Harta Bucuresti | Harta Constanta | Harta Iasi | Harta Arad | Harta Brasov | Harta Cluj | Harta Sibiu | Harta Oradea | Harta Ploiesti
 FAQ   Căutare   Membri   Grupuri   Înregistrare      www.e-migrant.ro  Profil   Mesaje private   Autentificare 
Cod Postal Bucuresti | Cod Postal Iasi | Cod Postal Constanta | Cod Postal Arad | Cod Postal Brasov | Cod Postal Cluj | Cod Postal Sibiu

As vrea sa locuiesc in Grecia
Du-te la pagina 1, 2, 3 ... 13, 14, 15  Următoare

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului forum.e-migrant.ro -> Emigrare Grecia
Autor Mesaj
love4greece
e-migrant

Data înscrierii: 16/Iun/2007

MesajTrimis: Sâm Iun 16, 2007 11:31 pm    Titlul subiectului: As vrea sa locuiesc in Grecia Răspunde cu citat (quote)

Buna la toata lumea.Numele meu este cristina am aproape 26 de ani si locuiesc de 4 ani in anglia.Am o fetita de 3 ani...dar as vrea sa emigrez in grecia.e tara mea de suflet.
Nu stiu ce as putea lucra acolo..ce preturi sunt...cat costa chiria etc.
detalii din asteA:)ma poate cineva ajuta...? va multumesc

Sus
oana_bebelusha
Calator

Data înscrierii: 17/Oct/2006

MesajTrimis: Dum Iun 17, 2007 2:51 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Dumnezeule,ce te-ar putea face sa pleci din Anglia ca sa te duci in Grecia?Stii limba? Oricum salariile de acolo nu sunt nici macar jumatate din ce se castiga in Anglia,esti sigura ca asta vrei sa faci?
Sus
love4greece
e-migrant

MesajTrimis: Joi Iun 21, 2007 8:55 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

mersi pt raspuns:)da...sunt hotarata sa merg in grecia sa stau un an de proba:)
voi incerca sa strang bani sa am pt 1 an si in timpul asta ma voi decide daca raman acolo sau nu.Anglia nu imi place asa de mult:(

Sus
oana_bebelusha
Calator

MesajTrimis: Vin Iun 22, 2007 8:43 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Multa bafta atunci,dar sa te pregatesti sufleteste,daca vei citi(sau poate ai citit deja )la alte topicuri vei vedea prin ce greutati au trecut unii romani cand au ajuns in Grecia,mi-e teama ca va fi un soc daca stai de 4 ani in Anglia.Grecia e ok,dar de vacanta,nu de trait acolo ! Daca vrei ceva detalii,cu toate ca s-a mai scris despre asta,chiria e acceptabila,in jur de 3-400 de euro o garsoniera(gasesti si mai ieftin,depinde de pretentii),mancarea e un picut mai ieftina decat in UK,si desigur,mult mai gustoasa.Prajiturile sunt bestiale,cred ca cele mai bune din cate am mancat vreodata,iar in general,asa,preturile sunt cam la fel ca peste tot........serviciile sunt ceva mai ieftine(si ma refer acum la manopera pt diverse servicii,de exemplu sa-ti faci o draperie,sau sa-ti faci haine la croitor,o manichiura,preturile intr-un coafor,etc),dar si salariile sunt muuuuuuult mai mici decat in UK.Cam 800 de euro daca ai noroc,depinde in ce domeniu te pricepi.Ar ajunge si pana la 1200(care tot e minuscul fata de UK) dar deja aici vorbim de un servici mai bun,adik nu la menaj,sau ceva de genul asta.
Daca nu te superi,unde esti tu in UK?

