| Autor |
Mesaj |
Cami11 Calator
Data înscrierii: 28/Apr/2007 Mesaje: 12
|
Trimis: Sâm Apr 28, 2007 5:32 pm Titlul subiectului: PARLAMENTUL EUROPEI ESTE SI PARLAMENTUL NOSTRU |
|
|
Anunt,
Pentru cetatenii Romaniei care doresc sa adreseze protestul lor impotriva abuzurilor de drept care se produc in Parlamentul Romaniei in privinta destuirii Presedintelui ales al Romaniei, Traian Basescu - se pot adresa mesaje scurte in limba romana la adesele de e-mail de mai jos. Mesajele vor fi traduse si inmanate oficialilor europeni. In acest moment abuzurile de drept savarsite de Parlamentul Romaniei sunt :
- Ignorarea avizului juridic de specialitate al Curtii Constitutionale - Presedintele nu a incalcat Constitutia ;
- Prin hotararea Parlamentului din 24.04.07 - se suspenda atributiile Curtii Constitutionale in validarea referendumului si se valideaza politic in Parlament ;
- Se suspenda dreptul la libera exprimare pe TV a Presedintelui suspendat ca parte in litigiu prin alocarea spatiului de exprimare numai partidelor politice.
Pentru - Comisar Frattini - friso.roscam-abbing@ec.europa.eu
Pentru Presedintele Comisiei Europene - Comisar Barroso - Johannes.LAITENBERGER@ec.europa.eu
Pentru Presedintele Parlamenului European - Hans Pottering - katrin.ruhrmann@europarl.europa.eu
EI sunt FOARTE BINE informati! Dar, TREBUIE sa vada si REACTIA cetatzeanului de rand!
|
|
| Sus |
|
 |
Cami11 Calator
Data înscrierii: 28/Apr/2007 Mesaje: 12
|
Trimis: Sâm Apr 28, 2007 5:32 pm Titlul subiectului: |
|
|
Retineti:
De la 01 Ianuarie 2007 Parlamentul European ESTE SI PARLAMENTUL NOSTRU !!!
Parlamentul European NU ESTE ca Parlamentul Romaniei !
Acest Parlament STIE ca daca va ignora PE VOI - nu va mai primi VOTURILE VOASTRE.
Scrieti-le TUTUROR, indiferent de partid sau familie ideologica, pentru ca ceea ce s-a intamplat in Romania nu are legatura cu ideologia, ci cu abolirea DEMOCRATIEI.
Parlamentul european trebuie sa garanteze democratie in tot UE, deci dati-le motiv de ingrijorare. Iata adresa unde gasiti toate adresele de email:
http://www.europarl.europa.eu/members/expert.do?language=RO
sau alfabetic:
http://www.europarl.europa.eu/members/expert/alphaOrder.do ?language=RO
De exemplu adresa doamnei Emma Nicholson este:
emma.nicholson@europarl.europa.eu .
Scrieti la cat mai multi, ca daca primesc zilele astea vreao 6000 de email-uri sa vedeti ce bine o sa ii fie PSD-ului.
Doar in curand urmeaza raportul Comisiei Europene despre Romania.
Explicati tot, cum incearca sa il infunde pe basescu tocmai pt ca e popular, prin tot felul de chichite legislative si modificand constitutia sau incalcand-o in fc zi. Cum nu ii dau destul timp de antena la TVR impotriva deciziei CNA-ului.
Cum Romania se transforma in dictatura comunista corupta.
Pentru cei pe care i-ati lasat acasa - mergeti la VOT LA REFERENDUM
|
|
| Sus |
|
 |
kity e-migrant
Data înscrierii: 24/Feb/2007 Mesaje: 6
|
Trimis: Lun Mai 14, 2007 9:22 pm Titlul subiectului: |
|
|
Usor Cami11 ....sa nu faci cu inima !!!!! 
|
|
| Sus |
|
 |
|