Cami11 Calator
Data înscrierii: 28/Apr/2007 Mesaje: 12
|
Trimis: Sâm Apr 28, 2007 4:49 pm Titlul subiectului: SPUNETI NU CELOR CARE V-AU FURAT SPERANTELE ! |
|
|
Buna, prieteni!
Am intrat sa va rog sa mergeti la vot : votati, pentru ca a inceput sa le fie frica de noi !
Locuiesc in Ro si m-am inscris pe site-ul vostru ca sa vad ce ziceti voi de Romania si daca veti merge sa votati la referendum.
Va rog pe toti sa mergeti si sa votati, va vad tare dezamagiti de romani si de Romania, dar sa stiti ca daca am avut vreodata SPERANTE cat in 1990, asta nu s-a intamplat decat acum, in ultimii 2 ani, si asta doar datorita Monicai Macovei si a lui Traian Basescu. Si iata ca instinctul nostru a fost bun, pentru ca impotriva lui TB si MM s-a mobilizat toata banda comunista, si au reusit sa-i dea jos.
DAR n-au putut sa-i dea jos decat calcand in picioare a legile si Constitutia Romaniei. Legea referendumului a fost modificata de 3 ori si de fiecare data a fost respinsa de Curtea Constitutionala pe motive de anticonstitutionalitate. Mai mult, printr-o Hotarare, Parlamentul si-a arogat dreptul de a decide ce se va intampla dupa referendum, DESI Constitutia NU ii da acest drept !
Presa din Germania (Frankfurter Allgemeine Zeitung), Elvetia (Le Temps), Anglia vorbeste de PUCI si de LOVITURA DE STAT orchestrata de acelasi tartor ION ILIESCU.
Nu lasati sa se intample asta! Este pentru prima oara cand romanii VOR ceva bun pentru Romania si POT sa faca ceva bun pentru Romania. Noi aici in tara ne-am dat seama prea tarziu ca i-am lasat pe Monica si pe Traian Basescu sa lupte singuri cu bandele de hoti comunisti, am asteptat sa faca ei singuri tot, si asta nu a fost bine.
Acum au nevoie de ajutorul nostru. Si cred ca e chiar o ocazie sa facem ceva bun pentru Romania, pentru ca de data asta taberele sunt clare : hotii si poporul, "hotii si vardistii" - si sa va bucurati - pentru ca de data asta chiar le e frica de noi si de voi, adica de VOTURILE NOASTRE.
Asa ca mergeti si votati : * NU *
Votati adica impotriva demiterii lui Traian basescu si impotriva hotilor comunisti.
SPUNETI NU HOTILOR CARE V-AU FURAT SPERANTELE !
Si noi si voi vrem sa facem din Romania o tara in care sa ne fie drag sa ne intoarcem. Let's do it NOW !
|
|