Sus
Lionqueen
Emigrant

Data înscrierii: 24/Oct/2006

Locație: Atena, Grecia

MesajTrimis: Sâm Iun 23, 2007 3:54 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Draga Oana, iata ca suntem mii de romani in grecia si traim aici, nu suntem doar pt. vacanta si nu ne e chiar asa rau precum crezi... Inteleg ca experienta ta in Grecia n-a fost din cele mai frumoase, dar asta nu inseamna ca lucrurile stau chiar asa cum le-ai trait tu...
Sper sa nu mi-o iei in nume de rau, dar am vrut sa clarific aspectul asta...

Sus
oana_bebelusha
Calator

MesajTrimis: Sâm Iun 23, 2007 5:19 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Eu vroiam doar sa clarific un singur lucru,si anume ca niciodata viata din Grecia nu se compara cu cea din Uk,si asta nu are nici o legatura cu mine sau cu tine sau cu altii,e un fapt care se stie in toata lumea,si ma refer doar la nivelul de trai,atat.Nu de peisaje sau mancare,numai de faptul ca in Anglia esti platit foarte bine,mult mai bine decat in Grecia,iti permiti sa pui niste bani frumosi deoparte,nu numai sa-ti platesti chiria si sa mananci.Noi suntem de 3 luni aici si deja am strans banii de masina,in Grecia am muncit aproape un an si nu am pus nici un leu deoparte in conditiile in care castigam destui bani(pentru Grecia 800 de euro de fiecare e un salariu bun) si nu plateam nici chirie.Nu te contrazic ca sunt multi care traiesc in Grecia,cum sunt si in Italia,si Spania si Romania ,si in Cambodgia Wink Poate nu e rau fata de Romania,pentru romani,dar nu exista termen de comparatie intre vietile din aceste doua tari(Anglia si Grecia).Chiar citeam intr-un ziar marti ca in UE nivelul de trai in Anglia este pe primul loc,iar printre ultimele se aflau Grecia,Polonia si Romania.(se estimeaza ca in urmatorii 5 ani Romania va fi printre primele 5).
Si inca ceva,experienta mea are legatura numai cu oamenii pentru care am lucrat,intamplarea a facut sa fie niste nenorociti,dar nu e un lucru care sa ma influenteze,sa stii.Am privit lucrurile la rece si foarte obiectiv si am ajuns la concluzia ca majoritatea grecilor pe care i-am cunoscut sunt cu nasul pe sus , au niste impresii in cap fara sa aibe motive,sunt unii cu facultate si care se imbraca in costume de o gramada de bani ,care au masini scumpe si daca ii intrebi la 30 de ani cate iubite au avut spun ca 1 sau niciuna ca doar au timp,sau daca ii intrebi ce limba se vorbeste in Australia habar n-au pe ce lume traiesc.Nu toti,ce-i drept,dar majoritatea.Si am intalnit si greci foarte inteligenti care sunt foarte,foarte modesti.Asta cred ca este o caracteristica a celor care castiga multi bani si sunt inteligenti : sunt foarte modesti si nu le place sa iasa in evidenta.
Acum eu nu vreau s-o influentez pe LOVE4GREECE,probabil ca daca as avea foarte multi bani mi-as lua si eu o casa in Grecia,pentru ca e o tara frumoasa,dar lasa de dorit.Nivelul de cultura este foarte slab.Salariile foarte mici,iar pentru cineva care vrea sa munceasca in alta tara decat Romania ca sa-si implineasca un vis sau sa se realizeze in viata,nu este locul cel mai potrivit pentru a munci.
Asa ca,draga mea LOVE4GREECE , daca Grecia e tara ta de suflet si crezi ca nu conteaza banii pentru tine,nu mai sta pe ganduri,muta-te in Grecia daca asta iti doresti ! Probabil ca ar trebui sa ne dai mai multe detalii despre viata ta in Anglia si despre ce te astepti sa gasesti in Grecia,inainte sa putem noi sa-ti dam sfaturi.Daca spuneai ca vii din Romania te incurajam sa te duci in Grecia ,e o experienta de viata,si clar e mai bine ca in RO,dar......ce sa mai spun,depinde de fiecare.Pentru mine Grecia e undeva jooooos ,iar Anglia deocamdata mi-a oferit tot ce mi-am dorit.Pana la urma,asta conteaza ,sa fie fiecare fericit acolo unde e,asa ca te inteleg Lionqueen cand spui ca iti place in Grecia,inca nu ai dat de greu ! Daca plecai din Ro fara sa ai nici o certitudine iti spun eu ca nu iti mai placea asa de mult,sunt multe exemple de oameni chiar si pe forum care nu o duc asa de bine,si am cunoscut destui romani in Grecia care dormeau pe la agentii sau care acceptau sa manance o farfurie de orez fiert pe zi ca sa nu cheltuie bani,sa trimita 2-300 de euro acasa la copii.Oare e chiar asa de roz viata,crezi tu?

