| Autor |
Mesaj |
nanu Calator
Data înscrierii: 22/Noi/2006 Mesaje: 235
Locație: Patra
|
Trimis: Mar Iun 26, 2007 5:02 pm Titlul subiectului: Romani in Grecia (II) |
|
|
Salutare, pt ca era inchis topicul celalant, am deschis eu altul, Oana daca vrei sa pui alt titlu schimba tu ! Ma bucur ca vine mama ta la tine si fi fericita ca nu te topesti ca noi!
Lionqueen, nu fi suparata ca nu a venit mami tau, mai bine ca a amanat plecarea, cu caldurile astea se chinuia pe drum! De joi incepe temperatura scada! M-am balacit si eu azi la mare, am avut liber!
Mara blue, bun venit pe forum, nastere usoara (`` me ena pono`` cum zic grecii), cat despre inghesuiala, nu ne deochia ca daca intram toate odata nu ne mai oprim, decat cand ne atrage atentia Oana ! Dar vad ca la noi inca se scrie celelante forumuri nu au nici un subiect nou!
Va pupacesc!
|
|
| Sus |
|
 |
ioanna Calator
Data înscrierii: 04/Apr/2007 Mesaje: 224
|
Trimis: Mie Iun 27, 2007 11:54 am Titlul subiectului: |
|
|
Marablue , ma bucur ca ai aparut pe forum.precum itzi spuneam aici suntem mai multzi de pe plaiuri elene, e o trupa super si nu te mai simtzi singur. cum suportzi sarcina pe caldurile astea?
|
|
| Sus |
|
 |
marablue Calator
Data înscrierii: 23/Iun/2007 Mesaje: 120
Locație: Atena
|
Trimis: Mie Iun 27, 2007 12:36 pm Titlul subiectului: |
|
|
Multumesc fetelor pentru primire. Ma lupt acuma cu caldura, ca inca nu a venit individul sa-mi monteze aerul conditionat. Eu inca i-l mai astept, ca altfel nu dorm nici in noaptea asta. Bb se misca si el, ma lasa numai in anumite pozitii sa stau... , in rest totul este bine. Am fost si noi la o baie si a fost foarte bine...Ne mai vedem pe aici..

|
|
| Sus |
|
 |
ioanna Calator
|
Trimis: Mie Iul 18, 2007 3:57 pm Titlul subiectului: |
|
|
marablue ce se intampla cu tine ? ai nascut ? esti bine ? mai rezisti la caldurile de pe aici?
|
|
| Sus |
|
 |
marablue Calator
|
Trimis: Mie Iul 25, 2007 11:45 am Titlul subiectului: |
|
|
Salutare...nu inca nu am nascut. Ma scuzati dar nu am avut internet. Dar acuma totul revine la normal. Fara aer conditionat nu se poate sta....nu pot dormi...nici bb cred ca mai poate...dar mai e un pic...putintica rabdare..voi ce mai faceti? S-a mai intimplat ceva pe aici cit am lipsit? Cineva nou? 
|
|
| Sus |
|
 |
ioanna Calator
|
Trimis: Mie Iul 25, 2007 12:10 pm Titlul subiectului: |
|
|
burtica am crezut ca ai nascut deja .pe aici nimic nou , se pare ca s-a cam plecat in vacantza.eu m-am si intors deja si din nou capu la fund.da fara aer conditzionat e jale.noi ne-am cumparat si de o saptamana asteptam sa vina sa-l monteze , pana atunci ne jucam cu telecomanda ca doara doara se racoreste in casa.( efectul psihologic! )
|
|
| Sus |
|
 |
marablue Calator
|
Trimis: Mie Iul 25, 2007 12:15 pm Titlul subiectului: |
|
|
Inca nu vrea sa iasa tinarul...ma tot bate....inca se mai rasuceste pe aici..nu-si gaseste locul nici el. Astept sa treaca si ziua de astazi si poate se mai racoreste putin, daca se poate spune racoare la 38-39. Tu ce faci? Ai fost acasa?

