Harta Bucuresti | Harta Constanta | Harta Iasi | Harta Arad | Harta Brasov | Harta Cluj | Harta Sibiu | Harta Oradea | Harta Ploiesti
 FAQ   Căutare   Membri   Grupuri   Înregistrare      www.e-migrant.ro  Profil   Mesaje private   Autentificare 
Cod Postal Bucuresti | Cod Postal Iasi | Cod Postal Constanta | Cod Postal Arad | Cod Postal Brasov | Cod Postal Cluj | Cod Postal Sibiu

As vrea sa locuiesc in Grecia
Du-te la pagina Anterioară  1, 2, 3 ... 12, 13, 14, 15  Următoare

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului forum.e-migrant.ro -> Emigrare Grecia
Autor Mesaj
dafber
Calator

Data înscrierii: 22/Ian/2008

Locație: Atena, Grecia

MesajTrimis: Mie Ian 30, 2008 8:47 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Nu-i asa, habar n-aveti. Mi rusine cu voi doua ca sunteti romance! Ca voi mai sunt cateva milioane.

Sa va fie rusine ca v-ati nascut in romania, imi pare rau, dar nu cred ca veti devenii niciodata grecoaice dar nici romance n-ati ramas.

Wink

Asa mah, hulitiva tara, foarte bine faceti! De aia profita politicienii romani, de oameni ca voi. Continuati, este perfect ceea ce faceti!

Ma intreb, voi Greciei ce ati oferit in cei 2-3 ani de cand sunteti aici, incat aveti atatea pareri si opinii despre tara lui Pasa Bey?

Sus
dafber
Calator

MesajTrimis: Mie Ian 30, 2008 8:52 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Am uitat sa adaug ca sunteti doua ipocrite si pe deasupra si mincinoase.
Sus
Lionqueen
Emigrant

Data înscrierii: 24/Oct/2006

MesajTrimis: Mie Ian 30, 2008 9:02 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Hai sa vedem cele mai poluate zone din lume:

http://www.baniinostri.ro/afaceriexterne/index.php?ContentID=435
http://www.tmctv.ro/articol_26070/cele_mai_poluate_orase_din_lume.html
http://www.sanatatea.com/baza/2007/10/08/cele-mai-poluate-10-locuri-de-pe-terra.html http://protectiamediului.gradinamea.ro/Topul_celor_mai_poluate_locuri_din_lume_4976_647_1.html

Iar din Europa:

http://www.bbc.co.uk/romanian/news/story/2005/12/051209_harta_poluare.shtml
http://www.ngo.ro/site_item_full.shtml?x=506

Bai frate nu zice nicaieri de Atena si Grecia cum ca ar fi printre primele 3 locatii cele mai poluate ale lumii...

Uite unde statea sinceritatea intruchipata...
Mie mi-e rusine cu unii ca voi ca nu faceti decat sa va plangeti de mila si sa dati vina pe altii pt. frustrarile si problemele voastre...
Nu am vrut sa ma cobor la nivelul tau dar esti un nesimtit... Cum nu mai poti sa-ti sustii punctul de vedere arunci cu noroi ca altceva nu stii sa faci...
Ce stii tu depsre patriotism si hulitul de tara, daca ai plecat in alta parte sa-ti traiesti viata si sa faci malai?... Ia uite unde era nationalistul pamantului si mai zice de altii...
Tara tu o faci de ras prin comportamentul de care dai dovada...

Sus
pisyoana
Calator

Data înscrierii: 13/Noi/2006

Locație: Athens

MesajTrimis: Mie Ian 30, 2008 10:28 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Nici nu are rost sa ma cobor la nivelul tau si sa iti spun cat de dobitoc esti pt ca sunt sigura ca asta stii deja. Niciodata nu am spus nici eu si nici Laura ca am fi grecoaice, mie imi este rusine ca esti tu roman si vi la altii in tara sa profiti de pe urma lor si apoi sa vorbesti numai de rau, dar asa sunteti voi, majoritatea romanilor nerecunoscatori si va vaitati ca o duceti rau.
Sus
dafber
Calator

MesajTrimis: Mie Ian 30, 2008 10:38 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Gata, mi-am dat seama, sunteti doua romance procopsite, sa va fie bine fetelor.