Sus
Lionqueen
Emigrant

MesajTrimis: Sâm Iun 23, 2007 6:55 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Draga Oana, daca tot vorbim de diferente am sa-ti spun sa nu te imbeti cu apa rece, caci si in Anglia ca si in celelalte tari sunt nivele de trai mai bune si mai rele, unii o duc mai bine, altii mai putin.... Tu vrei sa-mi spui mie acum ca in Anglia nu vezi cersetori (romani majoritatea), ca nu sunt romani care dorm pe unde apuca si manaca ce apuca si care muncesc din greu???????????????????????? Daca vei spune ca nu, nu am s-o cred nici intr-un milion de ani... Ca tu ai nimerit-o acolo mai bine ok, norocul tau,dar asta nu inseamna ca toti sunt in aceeasi conditie...
Si daca vorbesti de nivlul de cultura, am sa-ti spun cate ceva si de englezi... Crezi ca ei sunt mai breji la asta, tot ce stiu sa faca este sa se imbete pana cad pe sub masa (numai cate exemple am vazut si eu prin insulele grecesti si pe la televizor, inclusiv la meciul Liverpool-Milan in Atena si cand s-a deschis noul Wembley in ce hal au facut) si sa nu mai zic ca sunt un popor barbaric si violent si reci... Asta e parerea mea despre ei...
Si inca o chestie, te rog frumos sa nu mai comentezi la adresa mea ca am venit la de toate aici, caci nu stii exact cum a fost situatia mea si cum am luat-o eu si sotul meu de la lingura ca sa zic asa (si ne-am lovit si de greu, si de minti inguste, si de birocratie etc) si am facut amandoi posibil sa avem acum un trai bun, norocul nostru... Plus ca nici tu nu te-ai dus chiar la cules de portocale nu??? Te-ai dus intr-o casa frumoasa, civilizata sa faci o munca onesta... Ceea ce am sa fac si eu curand aici.
La chestia ca Anglia este pe primul loc la nivelul de trai ai dreptate, am citit si eu, dar asta nu inseamna ca acolo lucrurile sunt chiar perfecte, ca pe nicaieri de altfel... Eu nu vreau s-o influentez in nici un fel pe LOVE4GREECE, in fond fiecare isi ia propriile lui decizii, dar vreau sa prezint si sa zic lucrurile obiectiv.