|
|
| Sus |
|
 |
ioanna Calator
|
Trimis: Mie Iul 25, 2007 12:33 pm Titlul subiectului: |
|
|
da am fost 2 saptamani acasa si as pleca si azi din nou doar si numai pentru faptul ca acolo oricat de cald ar fi ziua , noaptea se poate respira.
da pana la iarna nu mai pup concediu( e randul celorlatzi).
tanarul mostenitor pe cand e programat sa apara in peisaj? asteapta sa se mai racoreasca?
|
|
| Sus |
|
 |
marablue Calator
|
Trimis: Mie Iul 25, 2007 12:38 pm Titlul subiectului: |
|
|
Cred ca o sa-si faca programarea singur dupa cum ma impinge acuma... , dupa 28 iulie intru in luna a 9, dr spune ca la sf lui aug inceputul lui sept. dar cine o sa stie. Astazi merg la control sa vedem ce ne mai spune. Toata lumea imi spune ca am burta cam mare. o sa vedem cam cit o sa cintareasca, totul este sa se aseze odata si sa nu se mai plimbe pe aici...

|
|
| Sus |
|
 |
ioanna Calator
|
Trimis: Mie Iul 25, 2007 1:17 pm Titlul subiectului: |
|
|
sa vezi dupa ce se naste ce dor o sa-tzi fie de zilele cand se plimba doar prin burta! se pare ca micutzul tau are talente de atlet, cine stie?
|
|
| Sus |
|
 |
ana776 e-migrant
Data înscrierii: 25/Iul/2007 Mesaje: 1
|
Trimis: Mie Iul 25, 2007 11:55 pm Titlul subiectului: |
|
|
Buna fetelor,
va rog frumos sa imi dati si mie o informatie:voi veni in vacanta in grecia in luna august si am cumparat de pe internet bilet de avion de la aegean.Stie cineva cate kilograme sunt admise la bagajul mare??iar daca as dori sa transport si o sticla de vin de la noi unde sa o pun-dati--mi un sfat.Am inteles ca nu este permis in bagaj de mana lichide.
multumesc mult
|
|
| Sus |
|
 |
mirela_h Calator
Data înscrierii: 29/Oct/2006 Mesaje: 381
|
Trimis: Joi Iul 26, 2007 12:13 am Titlul subiectului: |
|
|
din cate stiu eu, sunt admise 25 de kg / pers + 5 kg bagaj de mana...sticla de vin cred ca ar fi bine sa o pui in bagajul mare...infasurata intr-o folie protectoare, nu o sa pateasca nimic....
distractie placuta!!!!
|
|
| Sus |
|
 |
marablue Calator
|
Trimis: Joi Iul 26, 2007 10:05 am Titlul subiectului: |
|
|
Atlet cred ca este putin spus. Nu stiu daca ti-am spus ca am fost la dr ieri si mi-a spus ca am prea mult lichid si de asta inca are loc sa inoate. Si plus ca am prea multe kg in plus. Mi-a dat o dieta, dar care are mai multa mincare decit maninc eu acuma. Trebuie sa tai sarea absolut si sub orice forma. Sper sa nu mai iau multe kg. Deja am 15 in plus..
In legatura cu avionul, cred ca ai dreptul la 25 kg in care este inclus si bagajul de mina. Eu am adus o sticla de vin odata cu avionul, am pus-o bine in bagajul mare si am ajuns cu ea sparta si cu toate rufele patate de vin rosu. Asa ca mare atentie...macar sa fie vin alb..

|
|
| Sus |
|
 |
ioanna Calator
|
Trimis: Joi Iul 26, 2007 12:03 pm Titlul subiectului: |
|
|
20 de kg e permis di cate stiu eu.doar Taromul da dreptul la 25 kg.
Vinul doar in bagajul mare , deasemenea toate cosmeticalele , creme s.a.m.d. tot acolo.
|
|
| Sus |
|
 |
zuzunaki e-migrant
Data înscrierii: 24/Iul/2007 Mesaje: 3
Locație: Kalamata,Grecia
|
Trimis: Sâm Iul 28, 2007 6:06 pm Titlul subiectului: |
|
|