Iar chestia cu poluarea, te-as ruga sa intri pe www.greenpeace.gr acolo o sa vezi mai bine cine-i mai mare dobitoc.

Fi atenta draguto, ca m-ai jignt, nu v-am jignit si nici n-am de gand.

Deh, la tara la voi, se jigneste..

Sus
dafber
Calator

MesajTrimis: Mie Ian 30, 2008 10:40 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Din afara de voi doua, nimeni nu mai incape la categoria asta. In Iunanistan locuesc doar fraierii, evident sunt un fraier.
Sus
marablue
Calator

Data înscrierii: 23/Iun/2007

Locație: Atena

MesajTrimis: Mie Ian 30, 2008 10:49 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Nu vreau sa ma bag in polemica voastra, dar nu cred ca ar trebui sa se ajunga aici..la schimbul asta de cuvinte...ar fi trebuit sa fie doar un schimb de pareri si nicidecum ceea ce a iesit Sad

Si asa suntem putini ROMANI pe aici... voi va certati? Embarassed

Mai vreti sa ne intilnim? Rolling Eyes

Sus
pisyoana
Calator

MesajTrimis: Mie Ian 30, 2008 11:18 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Ba da ne-ai jignit, pentru ca nu ai primit o educatie buna si pentru ca nu stii sa ii respecti pe cei din jurul tau. De la tara nu sunt, m-am nascut si am crescut in Bucuresti asa ca ar fi bine sa taci daca nu stii despre ce vorbesti.
Numai sa vorbesti de rau stii, cred ca de aia te-ai inscris pe forumul asta.

Sus
pisyoana
Calator

MesajTrimis: Mie Ian 30, 2008 11:20 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

marablue s-a ajuns la schimbul asta de cuvinte pentru ca adevarul este dureros pentru el si crede ca le stie pe toate. El nu stie sa poarte un dialog si vrea ca toata lumea sa fie de acord cu el iar cand nu se intampla asta, se supara si se duce la mami plangand.
Sus
ioanna
Calator

Data înscrierii: 04/Apr/2007

MesajTrimis: Joi Ian 31, 2008 10:17 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

nu cred ca e cazul sa ajungeti la un asemenea schimb de cuvinte si mai ales pe forum.scopul era sa discutam si sa ne spunem parerile si punctele de vedere nu sa ne improscam cu noroi unii pe altii.daca nu sunteti de acord cu ce cred altii ,Ok , dar parerile se pot impartasi cu diplomatie nu pe principiul care-i mai tare de gura .
Sus
dafber
Calator

MesajTrimis: Joi Ian 31, 2008 10:36 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Hahahahaha,

Ακόμα το βιολή σας..

Sus
pisyoana
Calator

MesajTrimis: Joi Ian 31, 2008 10:47 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Ioana nu cred ca ai dreptul sa vorbesti din moment ce nu tu ai fost jignita, ok???
Sus
pisyoana
Calator

MesajTrimis: Joi Ian 31, 2008 10:49 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

dafber a scris:
Hahahahaha,

Ακόμα το βιολή σας..

Da, hahaha....nu imi schimb parerea...si traiesc in lumea mea..."roz"

Sus
ioanna
Calator

Data înscrierii: 04/Apr/2007

MesajTrimis: Joi Ian 31, 2008 10:54 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

ai chef de cearta sau te-ai sculat cu fata la cearceaf? v-am rugat doar sa va mutati in alta parte cu discutii ca la usa cortului care nu-si au rostul pe acest forum indiferent daca am fost sau nu jignita.nu cred ca e cazul sa transformam forumul in "cine da mai tare cu bata-n celalalt".e chiar asa de greu de inteles?
Sus
pisyoana
Calator

MesajTrimis: Joi Ian 31, 2008 11:00 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Nu m-am sculat cu fata la cearsaf si nici nu ma impresionezi vorbind asa. Nu ma intereseaza ce ma rogi tu atata timp cat am ceva de spus o sa spun, clar?? sau esti tare de cap?
Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului forum.e-migrant.ro -> Emigrare Grecia Ora este GMT + 2 ore
Du-te la pagina Anterioară  1, 2, 3 ... 12, 13, 14, 15  Următoare
Pagina 13 din 15