Sus
love4greece
e-migrant

MesajTrimis: Sâm Iun 23, 2007 7:31 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Multumesc f mult pt mesaje:)Parti rele si bune exista peste tot.Anglia are partile rele si partile bune.
In grecia vroiam sa ma mut pt 1 an de proba si nu neaparat pt a strange bani.Nu acum, dar poate in 2 ani dupa ce voi termina un colegiu in anglia.
Eu voi face un colegiu in turism.In anglia locuiesc in high wycombe, este la 30 minute de londra.
Cultura din grecia mi se pare super pt ca este f apropiata de cea a familiei mele.Bunicii mei au fost nascuti in grecia, deci noi avem aceleasi traditii ca si ei.Oricum nu asta conteaza.
Situatia mea in anglia este ok, fratele meu va veni in vara aici sa munceasca si sa incercam sa strangem niste bani in 2 ani de zile.
Eu am fost casatorita in uk, dar momentan nu s-a rezolvat cu divortul inca.
Am rezidenta aici, si in curand trebuie sa aplic pt cetatenie.
Momentan grecia pare un vis pt mine dar stiu ca nu va fi imposibil.Am amici greci si mi-au spus ca nu este asa de usor precum cred eu.
Dar si in uk sunt multi care nu au bani dar stiu ca nivelul de viata este mai ridicat fatza de cel din grecia.
In anglia nu imi place vremea mohorata, casele ..puburile...sis tilul de viata.Oricum voi mai reflecta asupra deciziei.Eu tot voi merge acolo dar nu stiu inca cand:)
Va multumesc pt raspunsuri.Anul aceasta va fi decisiv pt mine...
Daca nu ma acomodez...voi pleca spre grecia.sper sa mai pastram legatura, emailul meu este andreea_michele@yahoo.co.uk
Poate voi mai schimba emailuri cu cei care locuiesc deja in grecia si nu doar ei:)
Va pup

Sus
BARBIR
Calator

Data înscrierii: 11/Ian/2007

Locație: Romania-IASI

MesajTrimis: Sâm Iun 23, 2007 7:46 pm    Titlul subiectului: MDA... Răspunde cu citat (quote)

SUBSCRIU SI EU LA CELE SPUSE MAI SUS DE LIONQUEEN...

DIFERENTA DINTRE ANGLIA SI GRECIA ESTE MARE ,LA FEL AI SPUNE DE DIFERENTA DINTRE GERMANIA SI PORTUGALIA ... DAR ... GRECIA ESTE PRINTRE CELE MAI FRUMOASE TARI DIN LUME (IN OPINIA MEA,SI SA STITI CA AM UMBLAT MULT PRIN LUMEA INTREAGA)CU O CULTURA FOARTE VASTA (PRINTRE CELE MAI VECHI DIN LUME) INTRADEVAR SALARIILE LASA DE DORIT DAR PENTRU GRECIA 1000-1500 EURO E OK,IN DOI ,UNUL PUNE DEOPARTE UN SALAR SI UNUL E PENTRU VIATA DE ZI CU ZI...SA MAI SPUNEM AICI DE VIATA PE CARE O DUCI IN GRECIA (CARE E FANTASTICA)CHIAR SI PENTRU ACELA CARE E SINGUR ACOLO SI STA IN CHIRIE CU INCA 2-3 INSI ,NU VA REZISTA TENTATIEI SA NU MEARGA SA SE DISTREZE LA UN BUZUKY , UN CLUB SAU CHIAR PE PLAJA... SA FIM SERIOSI ,FATA DE ANGLIA E MARE DIFERENTA, AIA BEAU TREI BERI SI SE IAU LA BATAIE DE LA O DISPUTA PE TEMA FOTBALULUI,APOI LA EI E OBISNUINTA SA SE INTALNEASCA GALERIILE RIVALE PENTRU A-SI RUPE OASELE (SA NU MAI ZIC CA O BERE COSTA CIT COSTA Smile)).AM PREFERAT SI PREFER IN CONTINUARE SA MERG CU CEA MAI MARE PLACERE IN GRECIA.

