| Autor |
Mesaj |
Lionqueen Emigrant
Data înscrierii: 24/Oct/2006 Mesaje: 896
Locație: Atena, Grecia
|
Trimis: Joi Noi 09, 2006 11:53 am Titlul subiectului: |
|
|
Draga Sandra, precum Mirela a spus eu am gasit o scoala buna (unde Mirela a invatat greaca deasemeni), dar bineinteles ca profesorii sunt greci si predau in greaca... Nu cred sa existe scoli speciale romano-greci... In alta ordine de idei, important este sa inveti limba si nu in ce limba o inveti si cum...
Eu am postat pe forum adresa unei universitati(adica siteul cu toate informatiile), unde am sa incep si eu cursurile din decembrie si am auzit ca este super buna si serioasa... Am cautat indelung un loc unde sa incep sa invat limba, dar ori erau prea scumpe cursurile (de la 1500 euro pana la 3000) ori nu mai sunt de actualitate.. Plus ca in universitati trebuie sa ai cea mai mare incredere ca sigur te vor invata si diploma de final de cursuri iti va fi foarte folositoare pt. angajare mai tarziu caci este recunoscuta...
Apropo, cu ce ocazie pe aici??? Care-i baiul tau??? Hihihihi...
|
|
| Sus |
|
 |
nefeli Emigrant
Data înscrierii: 15/Sep/2006 Mesaje: 539
Locație: Grecia-Salonic
|
Trimis: Joi Noi 09, 2006 2:09 pm Titlul subiectului: |
|
|
Buna Sandra! Exista deasemeni si scoli gratuite,unde se predau lectii de lb greaca in engleza,de catre studenti greci.Nu ti se da insa diploma sau certificat ca ai ajuns la un anumit grad de cunoastere a lb.,este numai ptr a te ajuta sa inveti mai repede.
Daca te vei casatori dupa 1 ian.se pare ca vei scapa de toate problemele legate de viza de intrare .Cel putin asa e pe hartie,momentan 
|
|
| Sus |
|
 |
Lionqueen Emigrant
Data înscrierii: 24/Oct/2006 Mesaje: 896
Locație: Atena, Grecia
|
|
| Sus |
|
 |
sandra77 e-migrant
Data înscrierii: 09/Noi/2006 Mesaje: 2
|
Trimis: Vin Noi 10, 2006 12:15 pm Titlul subiectului: |
|
|
BUNA DIMINEATA LA TOTI.MULTUMESC PENTRU RASPUNSUL TAU.AI AM GASIT TOATE RASPUNSURILE DE CARE AVEAM ATATA NEVOE.VA MULTUMESC DI SUFLET. 
|
|
| Sus |
|
 |
neraida Calator
Data înscrierii: 02/Dec/2006 Mesaje: 87
|
|
| Sus |
|
 |
neraida Calator
Data înscrierii: 02/Dec/2006 Mesaje: 87
|
|
| Sus |
|
 |
mirela_h Calator
Data înscrierii: 29/Oct/2006 Mesaje: 381
Locație: Atena
|
|
| Sus |
|
 |
crisrom35 Calator
Data înscrierii: 18/Noi/2006 Mesaje: 68
|
Trimis: Dum Iun 24, 2007 4:36 pm Titlul subiectului: |
|
|
draga neraida, cu tot respectul, αποψε inseamna in seara asta, diseara daca vrei, dar nu aseara
|
|
| Sus |
|
 |
nanu Calator
Data înscrierii: 22/Noi/2006 Mesaje: 235
Locație: Patra
|
Trimis: Mar Iun 26, 2007 5:11 pm Titlul subiectului: |
|
|
Sunt si alte greseli in dictionar! Neraida tu l-ai facut? Sau l-ai gasit pe net?
|
|
| Sus |
|
 |
pisyoana Calator
Data înscrierii: 13/Noi/2006 Mesaje: 142
Locație: Athens
|
Trimis: Mie Iul 25, 2007 11:50 pm Titlul subiectului: |
|
|
[quote="nefeli"]Buna Sandra! Exista deasemeni si scoli gratuite,unde se predau lectii de lb greaca in engleza,de catre studenti greci.Nu ti se da insa diploma sau certificat ca ai ajuns la un anumit grad de cunoastere a lb.,este numai ptr a te ajuta sa inveti mai repede.
