Harta Bucuresti | Harta Constanta | Harta Iasi | Harta Arad | Harta Brasov | Harta Cluj | Harta Sibiu | Harta Oradea | Harta Ploiesti
 FAQ   Căutare   Membri   Grupuri   Înregistrare      www.e-migrant.ro  Profil   Mesaje private   Autentificare 
Cod Postal Bucuresti | Cod Postal Iasi | Cod Postal Constanta | Cod Postal Arad | Cod Postal Brasov | Cod Postal Cluj | Cod Postal Sibiu

PARLAMENTUL EUROPEI ESTE SI PARLAMENTUL NOSTRU

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului forum.e-migrant.ro -> Romani in Germania
Autor Mesaj
Cami11
Calator

Data înscrierii: 28/Apr/2007

MesajTrimis: Sâm Apr 28, 2007 5:32 pm    Titlul subiectului: PARLAMENTUL EUROPEI ESTE SI PARLAMENTUL NOSTRU Răspunde cu citat (quote)

Anunt,

Pentru cetatenii Romaniei care doresc sa adreseze protestul lor impotriva abuzurilor de drept care se produc in Parlamentul Romaniei in privinta destuirii Presedintelui ales al Romaniei, Traian Basescu - se pot adresa mesaje scurte in limba romana la adesele de e-mail de mai jos. Mesajele vor fi traduse si inmanate oficialilor europeni. In acest moment abuzurile de drept savarsite de Parlamentul Romaniei sunt :

- Ignorarea avizului juridic de specialitate al Curtii Constitutionale - Presedintele nu a incalcat Constitutia ;
- Prin hotararea Parlamentului din 24.04.07 - se suspenda atributiile Curtii Constitutionale in validarea referendumului si se valideaza politic in Parlament ;
- Se suspenda dreptul la libera exprimare pe TV a Presedintelui suspendat ca parte in litigiu prin alocarea spatiului de exprimare numai partidelor politice.

Pentru - Comisar Frattini - friso.roscam-abbing@ec.europa.eu
Pentru Presedintele Comisiei Europene - Comisar Barroso - Johannes.LAITENBERGER@ec.europa.eu
Pentru Presedintele Parlamenului European - Hans Pottering - katrin.ruhrmann@europarl.europa.eu

EI sunt FOARTE BINE informati! Dar, TREBUIE sa vada si REACTIA cetatzeanului de rand!

Sus
Cami11
Calator

Data înscrierii: 28/Apr/2007

MesajTrimis: Sâm Apr 28, 2007 5:32 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Retineti:
De la 01 Ianuarie 2007 Parlamentul European ESTE SI PARLAMENTUL NOSTRU !!!

Parlamentul European NU ESTE ca Parlamentul Romaniei !

Acest Parlament STIE ca daca va ignora PE VOI - nu va mai primi VOTURILE VOASTRE.
Scrieti-le TUTUROR, indiferent de partid sau familie ideologica, pentru ca ceea ce s-a intamplat in Romania nu are legatura cu ideologia, ci cu abolirea DEMOCRATIEI.

Parlamentul european trebuie sa garanteze democratie in tot UE, deci dati-le motiv de ingrijorare. Iata adresa unde gasiti toate adresele de email:

http://www.europarl.europa.eu/members/expert.do?language=RO

sau alfabetic:

http://www.europarl.europa.eu/members/expert/alphaOrder.do ?language=RO

De exemplu adresa doamnei Emma Nicholson este:
emma.nicholson@europarl.europa.eu .

Scrieti la cat mai multi, ca daca primesc zilele astea vreao 6000 de email-uri sa vedeti ce bine o sa ii fie PSD-ului.
Doar in curand urmeaza raportul Comisiei Europene despre Romania.
Explicati tot, cum incearca sa il infunde pe basescu tocmai pt ca e popular, prin tot felul de chichite legislative si modificand constitutia sau incalcand-o in fc zi. Cum nu ii dau destul timp de antena la TVR impotriva deciziei CNA-ului.
Cum Romania se transforma in dictatura comunista corupta.

Pentru cei pe care i-ati lasat acasa - mergeti la VOT LA REFERENDUM

Sus
kity
e-migrant

Data înscrierii: 24/Feb/2007

MesajTrimis: Lun Mai 14, 2007 9:22 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Usor Cami11 ....sa nu faci cu inima !!!!! Laughing Laughing Laughing
Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului forum.e-migrant.ro -> Romani in Germania Ora este GMT + 2 ore
Pagina 1 din 1