REAMINTESC CA ASTA E PAREREA MEA DESPRE GRECIA SI NU VREAU SA INTRU IN POLEMICI CU NIMENI.HAI PA +HAVE FUN NEXT

Sus
oana_bebelusha
Calator

MesajTrimis: Sâm Iun 23, 2007 11:09 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Eu intotdeauna ma voi amuza cu posturile de pe acest forum,dar ma intreb cati dintre voi chiar ati calatorit in Anglia ca sa stiti exact despre ce este vorba?
LOVE4GREECE sa stii ca te respect pentru faptul ca esti capabila sa iei o decizie bazata pe ceea ce-ti doresti,eu una mi-am dorit sa ajung in Anglia,si fata de cei 1500 de euro care ii castigam in Grecia,acum castigam 2000 de lire in Anglia(=3000 de euro) pentru inceput.Parerea mea avea legatura numai cu nivelul de trai,nu zic ca Grecia nu este o tara frumoasa,dar pentru cineva ca mine care vrea sa stranga bani este prea prost platita.
Si aici sunt distractii pentru cine stie sa se distreze,de unde stiti voi ca se imbata din 3 beri?Ati fost voi aici?Ati calcat vreodata intr-un bar englezesc sa vedeti cum canta toti despre tara lor pana la 6 dimineata?Ati fost voi aici sa vedeti ca in 3 luni de zile iti ofera aceasta tara si acte,si carte de munca,si un servici bine platit,pe cand in Grecia trebuie sa platesti comision 2-300 de euro pt fiecare job indiferent de cat te tin patronii acolo,si ca se poarta cu romanii ca si cu niste sclavi?Pentru cine vrea sa munceasca,este mereu un loc,pe cand in Grecia cu cat esti mai intelgent,cu atat mai multe piedici ai,sa nu cumva sa fii mai sus decat ei care sunt niste inculti.Nu stiu de ce le luati apararea atat,parca voi nu ati sti adevarul si care este realitatea,si tu,Lionqueen,daca ai luat-o de la lingura si citez "ne-am lovit si de greu, si de minti inguste, si de birocratie etc" atunci de ce spui ca este o tara perfecta? Nu e chiar asa....Hai sa fim seriosi,tu stii situatia mea,si stii foarte bine ca daca nu m-am dus la "cules de portocale" nu m-am dus pt ca sunt o femeie desteapta si ca am pe ce sa ma bazez,nu pentru ca asa a fost norocul meu.Si daca am plecat de la ei fara sa-i anunt,tot de aia am plecat,ca sa le dovedesc ca eu sunt mai desteapta decat ei indiferent cat de multi bani ar avea,asa ca hai s-o lasam balta,nu am nimic personal cu nimeni de pe forum si sa stii ca mi-am dat seama ce fel de oameni sunt multi din cei care vorbesc aici,fara sa jignesc pe nimeni,mai corect mi se pare sa vorbim din experienta personala,decat sa vorbim din ce am citit pe net sau in alte parti,eu una am trait pe pielea mea si una si alta,si crede-ma ca nu se compara.Daca vreodata imi vei spune ca banii nu conteaza,nu am sa cred.Pentru mine conteaza foarte mult,este singurul lucru care ma stimuleaza sa am un copil mai departe in viata,sa mananc bine,sa am bani sa vin in Grecia in vacanta,etc.Asa ca nu mai spuneti voi care nu ati fost niciodata aici sa vedeti ce e bine si ce nu,ca nu stiti de fapt,voi vreti sa-mi dovediti mie ceva ce de fapt trebuie sa va dovediti voua,pentru ca eu am trecut deja prin asta,nu vorbesc din povesti.
Oricum mentalitatea omului si felul in care gandeste fiecare nu am cum sa le schimb eu,sa fiti sanatosi daca asta ganditi,fiecare cu ce gandeste,cu aia ramane.Parerea mea personala nu are de ce sa afecteze pe nimeni si nici nu scriu aici ca sa ma cert sau sa ma contrazic cu nimeni,doar ca sa ajut pe cate cineva,nu vad de la ce s-a ajuns la atata discutia,eu am dreptul sa dau sfaturi cui vreau si voi la fel,nu va mai adresati direct mie ca nu va mai raspund,nu am de ce,nu am nimic cu nimeni.
Draga mea Lionqueen,stii prea bine ca imi esti simpatica,iar tu Barbir,chiar daca esti mai in varsta,am impresia ca vorbesti din povesti,ai trait cumva in Anglia?

