Harta Bucuresti | Harta Constanta | Harta Iasi | Harta Arad | Harta Brasov | Harta Cluj | Harta Sibiu | Harta Oradea | Harta Ploiesti
 FAQ   Căutare   Membri   Grupuri   Înregistrare      www.e-migrant.ro  Profil   Mesaje private   Autentificare 
Cod Postal Bucuresti | Cod Postal Iasi | Cod Postal Constanta | Cod Postal Arad | Cod Postal Brasov | Cod Postal Cluj | Cod Postal Sibiu

Vreau sa invat limba greaca
Du-te la pagina Anterioară  1, 2, 3, 4, 5

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului forum.e-migrant.ro -> Informatii Utile Grecia
Autor Mesaj
AuraGal
Calator

Data înscrierii: 08/Feb/2007

MesajTrimis: Mie Ian 28, 2009 2:27 pm    Titlul subiectului: cursuri de lb greaca gratuit Răspunde cu citat (quote)

ΔΩΡΕΑΝ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΓΙΑ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ

Το Σχολείο Ελληνικών για ξένους «Μέγας Αλέξανδρος», που είναι τμήμα του Ελληνοβρετανικού Κολλεγίου, προσφέρει δωρεάν μαθήματα ελληνικής γλώσσας σε μετανάστες.

Το πρόγραμμα χρηματοδοτείται από το «Πρόγραμμα Δια Βίου Μάθησης» της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Ο τίτλος του προγράμματος είναι «Οδυσσέας για την διάδοση της διδασκαλίας της νέας ελληνικής γλώσσας».

FREE GREEK LESSONS FOR IMMIGRANTS

The Greek Language School "Alexander the Great", which is part of the British Hellenic College, offers free greek lessons to immigrants.

The project is funded by the "Lifelong Learning Programme" of the European Commission. The title of the Project is "Odysseus for the Dissemination of Modern Greek Learning and Teaching".

Sus
luna_gitana
e-migrant

Data înscrierii: 09/Feb/2009

MesajTrimis: Lun Feb 09, 2009 2:09 am    Titlul subiectului: buna Răspunde cu citat (quote)

[as dori si eu sa stiu cum sa fac sa gesesc pe cineva , un roman sau romanca care vb f bine greaca k vreau sa vin in athena sa imi caut sotuil la inchisoarea korydallos... va rog sa imi spuneti daca ma pot descurca doar cu engleza.. va multumesc...
Sus
soreen
Calator

Data înscrierii: 07/Dec/2007

MesajTrimis: Sâm Feb 14, 2009 1:03 pm    Titlul subiectului: Re: buna Răspunde cu citat (quote)

luna_gitana a scris:
[as dori si eu sa stiu cum sa fac sa gesesc pe cineva , un roman sau romanca care vb f bine greaca k vreau sa vin in athena sa imi caut sotuil la inchisoarea korydallos... va rog sa imi spuneti daca ma pot descurca doar cu engleza.. va multumesc...

Cu engleza numai chestii de baza ce faci esti bine mersi la fel dar nu mai mult.

Sus
luna_gitana
e-migrant

Data înscrierii: 09/Feb/2009

MesajTrimis: Sâm Feb 14, 2009 6:05 pm    Titlul subiectului: Re: buna Răspunde cu citat (quote)

soreen a scris:
luna_gitana a scris:

Cu engleza numai chestii de baza ce faci esti bine mersi la fel dar nu mai mult.
si daca stie cineva ce acte am nevoie pt a il vizita pe concubinul meu inchis acolo.?
Sus
Fereshte
e-migrant

Data înscrierii: 18/Iun/2009

MesajTrimis: Joi Iun 18, 2009 9:52 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Gia sou,

Pentru cei interesati de invatarea limbii elene va recomand sa deschideti acesti site, un site foarte interesant creat de un american care locuieste in Grecia.

www.livingingreece.gr

in dreapta veti gasi best of... si la nr. 17 free greek language lessons (nu ma lasa sa dau copy paste).

