Harta Bucuresti | Harta Constanta | Harta Iasi | Harta Arad | Harta Brasov | Harta Cluj | Harta Sibiu | Harta Oradea | Harta Ploiesti
 FAQ   Căutare   Membri   Grupuri   Înregistrare      www.e-migrant.ro  Profil   Mesaje private   Autentificare 
Cod Postal Bucuresti | Cod Postal Iasi | Cod Postal Constanta | Cod Postal Arad | Cod Postal Brasov | Cod Postal Cluj | Cod Postal Sibiu

Ma mut la Atena
Du-te la pagina 1, 2, 3, 4, 5, 6  Următoare

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului forum.e-migrant.ro -> Emigrare Grecia
Autor Mesaj
aggelos
Calator

Data înscrierii: 12/Iul/2007

MesajTrimis: Joi Iul 12, 2007 9:06 am    Titlul subiectului: Ma mut la Atena Răspunde cu citat (quote)

Buna la toata lumea!
Printr-un mare noroc mi-am gasit iubirea vietii mele,un grec,cel mai bun om din lume,si vrem sa ne mutam impreuna in Atena.
Rugamintea mea este daca stiti cumva pe cineva care inchiriaza case sau unde sa caut ...el se va ocupa de asta dar as vrea sa caut si eu,m-as simti mult mai bine...cel mai mult imi place in Aegaleo si in Korydalos.
Toate cele bune.

Sus
aggelos
Calator

MesajTrimis: Joi Iul 12, 2007 9:20 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Eu sunt fata sa stiti,dar am pus numele iubitului meu,din prea multa iubire cred....
Sus
andreea_ro
e-migrant

Data înscrierii: 01/Noi/2006

Locație: bucharest

MesajTrimis: Mie Iul 18, 2007 3:47 pm    Titlul subiectului: Re: Ma mut la Atena Răspunde cu citat (quote)

111

Ultima modificare efectuată de către andreea_ro la Mie Iul 18, 2007 4:05 pm, modificat de 1 dată în total
Sus
ioanna
Calator

Data înscrierii: 04/Apr/2007

MesajTrimis: Mie Iul 18, 2007 3:54 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

aggelos , aigaleo si korydalos nu sunt chiar cele mai incantatoare zone ale Atenei si din cate stiu cam periculoase dupa lasarea noptzii.
unul dintre cele mai "circulate" ziare cu anuntzuri este xrisi efkeria iar adresa de net e www.xe.gr
spor la cautat !

andreea , bine ai venit printre noi !!!

Sus
aggelos
Calator

MesajTrimis: Mie Iul 18, 2007 4:04 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Merci mult la toti pt raspunsuri..in sfarsit...ce ma bucur...
Andreea vreau sa vorbesc cu tine,adresa mea de mess este alessya26.
Deci Aegaleo si Korydalos nu sunt zone bune??Mie mi-a placut mult acolo...ce bine e sa te mai destepte cineva din cand in cand...
Merci mult inca o data.

Sus
ioanna
Calator

MesajTrimis: Vin Iul 20, 2007 10:16 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Aigaleo e o zona destul de poluata iar Korydalos e cartierul unde se afla si inchisoarea , in plus e spre drumul care da spre vama pentru camioane, deci trage singura concluzia.
Sus
aggelos
Calator

MesajTrimis: Vin Iul 20, 2007 10:31 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Da..m-am mai linistit cu Aegaleo si Korydalos,am sa-l las pe el sa aleaga ce sa fac..totusi incep sa realizez cat de greu va fi pt mine s-o iau de la inceput cu toate,nici macar limba nu o stiu....
Sus
ioanna
Calator

MesajTrimis: Vin Iul 20, 2007 12:26 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

nu dispera , solutzii exista intotdeuna!si noi am luat-o de la capat, nu esti singura! curaj si bafta!noi pe aici suntem
Sus
aggelos
Calator

MesajTrimis: Vin Iul 20, 2007 2:28 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Va rog spuneti-mi si mie atunci unde este o zona buna unde sa stai,in Atena, ca nu mai stiu ce sa fac...raortul zona buna/pret sa fie ok.
Va rog mult..
merci

Sus
ioanna
Calator

MesajTrimis: Vin Iul 20, 2007 3:35 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

spune-mi in ce bani vretzi sa va incadratzi si atunci te pot orienta si care ar fi cerintzele voastre.
Sus
Lionqueen
Emigrant

Data înscrierii: 24/Oct/2006

Locație: Atena, Grecia

MesajTrimis: Sâm Iul 21, 2007 12:20 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Noi stam in Kallithea, este zona mea preferata, aproape de mare, dar si de centru, pe o straduta mai linistita, dar la cativa metri de mers incepe animatia, magazine multe, terase, parc... Slava Domnului am tot ce-mi trebuie in preajma, stau intr-un punct strategic... Preturile nu sunt asa mari in zona asta...
Vrei sa cumperi sau sa inchiriezi apartament... Cu 2 camere chiria este in jur de 320-350, cu 3 camere 450-500.
Si si eu am luat-o de la zero aici, dar incetus incetus te adaptezi... Eu m-am adaptat din prima, am invatat Atena etc... Mai greu e cu limba... O stiu la nivel de conversatie de baza, dar mai am ceva drum pana sa o stiu perfect... Cam asta...

Sus
aggelos
Calator

MesajTrimis: Lun Iul 23, 2007 11:44 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Merci pt raspunsuri
Noi ne gandeam la 350 maxim 400, sa fie o zona linistita , nu f departe si aproape de metrou ar fi the best.

Sus
ioanna
Calator

MesajTrimis: Lun Iul 23, 2007 2:07 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

si Aghios Dimitrios e o zona frumoasa si are metrou.dar vezi ca cu cat e mai aproape de statzia de metrou te incarca la pretz.noi stam in Aghia Paraskevi dar aici chiriile la ex.90 m2 sunt de la 700 de euro in sus.
Sus
aggelos
Calator

MesajTrimis: Mar Iul 24, 2007 8:27 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

In Ag Dimitrios stau parintii lui, iar in Kalithea am inteles ca este o zona foarte aglomerata,unde casele sunt lipite una de alta si unde este imposibil sa gasesti loc de parcare.
In rest e frumos cu magazine, cu marea aproape... ce curioasa sunt pe unde am sa aterizez...
Inainte nu ma interesa unde am sa stau doar ziceam sa fie o zona curata si linistita,acum deodata m-a apucat asa o dorinta arzatoare sa stau si eu nenica langa mare Laughing

Sus
ioanna
Calator

MesajTrimis: Mar Iul 24, 2007 9:04 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Daca tot vrei langa mare atunci incearca in Rafina .e frumos ,iarna e liniste si pace ,nu e foarte departe ,ai de acolo autobuz KTEL la fiecare jumatate de ora spre Atena.Plajele sunt frumoase si curate iar apa e curata si nepoluata ( daca nu faci baie in port ).gasesti apartamente si de vanzare si de inchiriat.
Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului forum.e-migrant.ro -> Emigrare Grecia Ora este GMT + 2 ore
Du-te la pagina 1, 2, 3, 4, 5, 6  Următoare
Pagina 1 din 6