Sus
Lionqueen
Emigrant

MesajTrimis: Dum Iun 24, 2007 10:30 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Arunci "bomba" si apoi te retragi nu, nu mai raspunzi... vrei oare sa ai tu ultimul cuvant, esti cumva buricul pamantului??? Very Happy
Nu e chiar asa, si ai mare grija ca prin cuvintele tale jignesti multa lume de pe forumul de pe care il conduci... Cum adica "te-ai convins ce fel de oameni sunt aici pe forum???" Ce vrei sa zici???? Toti oamenii de aicii n-au experientele lor si ochi sa vada, doaar tu, nu???????
Si inca o chestie, uita-te mai bine la postarea mea si ai sa vezi ca eu nu am zis ca Grecia e perfecta ori Anglia, am zis ca ambele si nu numai au si parti bune si parti mai putin bune, CA NU EXISTA PERFECTIUNE... Daca tu ti-ai gasit locul si linistea acolo ma bucur pt. tine, dar te rog frumos sa nu-i desfintezi si pe ceilalti,lasa-i in pace inlocul pe care si l-au gasit de suflet si unde se simt ei bine. Tu ai avut nenorocul sa ai experiente neplacute, altii nu... Punct.
Si, stai linistita, ca si eu si sotul meu, avand aceleasi pareri, suntem decisi sa nu calcam prin Anglia nici macar sa ne convingem daca e ok sau nu, nu ne place... preferam cu mult mai mult alte tari daca e asa...

PS: Love4Greece, de ce nu vii in vacanta aici vara asta??? Laughing

Sus
oana_bebelusha
Calator

MesajTrimis: Dum Iun 24, 2007 12:03 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

He,he,he,ca de obicei,tu esti cea care e nemultumita,si care are ceva de obiectat la persoana,nu la idei......
1.Nu mai vorbi tu de experientele mele ca habar n-ai.
2.Am spus ca nu mai raspund pentru ca nu imi face placere sa am acest gen de conversatii cu tine,in mare eu i-am scris persoanei care a deschis topicul si care avea nevoie de un sfat,nu tie,asa ca din acest motiv nu vreau sa continui aceasta "diferenta de opinii",nu am pentru ce si nu trebuie sa te conving pe tine de nimic(care oricum nu stii cum e in Anglia),LOVE4GREECE cu siguranta stie despre ce vorbesc eu,ca dovada post-ul ei anterior.
3.Nu intentionez sa jignesc pe nimeni,daca tu te simti jignita e treaba ta,nu scrie nicaieri ca nu pot sa am pareri bune sau proaste despre unii sau altii.
4.Forumul nu eu il conduc,ca sa ne intelegem odata pt totdeauna,eu am sa scriu in continuare cand voi considera necesar,sunt moderator dar asta nu inseamna ca totul de face cum vreau eu,dupa cum a observat toata lumea,nu am sters mesajele care mie "nu-mi convin" asa cum te speriasei tu la inceput,fiecare e liber sa scrie ce si cum vrea.Sincera sa fiu,nici nu prea ma mai obosesc cu acest forum,pentru ca nu merita efortul.
5.Nu desfiintez pe nimeni,doar spun adevarul,si anume ca multi vorbesc fara sa aibe cea mai vaga idee despre ce vorbesc,doar ca sa se afle in treaba sau ca sa intre in polemici cu altii.

Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

Sus
Lionqueen
Emigrant

MesajTrimis: Dum Iun 24, 2007 1:59 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Se vede treaba ca e intr-adevar in van pt. mine sa discut cu tine, caci nu stii sa sustii o discutie si o opinie care e total diferita de a ta... Cand se intampla asta, iti iei jucariile si pleci nu??? Smile
Daca tot ai asa o proasta opinie despre persoanele de pe acest forum si despre forum, atunci nu vad de ce ai mai continua sa-l moderezi, trebuie sa te protejezi si sa lasi deoparte lucrurile care nu-ti fac placere si sunt un supliciu pt tine. Asa ar fi corect... Este pt. prima data cand vad un moderator de forum vorbind asa...
Asa cum tu ti-ai spus opinia pt Love4Greece, asa am facut-o si eu si am vrut sa clarific niste lucruri, ca sa nu inteleaga lumea gresit, cum ca in Anglia ar fi paradisul pe pamant conform spuselor tale si Grecia e plina de oameni ingamfati, prosti, discriminare si mai stiu eu ce...
Si am ceva de obiectat la persoana, pt. ca tu lovesti in persoane fara sa-ti dai seama...
Accept other`s oppinions also... This is fair ok?????

