

soreen te-ai scos sa-ti trimit copia de la buletin ...io am sa te ajut ...Cam asa vroiai sa sune... Very Happy
Dar exista si un dar...pune 100000 euroi in contu xxxx .....
Cam asa ti-ar raspunde cinevara...forumu e sa ai discutii libere, aprinse ,divergente... sa ajuti pe cineva nu sa incerci sa jermanesti pe altcineva ca dee. io -s mai istet.......Succes....

Sus
nefeli
Emigrant

MesajTrimis: Mar Apr 08, 2008 12:50 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

flope91 a scris:
mai oameni buni sunt nou pe acest forum dar vreau sa va spun ceva: daca tot aveti calculatoare si internet de ce nu va cumparati de la plaisio o plca skystar 2 cu 60 e o instalati frumos si puteti receptiona cu ea toate programele romanesti.mai ganditi va. apropo frumusel site ul

dafber a scris:
flope91 a scris:
mai oameni buni sunt nou pe acest forum dar vreau sa va spun ceva: daca tot aveti calculatoare si internet de ce nu va cumparati de la plaisio o plca skystar 2 cu 60 e o instalati frumos si puteti receptiona cu ea toate programele romanesti.mai ganditi va. apropo frumusel site ul

Necesita totusi cunostinte mai mult decat generale pentru a instala diferite programele care sa decodeze, calculatorul musai sa ramana deschis altfel ciciu satelit, plaka skystar se incalzeste foarte tare, poate sa-ti blocheze usor toata sandramaua.

flope91 a scris:
eu folosesc skystar de 4 ani si merge stas nu am avut probleme cu ea.este simplu de decodat .cheile se gasesc pe niste site uri speciale.daca va intereseaza

mirela_h a scris:
flope91, cand spui toate programele romanesti te referi si la discovery?

flope91 a scris:
da.si hbo adica tot ce contin pachetele romanesti

Sus
nefeli
Emigrant

MesajTrimis: Mar Apr 08, 2008 12:50 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

wattaman a scris:
N-am avut timp sa citesc tot. Oricum, daca te ajuta: am un prieten care are echipamentul din Romania, de la RDS, iar abonamentul pentru satelit TV l-a incheiat altcineva din Romania si-l plateste lunar. Asta de aici ii trimite, bineinteles, banii de abonament celui din Romania.

Sus
soreen
Calator

Data înscrierii: 07/Dec/2007

MesajTrimis: Sâm Dec 27, 2008 2:33 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

nanu a scris:
aveti aici altul care este destul de bun http://tvonline.1gb.at/ eu aici ma uit Rolling Eyes

Nu merge!

Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului forum.e-migrant.ro -> Informatii Utile Grecia Ora este GMT + 2 ore
Du-te la pagina Anterioară  1, 2
Pagina 2 din 2