Cursurile nu costa nimic, eu m-am inscris in Aigaleo deoarece am locuit in Koridallos si se predau in lb. greaca. Se face serios. De luni pana vineri dupa ora 18.30 in jur de 21.00, dar nu zilnic. Cursurile incep in septembrie si se termina in mai.
Succes!
PS:Adresa mea de e-mail este alecsandra1979@yahoo.co.uk dar momentan nu mai locuim in Atena suntem in Bucuresti.

Sus
nicanor
e-migrant

Data înscrierii: 03/Iul/2009

MesajTrimis: Vin Iul 03, 2009 1:07 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Vreau si eu sa invat greaca intensiv, imi trebuie sa accesez documentatie in aceasta limba pentru doctorat. In alta ordine de idei oricum vin din septembrie in Tesalonic, ma interesa pe timpul verii sau in toamna ce posibilitati as avea. Multumesc anticipat!
Sus
Birlic
e-migrant

Data înscrierii: 29/Aug/2009

MesajTrimis: Sâm Aug 29, 2009 12:25 pm    Titlul subiectului: Salut tuturor forumistilor Răspunde cu citat (quote)

Salut,
Am si eu o intrebare pentru voi si sunt sigur ca ma puteti lamuri.Locuiesc in Atena si imi doresc foarte mult sa invat limba greaca.Stiti cumva unde se tin cursurile GRATUITE (daca se mai tin)? Unde as putea sa ma interesez in Atena?Cursurile se predau in limba engleza am inteles.....Voi ce stiti?
Niste adrese de astfel de locatii sau orice fel de informatii legat de acest subiect sunt binevenite.....Nu am nevoie de niciun fel de atestat sau diploma in acest sens pentru ca pur si simplu sunt inutile.....te poti angaja foarte bine si fara diploma cum ca ai urmat aceste cursuri......se pot face si acte fara aceasta diploma.....IMPORTANT ESTE SA CUNOSTI LIMBA,ATAT SI NIMIC MAI MULT!
Deci,ma puteti ajuta cu niste adrese,va rog?
Multumesc mult!!

Sus
Birlic
e-migrant

Data înscrierii: 29/Aug/2009

MesajTrimis: Sâm Aug 29, 2009 12:41 pm    Titlul subiectului: Re: cursuri gratuite de greaca Răspunde cu citat (quote)

anna_p a scris:
Buna tuturor!

As dori sa aflu si eu mai multe detalii despre cursurile gratuite de greaca ce se desfasoara in Atena.
Am inteles ca unul dintre cursuri se organizeaza in cadrul unui Liceu, in zilele de duminica, iar cursurile sunt oferite de studenti, limba de predare fiind engleza.
Cursurile incep in septembrie? se pot incepe si mai tarziu, cat dureaza?
Care este adresa exacta a Liceului?

Ati putea sa mi dati o adresa de contact al vreunui student?

Despre celelalte centre de limba ce informatii aveti?

Eu stiu doar de cursurile organizate prin intermediul Universitatii din Atena...

Va multumesc!

La ce liceu se predau cursuri de catre studenti duminica?Ai o adresa ceva?Niste detalii in acest sens?Multumesc!

Sus
marius_atena
e-migrant

Data înscrierii: 08/Noi/2009

MesajTrimis: Dum Noi 08, 2009 4:53 am    Titlul subiectului: Re: gradinita romaneasca Răspunde cu citat (quote)

cuciureanuanamaria a scris:
Buna tuturor.In primul rand ma bucur de existenta acestui forum si de informatiile utile pe care le contine.Vreau sa adresez o intrebare in special parintilor cu copii de varsta mica:Ce parere aveti de infiintarea unei gradinite romanesti in Atena?
Intentionez sa deschid o gradinita dar m-am lovit de parerile destul de negativiste ale romanilor de aici care nu sunt foarte interesati de educatia copiilor.Ideea mea presupune deschiderea unei gradinite romanesti unde copiii ar putea invata limba greaca,respectiv engleza ca si limbi straine.
Astept pareri pe aceasta tema.
Salutari

Buna ! Si eu mi-am pus intrebarea asta . As vrea sa discutam pe aceasta tema . Multumesc anticipat.

Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului forum.e-migrant.ro -> Informatii Utile Grecia Ora este GMT + 2 ore
Du-te la pagina Anterioară  1, 2, 3, 4, 5
Pagina 5 din 5