Sus
oana_bebelusha
Calator

MesajTrimis: Dum Iun 24, 2007 6:01 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Lol,eu cred ca stie ea cum e in Anglia avand in vedere ca locuieste acolo,hai s-o lasam sa decida singura,ca nu prea avem ce sa discutam noi doua.Mie una nu imi place felul in care gandesti si nu ai ce face,sunt si oameni super pe acest forum,de aia inca mai citesc ce scrie pe aici,dar stai linistita,cand am sa ma satur am sa te propun pe tine moderator Wink Wink Wink
Si daca e prima oara cand vezi un moderator vorbind asa,inseamna ca nu prea ai fost membru pe multe forumuri.A,inca ceva : nu iti mai face griji,ca fiecare gandeste pentru el,in afara de tine ma inteleg foarte bine cu toata lumea de pe forum,si restul membrilor stiu sa discute fara sa se opareasca,tu chiar ai impresia ca totul se invarte in jurul tau sau ca ma intereseaza vreun pic ce parere ai tu despre ce zic eu,sau ca eu cand scriu ma gandesc numai la modalitati subtile ca sa te bag pe tine in seama,sa scriu ceva pe forum ca sa crezi tu ca scriu despre tine sau ca sa te provoc?
Nu ,draga mea,eu nu am nimic cu nimeni,am lucruri mult mai importante de facut,dar se pare ca dintre toti tu te gasesti mereu sa scrii imediat dupa ce scriu eu ceva pe forum,sa comentezi ca nu-ti convine sau mai stiu eu ce.Ti-am mai spus de cateva ori,scrie-ti punctul de vedere si gata,nu te mai agita atat la adresa mea,ca nu-mi pasa.De cate ori nu ti-am zis ca nu iti mai raspund la mesaje pentru ca este clar ca nu avem ce discuta?Pur si simplu nu merge,nu am ce sa-ti spun,tu nu accepti nimic de rau despre Grecia,foarte bineeee ! Iubeste tara si lasa-ne mai sa scriem fiecare ce vrem,nu toti suntem obligati s-o vorbim de bine doar ca sa-ti convina tie.Nu vezi ca numai tu te simti lezata,nemultumita si jignita?

Sus
Lionqueen
Emigrant

MesajTrimis: Dum Iun 24, 2007 6:32 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Mai draga intelege odata pt. totdeauna ca nici eu nu am nimic personal cu tine si nu comentez de cate ori zici tu ceva, hai sa nu exageram, ci doar atunci cand te apuci sa generalizezi niste lucruri, care nu sunt chiar asa... Am si eu opinia mea, si daca eu tin ca lucrurile sa fie obiectiv prezentate asta e, altii poate ca nu... Si am impresia ca nu sunt singura care a avut ceva de comentat la ce ai zis tu...
Eu iubesc locul in care ma simt bine sufleteste asa cum te simti tu in Anglia, dar asta nu inseamna ca lucrurile aici sunt perfecte. Sunt si cu bune si cu mai putin bune ca pe peste tot...
Hai sa nu ne mai certam si sa ne vedem de-ale noastre... Desi, sa fiu sincera mai merge si cate o sare si un piper din cand in cand oe acest forum, ca era cam plictiseala... Very Happy
Numai bine!!!
PS: Si noi ne intelegem bine in afara forumului Laughing

Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului forum.e-migrant.ro -> Emigrare Grecia Ora este GMT + 2 ore
Du-te la pagina 1, 2, 3 ... 13, 14, 15  Următoare
Pagina 1 din 15