Daca te vei casatori dupa 1 ian.se pare ca vei scapa de toate problemele legate de viza de intrare .Cel putin asa e pe hartie,momentan [/quote
Please hellpppp!!! unde pot invata si eu limba greaca? NU am nevoie de nici o diploma,vreau doar sa invat limba,mi-e foarte greu sa invat singura,imi poti da niste amanunte despre aceste cursuri??? multumesc frumos!
|
|
| Sus |
|
 |
nefeli Emigrant
Data înscrierii: 15/Sep/2006 Mesaje: 539
Locație: Grecia-Salonic
|
Trimis: Joi Iul 26, 2007 8:34 am Titlul subiectului: |
|
|
Daca esti in Salonic te pot duce de manuta la aceste cursuri....in alta parte nu stiu. 
|
|
| Sus |
|
 |
pinau Calator
Data înscrierii: 20/Noi/2004 Mesaje: 63
Locație: GRECIA
|
Trimis: Joi Iul 26, 2007 8:15 pm Titlul subiectului: limba greaca???? |
|
|
limba greaca????Eu ma duceam in Exarhia...e acolo ceva cursuri de lmba greaca gratuite bineinteles....
Cursurile incep in septembrie asa ca da un semnal atunci si rezolvam.....
Sunt mai multe clase incepatori,intermediari ...avansati.
Dar ce spun am auzit ca astfel de cursuri sunt peste tot in Atena...sunt vreo 4 locuri....dar din septembre caci acum,....Vacanta....
|
|
| Sus |
|
 |
pisyoana Calator
Data înscrierii: 13/Noi/2006 Mesaje: 142
Locație: Athens
|
Trimis: Joi Iul 26, 2007 8:29 pm Titlul subiectului: Re: limba greaca???? |
|
|
| pinau a scris: | limba greaca????Eu ma duceam in Exarhia...e acolo ceva cursuri de lmba greaca gratuite bineinteles....
Cursurile incep in septembrie asa ca da un semnal atunci si rezolvam.....
Sunt mai multe clase incepatori,intermediari ...avansati.
Dar ce spun am auzit ca astfel de cursuri sunt peste tot in Atena...sunt vreo 4 locuri....dar din septembre caci acum,....Vacanta.... |
Va multumesc mult de tot,chiar cautam pe net de ceva vreme si nu gaseam nimic..dar ar mai fi o problema....chestia e ca...eu nu am acte in Grecia...si as vrea sa stiu daca se poate daca imi trebuiesc ceva acte,pass,vreo diploma...etc..nu conteaza in ce luna incep cursurile,mersi mult de tot.
|
|
| Sus |
|
 |
marablue Calator
Data înscrierii: 23/Iun/2007 Mesaje: 120
Locație: Atena
|
Trimis: Joi Iul 26, 2007 8:38 pm Titlul subiectului: |
|
|
Eu din cate stiu, inainte de 1 ian.07 trebuia sa ai acte. Ma refer la cursurile care se tin la fac de psihologie parca. Si eu am vrut sa le urmez dar nu am apucat nici acuma. te poti interesa pe www.nglt.uoa.gr. Acolo poti vedea conditiile de inscriere. Bafta.. 
|
|
| Sus |
|
 |
ana_maria e-migrant
Data înscrierii: 08/Aug/2007 Mesaje: 6
|
Trimis: Lun Sep 03, 2007 2:16 pm Titlul subiectului: |
|
|
cine mai este interesat/a de cursurile de limba greaca?am aflat ,pentru cine sta in atena ,pireus , de liceul 10-11,se tin duminica (9/09)de la 17 la 19 .
|
|
| Sus |
|
 |
|